Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26301) jahrn válasza luke. (#26295) üzenetére


jahrn
senior tag

"Valakit állandóan alulra dobál, valakit állandóan fölülre. Ez nagyon is befolyásolja a statot és a sebzést/csata"

Nem ertek eggyet. Pl a Hellcat-omat es a Slugger-emet szinte mindig t8 csataba dobja a jatek, de igy is osszejon veluk az 1200-1500 atlag sebzes. OFC nem rajtam dolnek el ezek a csatak (ill a fene tudja, mindket tankkal 60 felett van a WR ami jobb mint az atlagom), de ettol fuggetlenul igyekszem mindig hozzatenni a maximumot minden csatahoz.
A stock agyus ISU-mal sem allog neki nyavajogni h mindig t10ek ellen tesz be, hanem azt nezem hol tudom a csapatomat legjobban tamogatni.

(#26302) Enzolord válasza diegho (#26299) üzenetére


Enzolord
addikt

Ahhoz, hogy befolyásolni tudd a csaták végkimenetelét, ahhoz a többieknek is partnernek kell lenni ebben...
Hiába szakadsz meg a csapatodért, a egyfolytában noobok közé tesz.. Egyedül mindig kevés leszel..
Viszont azért jó a random, mert nem mindig a noobokkal vagy, és billentheted a mérleg nyelvét, ha nagyon jó vagy... Megemelni a mérleget nem, de billenteni igen..
Szerintem..:)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#26303) myckey válasza diegho (#26299) üzenetére


myckey
veterán

"Első és legfontosabb dolog, a jó játékos befolyásolni tudja a csaták többségének kimenetelét és legalább 55% win rate-je van, pont emiatt."

ez azért nincs kőbe vésve... :)

szerintem.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#26304) diegho válasza myckey (#26303) üzenetére


diegho
nagyúr

Úgy jobb a megfogalmazás, hogy a gyengébb játékosok szerint ez nem igaz, a jobbak szerint pedig igen.

(#26305) luke. válasza diegho (#26299) üzenetére


luke.
aktív tag

"Más is kerül a lista aljára elég gyakran, de ugyebár, ha van tier 9-10-es tankja valakinek és azzal sem tud egy elfogadható átlagot produkálni, akkor már nem lehet arra fogni, hogy jajj állandóan a lista alján vagyok..." <- Nos nekem nincsen és nem is lesz, mert a t8 is szenvedős legalábbis amerikai ágon.

Nézzük hogyan is van a tank rangsor: IS3 - T32 - Tiger 2, KV1S - M6 - VK3601

Írhatod azt, hogy az amerikai a legerősebb, de ez a játékban nem így van a valósággal ellentétben. A T32 páncélzata valóban vastagabb az IS3-tól, de az IS3 122 mm-es lővege simán átviszi a T32 frontját, míg a T32 105 mm-e pattan az IS3 frontjáról.
Lejebb hasonló van a KV1S 2 lővésből kiszedi az M6-ot míg fordítva 4-5 lővés is kell.
A francia ágról meg nem is írok semmit, mert többségük nem is második világháborús tank.

"Első és legfontosabb dolog, a jó játékos befolyásolni tudja a csaták többségének kimenetelét és legalább 55% win rate-je van, pont emiatt. Olyan nincs, hogy egy jó játékos 45%-on tanyázik és senki nem lesz jó játékos attól, hogy van stratégiája, azt véghez is kell tudni vinni, ha nem tudja, akkor 45%-on van, ha tudja 65% körül." <- Jó játékos attól lesz a jó stratégia által, hogy a csapat nyer. És igen létezik, hogy valaki 45%-on tanyázik, jók a stratégiái mert századba mindig győz a csapata, randomba viszont veszít és így ott tanyázik.

+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!

(#26306) nyunyu válasza jahrn (#26301) üzenetére


nyunyu
félisten

Nem ertek eggyet. Pl a Hellcat-omat es a Slugger-emet szinte mindig t8 csataba dobja a jatek, de igy is osszejon veluk az 1200-1500 atlag sebzes.

Na jo, de a T8 tankok ellen altalaban eleg a 160 pen, igy van eselyed kiosztani nemi sebzest.
Megneznem mire mesz a T25/2 170 penjevel, ha szembejon 2 E75, es a kornyeken sincs masik sajat tank. :DDD

Egyebkent ha total bena a csapat, akkor nincs mit tenni.
22:36 M10_Wolverine lose XP: 588 Dmg: 2041 Killed: 4 Spotted: 4

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#26307) myckey válasza diegho (#26304) üzenetére


myckey
veterán

bírom a stílusod
:D
egyébként így is lehet mondani,ahogy megfogalmaztad

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#26308) homeless09


homeless09
őstag

Nagyon durva a KV1-S a D25T-vel :D T6os csatában esélytelen aki szembe jön velem. Ha sikerül kigyújtani akkor 1 lövésből megvannak.

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#26309) Atlantis válasza myckey (#26303) üzenetére


Atlantis
veterán

Egyetértek...ha valaki mindig egyedül megy random-ban, se szakasz, se század, stb., akkor az 55% nehezen jön össze.

Más: Az meg, hogy melyik tank a legjobb, stílusfüggő, kár is róla parttalan vitákat folytatni. Kevés olyan játékos van, aki minden nép adott osztályú tankjait több csatában is használta fullosan, így keveseknek lehet valós összehasonlítása. diegho szerint az amerikai és francia gépek a legjobbak, ok. neki azok, de ő sem játszott éles szerveren német gépekkel, így teljes képe nincs róla neki sem.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#26310) jahrn válasza nyunyu (#26306) üzenetére


jahrn
senior tag

"Megneznem mire mesz a T25/2 170 penjevel"

Hat ebbol sajna nem lessz semmi, mert USA TD vonalon megallok tier 6-on. Az eggyetlen high tier USA TD ami erdekel az a T30, szal csak penzkidobas lenne ha tovabbmennek.
Mondjuk hamar USA vonal, T20-al sokat voltam t9 csataban szal van nemi viszonyitasi alapom. Annak a penje 160, ennek ellenere jokat mokaztam vele ott is. OFC sokak szerint a T20 OP, node masok szerint meg egy hulladek.
Btw, az Su-152nek is csak 175 a penje (igaz a DPM brutal) es nem ereztem kevesnek. Teny h fogalmam nincs arrol h milyen a T25/2-vel zuzni, szal majd kijavit valaki h mennyire oszzehasnlithato a 2 jarmu.

(#26311) CptMisi válasza luke. (#26305) üzenetére


CptMisi
őstag

Van baj! :DDD Kérlek, ne hagyd abba. :))

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#26312) Fel válasza luke. (#26305) üzenetére


Fel
addikt

Ilyen sok megtapasztalás, és felhalmozott tudás után sem esett még le, hogy a játékoslistában a tankok nevei, a kezdőbetűik alapján, ABC sorrendbe* van rendezve? Vagy akik emiatt sírnak nem ismerik az ABC-t..?
Ha mindig a topon érzitek jól magatokat, akkor be kell szeretni egy AMX 50B-t, azzal mindig megvan a top dog szerep, ha van prémiumod, ha nem..

Azonos tieren belül mindig elsők a nehéz tankok (abc szerint), majd ezek után jönnek a közepesek, td-k, lightok (abc szerint), majd ezek után az artik (abc szerint). Bizonyos scout tankok kivételek, ők az MM súlyuk miatt magasabbra kerülhetnek (Chaffe, 2801, T-50-2, 13 75 és 90 (bár utóbbi kettőben nem vagyok biztos mióta tiert ugrottak...)).

(#26313) forras2 válasza Enzolord (#26302) üzenetére


forras2
őstag

Az attól függ.... hogy milyen játékosokat kap az ellenfél. Mennyire játszok össze az ellenfél.
Volt egyszer 1 csatám. Nagyon hamar lemorzsolódott mindenki úgy, hogy 4 tankot lőttünk ki.
1 Tigris és 1 T-25 maradt életben. De a T-25 a kezdőhelyen állt, meg sem mozdult, sztem nem tudott vissza csatlakozni. És akkor jött a tigrincsünk.
4:13-as állást megfordítottam 15:13-ra :K Azért ott azt akárhogyan is nézzük, 1 ember nyerte meg nekünk a csatát, 1 tigris.

(#26314) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Egyedül játszom, semmi klán még se szakasz, 54%-on tanyázok most. Nem tartom magam jó játékosnak de azért annyira rossznak sem :D elnézve a csatákban az emberek statisztikáit :DD

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#26315) remington2


remington2
senior tag

A kínai fa kapcsán eszembe jutott a mindig álmodott magyar fa. Azon a Toldi, abban a kormányzás. Azt olvastam, hogy nem hagyományos, tankokra jellemező botkormányos kormányzása van, hanem kormánykerekes, és nem is tud egy helyben, sarkon fordulni, hanem csak egy bizonyos ívben, mert egyik láncmeghajtó kereket sem lehet 0-ra fékezni, hanem csak egy minimális sebességre. Így a wiki szerint 8 méteres a fordulási sugara. Kíváncsi lennék, a most játékban lévő tankok között van-e ilyen, vagy ha benne lesz majd egyszer (kéz a biliben) a Toldi, vajon meg tudják-e (akarják-e) oldani, hogy így forduljon? Elvileg hátrány, ha nem tud a tengelye körül forogni, főleg közelharcban, lerohanós taktikákat használó, bekerítő játékosok esetében.

Nem vagyok nagy tankász, azt hogyan oldják meg a nagyvasaknál, amelyek több tíz tonnásak, hogy a sarkon fordulásnál nem szakad le róluk a lánc?

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#26316) diegho válasza luke. (#26305) üzenetére


diegho
nagyúr

Az ilyen játékosokat hívom 1 bites játékosoknak. Nem az számít mit hol hogyan mivel lősz át, hanem mit hogyan tudsz használni a csatákban. Ez nem 1v1, itt nem az a tank a legjobb, amelyik 1v1-ben le tud győzni egy másikat, hanem az, amelyik a csatákban hasznosabb, és egy jó T32 játékos sokkal többet tud a csatákban hozzátenni, mint az IS-3 játékos, mert az IS-3 nagyon be van limitálva használhatóság terén. Van egy kis domb és már nem tudsz lőni mögüle, egy autó az utcán, amit a T32 fedezéknek is használhat IS-3 esetén azt is megakadályozza, hogy lőni tudj. Ezek sokaknak apró dolgok, de ez a sok apró dolog együtt már pont elég ahhoz, hogy a T32 legyen a jobb tank.

KV-1S csak mákkal lövi ki az M6-ot két lövésből, hiszen nem 435 az átlaga, inkább 3 kell neki hozzá, viszont az M6 4 lövésből kiszedi a KV-1S-t. Az M6-nak sokkal gyorsabb a töltési ideje, tehát lepattanó esetén gyorsan tudsz korrigálni, sokkal gyorsabban céloz, van gun depression és ugyebár brutális a pen értéke APCR lőszerrel, ami az ingyen prémium lőszer korában egy tier8 csatában nagyon sokat dob a tank használhatóságán.

A jó játékos nem a stratégia által lesz jó játékos, hiszen ha jó stratéga, sokat játszik században, állításod szerint mindig nyer, akkor az ugyebár 100% win, ha randomban hozza az 50%-ot, ami ugye egy jó játékostól simán megvan, akkor is 50% felett van bőven, de ugyebár mi itt 45%-ról beszélünk, ami kb egy marék kavics szint.

(#26317) Tomi0703 válasza luke. (#26305) üzenetére


Tomi0703
őstag

" Lejebb hasonló van a KV1S 2 lővésből kiszedi az M6-ot míg
fordítva 4-5 lővés is kell."
ja csak eppen mire a kv1s ujratolt addigra egy ertelmes m6 player lelovoldozi a kv1s-et. szoval kb ugyan ott vagyunk.

ez a tank rangsor mi?

[ Szerkesztve ]

(#26318) luke. válasza Fel (#26312) üzenetére


luke.
aktív tag

Gondolom olvasási problémáid vannak! Megtanítsalak? Leszarom milyen sorrendbe rakja föl a game a tankokat én a valós sorrendet írtam le a játékban, indokoltam is. De te msáról írkálsz, gondolom olvasási problémáid vannak.

(#26317) Tomi0703: Azt nem számoltad bele, hogy amíg az M6 kettőt lő addig a KV1S betöltött. Az M6 sebzett 400-at míg a KV1S 800-at.

[ Szerkesztve ]

+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!

(#26319) homeless09


homeless09
őstag

El is felejtettem hogy mennyire tud mindenről pattogni a D25T.....

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#26320) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Oh jeee egylövésezett egy s-51 az is8-ból :DDD Kedvet is kaptam hozzá.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#26321) myckey


myckey
veterán

"Ez nem 1v1, itt nem az a tank a legjobb, amelyik 1v1-ben le tud győzni egy másikat, hanem az, amelyik a csatákban hasznosabb, és egy jó T32 játékos sokkal többet tud a csatákban hozzátenni, mint az IS-3 játékos"

na erről szoktam én is beszélni,de nagy általánosságban csak a nyers számokat nézik az emberek...és hogy milyen "papír" az amerikai..
WTF

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#26322) Enzolord válasza forras2 (#26313) üzenetére


Enzolord
addikt

Vannak xtreme esetek, de ahhoz a csillagoknak is úgy kell összeállni..
:):)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#26323) luke. válasza myckey (#26321) üzenetére


luke.
aktív tag

Randomba szakasz nélkül 1% esélyed van a csapatmunkára. a T32 páncélzata meg pont a legjobb, de a 105-ös igen csak pattog és az erősebb páncélt meg 122-es simán átlővi. A T32 úgy lenne ütőképes ha 120-as lenne rajta.

(#26316) diegho: KV1S-el a maxom 480 dmg volt, de átlag 380-400 dmg-et lővök vele, M6 esetén a max 360 volt nekem és átlag 280-300 dmg a sebzése.

[ Szerkesztve ]

+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!

(#26324) Scheffer válasza luke. (#26323) üzenetére


Scheffer
tag

Ugye tudod, hogy a tank adatainál ez mind fel van tüntetve? KV-1S 390 átlagsebzés és 488 maximum, az M6 240 átlagsebzés és 300 maximum páncéltörő lövedékkel.

[ Szerkesztve ]

(#26325) Fel válasza Scheffer (#26324) üzenetére


Fel
addikt

De ő sebzett vele 360-at is ;]

luke.: Már több hozzászólással ezelőtt bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs az egész játékról, de kitartóan folytatod az eszmefuttatásaidat. Ehhez csak gratulálni tudok, így kell segget csinálni a szádból. De nem baj, szereztél nekünk pár kellemes, mosolygós (lehet volt aki sírva röhögött) percet, bár azért ilyen hosszan már kezd fájdalmas lenni. Jó lenne beszüntetni :R

[ Szerkesztve ]

(#26326) diegho válasza luke. (#26323) üzenetére


diegho
nagyúr

Kicsit nézz utána a dolgoknak sebzés terén:
KV-1S 293-488
M6 180-300

A T32 pedig a legjobb tier8 heavy az 50 100-al karöltve.

Randomban játszok, nagyon sokat szakasz nélkül, pl ma is szakasz nélkül toltam, de nézd csak:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. november 24. 9:23:38
Vehicle: AMX 50B
Experience received: 2 616 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 66 327
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. november 24. 9:30:33
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 2 658 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27 684
Battle Achievements: Top Gun
Victory!
Battle: South Coast 2012. november 24. 9:36:01
Vehicle: M7
Experience received: 728 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 13 992
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. november 24. 9:38:44
Vehicle: M4A3E2
Experience received: 2 570 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 23 817
Battle Achievements: Sniper
Victory!
Battle: El Halluf 2012. november 24. 9:47:45
Vehicle: T29
Experience received: 4 872 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 66 031
Battle Achievements: Steel Wall
Victory!
Battle: Airfield 2012. november 24. 9:58:47
Vehicle: M103
Experience received: 2 808 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 55 582
Victory!
Battle: Sand River 2012. november 24. 10:04:32
Vehicle: SU-122-54
Experience received: 2 204 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 33 414
Battle Achievements: Sniper
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. november 24. 10:17:26
Vehicle: T-54
Experience received: 2 924 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 59 979 (compensation for damage caused by allies: 1 852)
Battle Achievements: Sniper
Victory!
Battle: Cliff 2012. november 24. 10:44:35
Vehicle: IS-8
Experience received: 2 972 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 182
Victory!
Battle: Malinovka 2012. november 24. 10:52:09
Vehicle: Object 704
Experience received: 1 776 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 30 898
Victory!
Battle: Redshire 2012. november 24. 11:01:30
Vehicle: M48A1
Experience received: 2 504 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 61 830
Battle Achievements: Sniper
Victory!
Battle: Widepark 2012. november 24. 11:12:56
Vehicle: T-62A
Experience received: 3 080 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 75 828 (compensation for damage caused by allies: 7)
Victory!
Battle: Widepark 2012. november 24. 11:33:41
Vehicle: Object 268
Experience received: 2 202 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 45 067
Defeat
Battle: El Halluf 2012. november 24. 11:29:21
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Experience received: 672
Credits received: 48 094
Victory!
Battle: Abbey 2012. november 24. 11:40:49
Vehicle: T110E5
Experience received: 2 124 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 40 650
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. november 24. 11:47:13
Vehicle: IS-4
Experience received: 3 666 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 88 983
Battle Achievements: Top Gun

Nos ennyit a randomról, volt közte 3 gyengébb kör is, 704-el az ellenféltől 5 tank lett öngyilkos, mikor 8-0ra mentünk, így nem tudtam sebezni. M7-ből kilőtt egy gold ammo-s hetzer. Bat-el pedig hiába osztottam ki 2600 sebzés és spotoltam 2200-at, buktuk, mert az artynk a keresztbe láncolt tankokat sem tudták eltalálni.

(#26327) luke. válasza Scheffer (#26324) üzenetére


luke.
aktív tag

Tudom de a tapasztalatokat írtam le, mert M6 nem lővöldözi szarrá a KV1S-t amíg az betöltöget. Tudom van mind a kettő és sokkal erősebb az orosz ág t8-ig biztosan.

És tud az M6 360 dmg-t ha olyan modult lősz meg.

(#26325) Fel: Bebizonyítottad, hogy olvasni sem tudsz, én röhögtem sírva.

[ Szerkesztve ]

+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!

(#26328) HungAryan válasza luke. (#26327) üzenetére


HungAryan
tag

Ehhez képest fantasztikus eredményeid vannak a KV-1S-sel... :))

WT account: Cpt_Hungarian

(#26329) homeless09


homeless09
őstag

Elég lett mára ebből a szarból játékból. :R

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#26330) forras2 válasza Scheffer (#26324) üzenetére


forras2
őstag

De ezek az adatok is baromságok.
488 a max, az biztos. De nem 390 az átlagsebzés. Esetleg számok alapján lehet, de amúgy nem.
10-ból 1× max 2× van olyan, hogy 400 alatt sebzek vele. Úgy hogy szerintem nyugodtan oda lehetne írni, hogy 420-430 az átlag sebzése. :K

(#26331) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Most volt egy köröm 3002DB-vel, Sand River. Egy panther társaságában a hegyen bohóckodtunk ketten és 4 ellenséges járművet végeztünk ki ott face to face. 3002DB, stug, 3001p és egy amx50 100. Ha lett volna egy kis esze az amx játékosnak akkor hamar kicsinálhattak volna minket. Seggét mutatva lövöldözött rám :DDD
Végül a berobogó is-3 legyalult :D

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#26332) Enzolord válasza Stigma.HC (#26331) üzenetére


Enzolord
addikt

Na tessék... Az IS3 a legjobb... :)

UI: Átléptem a 930as effiálomhatárt... Török fel, mint a huszár s*gge!! :)

[ Szerkesztve ]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#26333) myckey válasza luke. (#26323) üzenetére


myckey
veterán

na most te se értelmezted rendesen :DD

mondom számok szerint....nyers adatok

hogy lenne már a T32 a legjobb,ismét mondom/írom....SZÁMOK,ADATOK szerint ;)

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#26334) CptMisi válasza luke. (#26327) üzenetére


CptMisi
őstag

Nem tűnik fel, hogy mindenki szerint hülyeségeket beszélsz?

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#26335) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Engem ami borzasztóan zavar az is-3-ban és a 8-ban is hogy ha előttem van egy kisebb akadály vagy emelkedő már nem tudok rendesen ellőni felette, vagy ki sem látok ezért ki kell gurulnom amíg az ellen meg szépen át tud lövöldözni felette csak a tornyát mutatva. Ettől függetlenül én szeretem ezt a két járművet.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#26336) vhw válasza luke. (#26327) üzenetére


vhw
addikt

Sokkal erősebb az orosz ág T8ig?

T29 valaki? :U

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#26337) myckey válasza vhw (#26336) üzenetére


myckey
veterán

Az egy szar tank.......papír a teste.....loltraki is átlövi...
és köztudott,hogy amerikai tankokkal csak hulldown-ozni lehet......
másra nem jók :U

na jó,nem trollkodom
:DDD

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#26338) Scheffer válasza forras2 (#26330) üzenetére


Scheffer
tag

"De nem 390 az átlagsebzés. Esetleg számok alapján lehet, de amúgy nem."

Nagyon rafinált érveid vannak. :)

[ Szerkesztve ]

(#26339) Mcray


Mcray
senior tag

Tegnapi statisztika...

Na így néz ki, amikor az embernek 3. napja nem megy a játék a statisztikája úgy megy lefelé, mint a sziklaomlás. Elnézést javítom magam. A játék nekem marha jól megy, csak épp a csapatok, amikkel összerak a gép 70-80%-ban vereségre vannak ítélve, annyira szarok. Ennyit számít egy ember jó játéka. 45-50% ra tudom, hozni a győzelmek számát, míg így is, hogy minden ellenem van beleértve a saját csapatomat is.

[link]
[link]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#26340) myckey válasza Mcray (#26339) üzenetére


myckey
veterán

lehet hárman többre mentünk volna :K

Luke szkájvóker!
én eddig jókat mosolyogtam....de lassan engem is kezd idegesíteni ez a megmondó,szilárd....vélemény...
már megint nagy .....írtál.

Hasonló vagy mint Diegho,2 nagy különbséggel......ő is váltig állít minden,DE neki nagy többségben igaza van,neked totál nincs.....neki van mire állítani...neked sztm nincs.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#26341) luke. válasza CptMisi (#26334) üzenetére


luke.
aktív tag

Na mi a hülyeség?
- M6-al lehet 360 dmg okozni, hogy meglővőd a lőszerrekeszt.
- KV1S-el lehet 480-at lőni és átlag 400 dmg-t.
- KV1S simán betölt amíg az M6 kettőt lő.
- T32 páncélzata erősebb, de a lőveg szar és a kisebb páncélzatú IS3 simán szétlővi szemből.
- t6 és t8-ba az orosz ág a legerősebb.
- ha valaki csak századozik és szalszol akkor simán 50% fölött van a stat, míg akik csak randomot nyom gold nélkül annak a szerencse faktor játszik

(#26336) vhw: szerintem az IS erősebb tőle, sokkal többször pattansz róla.

[ Szerkesztve ]

+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!

(#26342) diegho válasza vhw (#26336) üzenetére


diegho
nagyúr

A T29 egy rakás szar, minden átlövi, az ágyú gyenge azon a szinten is, nem is értem hogy a fenébe van vele 1179 átlag xp-m :(

luke.
- M6-al lehet 3000-et is sebezni, ha éppen ammorack-el kilövöd a Maus-t, teljesen igazad van
- KV-1S átlagban nem szedi ki két lövésből a 870hp-s M6-ot, tehát a KV-1S-nek hármat kell lőnie, az M6-nak négyet, ha minden lövésük átüt és sebez is, nem tudom mi nem érthető ezen
- T32 lövege teljesen jó, nincs azzal semmi baj, csak tudni kell hová célozz
- Az orosz ág egyetlen tier-ben sem erősebb, mint az amerikai
- Ezek szerint én oltári nagy mázlista vagyok, de az is lehet, hogy az 1900 feletti globális átlagsebzésemnek is köze van a 61% win rátámhoz, pedig még soha a büdös életben nem toltam le egy kört sem században

Vedd már észre magad könyörgöm!!! Mindenki rajtad röhög!!!

[ Szerkesztve ]

(#26343) Fel válasza BigBlackDog (#26259) üzenetére


Fel
addikt

Ha még mindig nem sikerült telepíteni a webes installerrel, akkor próbáld meg leszedni a 8.0 klienst és azt majd felpatchelni (ha feltelepült, akkor majd megoldja utána magának).
Sajnos a 8.1-nél már leszoktak arról, hogy kiadják a teljes kliens telepítőjét, ez a webes telepítő meg úgy látszik csinál néha galibákat..

vhw: Ne zavard össze!

[ Szerkesztve ]

(#26344) CptMisi válasza luke. (#26341) üzenetére


CptMisi
őstag

Istenem. A statod alapján is szakértő vagy, de a hozzászólásaid bizonyítják is ezt.

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#26345) đe$|re


đe$|re
senior tag

Vélemény, teszt szerver alapján!

Kína - Nem sikerült ráéreznem a tankokra. Valószínűleg velem van a baj, de azért nem adom fel.
Franciaország -
AMX50B: Randomban egy sunyi dög, élvezet vele menni :D
Bat Chat155: A mozgékonysága nagy előny, T8 artyk közül ezzel élveztem a legjobban a játékot.
Németország - E100: Prémium fiók+gold ammo (kreditért), sokat lendítenek rajta. Jobb körökben 6-8k dmg.
USA -
T69: Szintén nem éreztem rá, erre a tankra.
T54E1: Ezt már jobban szeretem, egy kicsivel lehetne gyorsabb és fordulékonyabb. Igaz nem a legjobb a saját tierjében, de el lehet boldogulni vele.
T57: Amcsi AMX50B, csak lassabb és én pontatlanabbnak érzem az ágyúját (hiába egyezik meg a hatékonyság). A francia élvezhetőbb.

[ Szerkesztve ]

(#26346) jahrn válasza CptMisi (#26344) üzenetére


jahrn
senior tag

Milyen neven fut? Mostmar kifejezetten erdekel h milyen statok vannak a dumaja mogott

(#26347) HungAryan válasza jahrn (#26346) üzenetére


HungAryan
tag

Kr0n0s :U

WT account: Cpt_Hungarian

(#26348) diegho válasza CptMisi (#26344) üzenetére


diegho
nagyúr

Te sem érted ugye? A 46% win rátája ellenére ő sokkal jobb játékos, mint bármelyikünk valaha is lesz, hiszen ő században sosem veszít kört, randomban pedig csak a hozzánk hasonló bénák miatt bukik állandóan.

(#26349) CptMisi válasza diegho (#26348) üzenetére


CptMisi
őstag

:DDD Csak azt nem értem, hogy miért kell ezt oldalakon át bizonyítgatnia. :U

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#26350) jahrn válasza HungAryan (#26347) üzenetére


jahrn
senior tag

Huhh, az a 344 avg dmg borzasztoan keves :( , ezen mindenkepp javitani kellene. Mondjuk azt sem ertem h ha szerinte az M6 szarabb mint a KV-1S akkor minek megy vele annyit? (mindketto van neki elvileg).
Mindegy, semmi kozom hozza...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.