- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Ertem, es nagyon koszonom a valaszod, csak velem 2 gond van, azaz inkabb csak 1, a masik - az hogy Romaniaban, azaz Erdelyben vagyok - az mellekes, a gond az, hogy nalunk olyan szolgaltato van, hogy egy bizonyos osszegert beszelhetek a sajat halozatomban x orat.De gyakorlatilag nincs penzosszeg.
Persze, ha centes - azaz olyan feltoltest vasarolok amely penzosszegbol vonja a hivasokat - feltoltest veszek, akkor gondolom mukodni fog.Csak az a kerdesem, hogy mekkora osszegre, azaz hany eurora toltsek, mennyibe kerul mondjuk 1 havi prem euroban (aranyban 2500 ha jol tudom, de az mennyi euro) ?UI : Kedves velem gyakran jatszo szakasztarsaknak : tegnap elfelejtettem emliteni, hogy ma este golyabalba megyek, amely nemi piazassal egybekotve szereny remenyeim szerint hajnalig fog tartani.
(kb 10 honapja nem voltam betepve)
Tehat merem remelni, hogy nelkulozni tudjatok szereny szemelyemetPatrik : a tesztszervert pentek delutan, vagy szombat delelott tudom elintezni, akkor majd teszunk par probat.
Mindenkinek kellemes tankozats kivanok.
-
diegho
nagyúr
Találtam a klánban valakit tesztre, elkezdtük, első lövés után megjelent a főnököm valami oltári nagy faszsággal, hogy azt csináljam meg... erről ennyit
-
tomabear
csendes tag
Sziasztok!
A HPTS klán tagokat keres!
Jelentkezni a WOT oldalán lehet.
-
vhw
addikt
válasz
Antonius1978 #25886 üzenetére
- Kiválasztod a kívánt összeget, és a további ajánlatok menüpontra kattintasz, ott kikeresed a Daopay-t.
- Feldob egy ablakot amiben kiírja forintba átszámolva mennyibe kerül a buli, leOKézod, majd ad egy telefonszámot amit fel kell hívnod.
- Mikor elindul a hívás a monitoron is kijelzi mennyi idő van még hátra (percdíjas a pénzbehajtás) van egy fix percdíj és annyi percig kell tartani a hívást míg az összeget le nem emelik az egyenlegedről). Egyébként a telefonba is bemondják mennyi idő van még.
- Mikor letelt az idő, akkor magától bontja a hívást.
- Perceken belül meg kell érkeznie az accodra a goldnak/ajándékboltos tanknak. -
scyllarus
veterán
válasz
kanyipicske #25893 üzenetére
Megnéztem, volt neki csatája, meg a T-28-ig nem juthat el egy csatával. Az a baj, hogy elfelejtettem a nevét, valami p-vel kezdődő, -czeq-re végződő volt neki.
Én ilyet még nem láttam az xvm-től. Láttam már fura dolgokat, amikor a szuper effis D2 kirongyol Malinovkán a mezőre, majd keresztben elslattyog, de ilyen szélsőséges értéket még nem.
én 190-esnél kisebbet még nem láttam -
diegho
nagyúr
Én még 1 órán át vagyok játék előtt, utána jön egy kis szünet, este pedig szakaszozni fogok, szóval, ha valaki akar próbálgatni most jöjjön.
-
Patrick76496
őstag
Wot-news-ot olvasgatva ráakadtam:
Общий тест обновления 0.8.2
Из множества источников стало известно, что тестовый сервер будет запущен сегодня в Четверг 22 ноября.Magyarul:
General Test Pack 0.8.2
Tól különböző forrásokból jelentése szerint a teszt szerver elindult ma november 22, csütörtök.Tehát elvileg ma kéne jönnie, most már biztos. Türelmetlenül várom.
-
Sixkiller6
őstag
szombaton Tapolcára megyek T59-est vezetni, arrghhh!
-
Enzolord
addikt
Amondó vagyok, hogy Scheffernek kellene Dieghoval csatázni, ők kb egy szinten vannak, nem megsértve a többieket, köztük magam, és így lenne fair a meccs...
A többiek adatait még nem csekkoltam le, de úgy látom, Ti ketten cirka pariban vagytok.. -
scyllarus
veterán
Valami érdekessel találkoztam ma: Dragon's Ridge, T-28, az xvm szerint 6020-as effije van, 100%-os winrate-tel.... Megnéztem a noobmeteren és a wot weboldalán is, ott messze nem ezek az értékek szerepeltek. Ez hogy lehet?
AlexWolf: nem volt rossz a srác, úgy használta a tankját ahogy kell, de azért ennyire nem volt jó
-
-vitya-
őstag
válasz
jano_77 #25884 üzenetére
először is: aranylőszerrel, vagy nélküle?
vagy legyen egyenlő a meccs, és HeZzZ használhat aranylőszert, diegho nem? ;-)
amúgy, bár nem szoktam fogadni, de azonos feltételek esetén tudom kire tenném tétemet. Tényleg nem a technika fog itt dönteni, és HeZzZ, tudod, ez abszolút nem ellened szól, csak nem vagyunk egy univerzumban ...
-
Tomi0703
addikt
válasz
marked one94 #25843 üzenetére
de koran van. nalunk februar eleje.
-
jano_77
nagyúr
Nem kell sokat vissza olvasnod, 1-2 oldal csak.
De k*cs*gözni sem kell senkit! -
Patrick76496
őstag
Teszt szerverről van valami hír? Van esély rá, hogy még ma kijöjjön?
Az orosz oldalon még ki sincs rakva.
-
-vitya-
őstag
válasz
jano_77 #25857 üzenetére
hát neki van egy ilyen stílusa, ami szinte senkinek nem tetszik, csak vannak akik lexarják (én ;-) ), és vannak akik felveszik ( ti
)
amúgy meg az az 1v1 azért nem lett volna semmire sem jó, mert akár így akár úgy mennek bele, diegho nyert volna, teljesen mind1, hogy IS7-el vagy T1100el lett volna.
Két teljesen egyforma tapasztalatú és játéktudású ember menne, akkor lenne talán értelme, de szvsz még a csodás statisztikák alapján sem lehet meghatározni, hogy ki egyforma kivel...
(meg amúgy is tudjuk, hogy mindenki egyenlő, csak a disznók egyenlőbbek...)
-
Atlantis
veterán
Lelkesen nekiugrottam az angol ágnak (med), T4-es A13-ig eljutottam, eddig egészen jó. Gondolom később kezdődnek majd a bonyodalmak.
-
jahrn
senior tag
válasz
jano_77 #25857 üzenetére
Az M5 nekem se jon be, hosszu lessz amig kifejlesztem az M24-et vele... Modjuk erdekes volt az M3 Stuart, szenvedtem vele de igyis meglett a 2,2k eff azzal a hulladekkal. De az M5 valahol egy vicc, ha nem vagy topdog akkor el is felejtheted h van agyud, csak spotolasra alkalmas.
EEES vegre meglett az Ace tanker az IS-8al is LINK ez valahogy eddig nem akart osszejonni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
GaburroSan #25713 üzenetére
Nekem nincsenek 9 és 10-es tankjaim, így személyesen tapasztalatom nem tudom elmondani, de javaslom nézd meg ezt a videót, hátha megváltozik a véleményed az E-100-ról!?
(#25686) jahrn: az M5 nekem eddig nem nagyon jött be, igaz még nem full-os, de mindig nagyon gyorsan elhalálozom benne......tudom még rá kell érezzek.
Ami pedig a napi vita témát illeti:
Én átlagon aluli játékos vagyok így nem igen tisztem, hogy bele szóljak, de már jó ideje érlelődik bennem, hogy elmondjam Diegho-nak, hogy azért mert Ő a nap 90%-ban WoT-ozik és ilyen über fasza játékos lett amilyen - mert tényleg az, néztem 1-2 videóját és csak tátottam a számat, hogy bakker -, de ez nem jogosítja fel szerintem arra, hogy másokat lenézzen, akik nem töltenek el annyi időt a játékkal mint Ő!
Valszeg Neki több érzéke és tehetsége is van ehhez a játékhoz, mint itt sokunknak, de attól még tisztelhetné a másikat és nem kellene lenéznie!
Még1x mondom és teljes mértékben elismerem, hogy nagyon jól játszik, de a stílusa az nem ér fel a játéktudásához, azon még volna mit csiszolni!
Amúgy meg nem értem miért kellett vitatkozni egész de, ahelyett, hogy bementetek volna egy gyakorló pályára és letoltátok volna az 1 v 1-ben ütközetet. Ott kiderült volna, hogy ki a jobb! Ennyi. -
-vitya-
őstag
na, srácok, én is valami ilyesmit hittem, csak mikor forgattam a kobakját a tankjaimnak, nem maradt le a célkereszt, mint régen , ha a szerver oldalit külön bekacsoltam... (vagy csak nem vettem észre???)
de azért kösz, ha ez, amit használok szerver oldali, akkor nincs több kérdés ;-)
-
Fel
addikt
A játék alap GUI-ja is minden igényt kielégítően konfigurálható. Beállításokban a Marker fülön nézz szét (Magyarul fogalmam sincs mi a neve. Az utolsó előtti opció). Be lehet állítani baráti/ellenséges/KiA egységekre külön külön + Alt-ra alternatív nézet. Kell ennél több? Nem kell külön OTM (a fájlt töröld is a mod könyvtárból).
-vitya-: Már egy ideje nincs kék célkereszt, ha azt keresed. Egyszerűen az alap crosshair veszi át a szerver oldali szerepét, ha bekapcsolod. Talán van hozzá mod, amivel olyan lesz, mint a régi. Nem használom, többet nem tudok.
-
-vitya-
őstag
nekem meg egy olyan kérdésem lenne, hogy ha konfigban beállítom a szerver oldali célkeresztet, akkor miért nem látom? ehhez még most is külső flash kell vagy gombkombináció minden csata elején?
-
ktg3
őstag
Valaki linkel nekem egy olyan HUD-ot amivel látom, hogy az adott ellenséges tank az milyen?
Régebbi verzióhoz még volt nekem is de az nem kompatibilis.Ilyen marker flash kéne.
Mondjuk az új verzióban legalábbodáig eljutottak, hogy a sebzést kiírja. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy pl heavy-k közül melyik jön feléd, az E-75 vagy a KV-1. -
-vitya-
őstag
válasz
Enzolord #25848 üzenetére
@marked_one94: én a szalagavatóm elejére még emléxem, aztán másnap valami ágyban keltem fel, és akkor voltam fizikálisan 20 km-re a saját ágyamtól, és kb 18 fényévnyire mentálisan
@Enzolord: svéd az istenadta, azért lehet, hogy másnak tűnik. Ezek még most is vikingek - csak most már szociálisan érzékeny vikingek (hogy ez mekkora ellentét...
)
-
-vitya-
őstag
válasz
Enzolord #25845 üzenetére
ááá, a Zsoltigyerek stílusosan a raubtier - achtung panzer -re zúzna a diri elött...
-
Enzolord
addikt
válasz
Akkor a vasárnapi szorzóidat valaki másnak kell majd megcsinálni..
AlexWolf: Ahogy elképzelem a szülőket, amikor meglátják a 18 éves gyereküket, ahol atomkészen zúznak CAnnibal Corps-ra a Diri előtt...
Az élmény megfizethetetlen... -
válasz
Király lehet metálra szallagavatózni
Nálunk polka volt vazze.
-
Timyyy
őstag
válasz
-vitya- #25822 üzenetére
Hihi, ezzel teljesen egyetértek.
Diegho mellett nehéz volt érvényesülni.Tiszta núbnak éreztem magam, hogy egyedül hú így meg úgy szétcsaptam az ellenfél közt, de diegho után meg nem győzök loholni, meg lőni, akármikor lőtte el a golyót, mindig előbb töltött be mint én, még csak céloztam, amikor ő már kilőtte az ellent.
-
Enzolord
addikt
válasz
marked one94 #25836 üzenetére
Ezek szerint a 94 a nevedben a születési év, és szalagavatóra készülsz..
Vagy van táncszőnyeged a Nintendo Wiihez.. -
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #25836 üzenetére
tááncolsz???
(táncolj, patkány ;-) (c) macskafogó) ;-)
/ az öcsém is azóta "furcsa", hogy anyámék elküldték a balettba ugrálni... ;-) /
-
marked one94
őstag
válasz
kanyipicske #25835 üzenetére
Ma tánc után vagyok az kb este 7-8 óra és gép előtt leszek
-
kanyipicske
tag
válasz
marked one94 #25832 üzenetére
Ma ráérsz?
-
-vitya-
őstag
válasz
psycroptic #25827 üzenetére
ja, dehogy
csak úúúúgy hiányzik, hogy nem utasíthatom vissza heti rendszerességgel a felkéréseket
(mivel csak keddenként érek rá játszani, ezt egy csomagban, keddenként tenném meg ;-) ) -
jahrn
senior tag
No ez itten az en problemam, ami ujabban feltuno:
Feleannyi sebzesert tobb xp-t kapott mint en, csak mert volt 2 killje (amiket en sebeztem le). Na jo, volt egy spotja is, huha...
Alapvetoen az a gond ezzel h mindenki a KS-re fog hajtani, ahelyett h sebezne ezerrel.OFC tisztaban vagyok vele h o csak tier 8, es azzal is h az en eredmenyem sem volt ertekelheto de akkor is b@sszameg aki kitalalta h a kill +xp...
(#25828) GaburroSan Az USA szerveren azert vannak jobb akciok mert ott keves(ill kevesebb) a jatekos es igy akarnak tobbet becsabitani (meg a meglevoeket megtartani).
-
válasz
GaburroSan #25828 üzenetére
Kaptak 1 nap ingyen prémium kódot is (csak hogy tovább irigykedj).
-
GaburroSan
aktív tag
Basszus!!!Most irigykedek az amcsi szerveresekre! Black Friday
[link] -
GaburroSan
aktív tag
Szeretek 1 témát feldobni!
Amúgy sajnos nincs viszonyítási alapom, de ha lesz teszt szerver akkor kipróbálom a T110E5-t és akor úgy nagyjából kiderül, mert most elfogult vagyok az IS-7-el szemben mert nagyon tetszik, nagyon bejön, de még 100 csatám sincs vele! -
-vitya-
őstag
ez tetszett
srácok, szeretem ezt a felfokozott egymásmellébeszélést ;-) határozottan feldobtátok a napomat....
(úgy is, hogy nincs IS7-em... (na jó, ki van fejlesztve, de nem veszem meg, mert nem teccik, max a kinézete
- meg amúgy addig, amíg az IS-4-emmel 1v1-ben bedarálok egy IS-7-et, addig nem merem megvenni, mert azt látom, hogy nem olyan jó ;-) )
de a T110 az nagyon kéne már... (minek? úgysem klánozok...)
más:
- érdekes, én sosem kapok klánfelkérést - mondjuk nem is vagyok annyira jó játékos, mint pl. diegho
- most, hogy egyre közelebb van a pershing és patton, nerfelik - azt hiszem ez nekem mindig így lesz.... mikor közeledtem a francicák felé, azokat is nerfelték - kérjetek meg bátran, hogy mit szeretnétek nerfeltetni, azt hiszem az úgy megy, hogy én elkezdek felé haladni
- én anno mikor még egyedül játszottam, 56%ig jutottam victoryval, aztán platoonoztunk, úgy már felkúszott 59%-ra, szóval bevallom őszintén, hogy nekem a platoonozás jelentős ( +3%) előnyt adott - victoryban!!, DE!!! amikor diegho-val platoonozok, akkor általában -1-2 a killemhez, mivel kevesebb jut nekem. Tehát, ha a killre akarok utazni, menjek egyedül, mert egy (énnálam) jobb játékossal egy platoonban jeletősen visszaesik a lehetőségem... (Zsoltival mondjuk jó volt, ő hasonlóan "béna" mint én ;-) - mindketten szaladtunk tátott szájjal diegho után) - nekem ebből az következik, hogy a platoon valamiben segít, de van amiben ront a statomon...
-
HeZzZ
senior tag
na majd holnap visszanézek,
úgyis készülődnöm kell dolgozni... ez nem akar befejeződni -
myckey
veterán
válasz
Timyyy #25816 üzenetére
mondjuk szerintem eddig nem volt semmi eget rengető...
emberek nem értenek egyet...ennek hangot is adnak....de voltaképpen játékról beszélnek....
nem értem mi a itt a bajDjuree:
De most mé félsz?
há nézd má meg.....
gyengébb majd mindenhol a páncélzata........lassabb is......nem értelek -
Timyyy
őstag
Inkább semmi, idétlenek miatt nem teszem kockára az egyéni avatarom.
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #25806 üzenetére
de ganyé vagy
-
Djuree
félisten
hogy én is hozzászóljak:
is 7 mobilisabb, nagyobb a turret armorja, t110-nek a hullja erősebb, de csak szemből. is-7 nagyobbat lő. sztem ebből az is-7 jön le jobbnak, nekem egyik sincs, csak pusztán matekilag. igaz itt pen meg rld time nem szerepel. a hivatalos site nem jön be....
-
HeZzZ
senior tag
éppen ideje lenne már lezárni szerintem is
mostmár látom hogy az "average player" ek nem vitatkozhatnak "unicum"okkal mert csunyán le lesznek szavazva.
-
forras2
őstag
Ollie!
Tudom hogy én vagyok az egyik, aki a legtöbbet offolja itt, de csak is Djuree után (!!!!!!!!!!!!!)Így nem Nekem kéne kérnem ezt, de nem lehetne ennek véget vetni?
Tudtommal pont erre való a másik WoT-os topic... -
HeZzZ
senior tag
válasz
diegho #25805 üzenetére
téged ezek érdekelnek, engem nem.... ilyen egyszerű diegho nem tudom miért nem tudod megérteni.
ezeknek nincs köze ahhoz hogy mit tudok a tankokról és mit nem. és hogy azt alkalmazni van lehetőségem vagy nem. egyszerű sor.
boríthatnánk végre fátylat a témára? beleegyeztek vagy akarjátok még folytatni mert én beszélni azt tudok akármeddig.
-
marked one94
őstag
Júúúj milyen jó kis vita megy itt
erősen gondolkoztam hogy én is beírjam, az is7 kaksi de inkább ebből most kimaradok.
vagy mégse
-
diegho
nagyúr
Persze tudom a statisztika megint, de ugyebár egy tapasztalatra épülő vitában az egyetlen számokkal mérhető dolog az a statisztika, amit látunk.
Nézzük meg az összehasonlítást, első az enyém, második az övé:
csaták száma 374 - 311
kill 771 - 259
dmg 1569 - 1602A gond csak az, hogy az én adataim a KV-1S-ről, az ő adatai az IS-7-ről származnak. Konkrétan annyit sebzek tier6-ban, mint ő tier10-ben, azt hiszem ez mindent elmond a tapasztalatok valóságtartalmáról.
Ja és ez nem stattal villogásról szól, hanem a tény és a téveszme közötti különbségről.
Csak, hogy egy példával demonstráljam: kb 18 évvel ezelőtt a forma1-ben egy újoncnak számító bizonyos Michael Schumacher (akit nem szeretek, de példának jó) egy elég tapasztalt pilótát kapott a Benetton-ban maga mellé Herbert személyében. Történt egyszer, hogy Schumi autója elromlott az időmérőn és kénytelen volt a tartalék autóba ülni, ami viszont Herbert-re volt beállítva. Herbert a saját fő autójával küszködött és képtelen volt rendes kört menni, Schumi a Herbert-re beállított autóval Pole-t hozott könnyedén. Azt hiszem érthető mi a lényeg.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Timyyy #25801 üzenetére
a hezzz accom előtt haverral wotjával toltam, amíg ő küpföldön volt. később megcsiunáltam a hezzz accomat.... de eladtam mivel, nem volt idő rá 2-3 hónapig, és nem akartam tartogatni.
most vissazjöttem, van időm játszani és muszály volt egy accot vegyek, nem akartam nulláról kezdeni.
na most kérdezem én: Ha accountot akarok venni, vajon miért veszem??? bárki tudjaa választ?
szerintem igen tudjátok, azért hogy játsszak, és a játék is erről szól. nem pedig arról hogy felhuzzam a statom oylanra amit mutogatni lehet, és felülbírálni az átlagjátékosokat. ez nem én vagyok, soha nem is leszek iylen, akinek ez jó, hogy a statját villogtatja és midnennek elmodnja a másikat, az folytassa nyugodtan. az ilyen csúnyán magába nézhet!
én továbbra isa játékélményért fogok játszani, és nem a statokért!#25802 igen, mivel vissaztérésemkor nem volt egytlen accountom sem, de játszani azt akartam. és ismertem az előző tulajdonosát.
-
myckey
veterán
micsoda hisztéria keveredett a TR10 ből
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Samsung SmartTag2 teszt
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest