- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
q13579 #26622 üzenetére
Én nem költöttem egy fillért sem rá. Nyilván nem vagyok pro játékos, és T7-nél még nincs is nagyobb tankom. T6-ig simán el lehet lenni gold nélkül, egy kicsi tudással. Addig lenyomsz pár ezer csatát, és eldöntöd, kell-e neked ez a játék. Igazából pár T5-ös tankkal (T-34 szovjet, KV-1, M4 Sherman, PzIV) jó sok kreditet ki lehet termelni, és abból finanszírozhatod a magasabb szintű, esetleg veszteséges csatákat Ahogy az előttem szóló is írta: ha találsz olyan gépeket, amikkel szívesen játszol (ezek pl. olyanok sokaknak), akkor nem robot a farmolás. Élvezed velük a játékot, és közben gyűjtesz. Majd meglátod, ha ez nálad működik, akkor lehett free játszani. Főleg ha figyeled az eventeket, amikor pár tankra kiemelt szorzó van, és 2-3 nap alatt össze lehet szedni 1,5-2 milliót is - mondom, szigorúan átlagos körüli játéktudással. Ha jobb vagy, akkor simán többet is
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nők, nőügyek (18+)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest