Hirdetés
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
A T29 egy rakás szar, minden átlövi, az ágyú gyenge azon a szinten is, nem is értem hogy a fenébe van vele 1179 átlag xp-m

luke.
- M6-al lehet 3000-et is sebezni, ha éppen ammorack-el kilövöd a Maus-t, teljesen igazad van
- KV-1S átlagban nem szedi ki két lövésből a 870hp-s M6-ot, tehát a KV-1S-nek hármat kell lőnie, az M6-nak négyet, ha minden lövésük átüt és sebez is, nem tudom mi nem érthető ezen
- T32 lövege teljesen jó, nincs azzal semmi baj, csak tudni kell hová célozz
- Az orosz ág egyetlen tier-ben sem erősebb, mint az amerikai
- Ezek szerint én oltári nagy mázlista vagyok, de az is lehet, hogy az 1900 feletti globális átlagsebzésemnek is köze van a 61% win rátámhoz, pedig még soha a büdös életben nem toltam le egy kört sem századbanVedd már észre magad könyörgöm!!! Mindenki rajtad röhög!!!
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest