Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
csaabz
őstag
Nem tudom, nézted-e azt a videot, ami részletesen bemutatja a kínai tankokat. A mediumokról például azt írják, hogy lassúak és könnyen átlőhetőek lesznek. Cserébe erős ágyúval. A heavyk meg sztem csak tier 7-8 felett lesznek jók. Azok is csak akkor, ha nem felejtenek bennük 1-2 hitboxot...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
HeZzZ
senior tag
IS7 el volt egy annyira jó köröm hogy nem igaz.
a jgpze100 4x is lepattant abbol kettő. face-to-face. közben még egy e75 is kellemetlenkedett. Végül én nyertem.
ezért mondják a legjobb tanulnak még mindig
powered by Tiger Lake & GA10x
-
HeZzZ
senior tag
válasz csaabz #25401 üzenetére
igen igen én csak arra értettem. nekem a tank szó 8 tol kezdodik
heavybe nagyon jok lesznek, nem ugy mint az angolok. med ágon pedig oroszos lesz, de mindegyiknek a kerek type felé toronnyal amire mondták hogy eszméletlenül pattogos lesz. viszont tenyleg kell majd kompromisszumokat kötni.
[ Szerkesztve ]
powered by Tiger Lake & GA10x
-
Timyyy
őstag
válasz Napfénysüti #25399 üzenetére
Jó gyorsan haladsz, gratula
Más...
Valaki jönne platoonba kb délig?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
forras2
őstag
válasz virkir #25398 üzenetére
105-össel a PzIV-et?
Amúgy már csak elvből sem veszem vissza.
Nagyon jó köröket mentem a PzIV-el. Azzal tartom az xp rekordomat, azzal tartom a kill/kör rekordomat.
Inkább meghagyom így a PzIV-et a tudatomban, hogy jó tank volt, minthogy vissza veszem, azt csalódjak ebben isHeZzZ
Azaz csak Tier8-tól nevezed a gépeket tankoknak?Djuree
Ahhoz képest, amilyen volt, határozottan az[ Szerkesztve ]
-
válasz forras2 #25406 üzenetére
Amióta a 105-össel használom (gold ammóval) a pz4-et, 70+%-os winrátám van vele, és szinte kivétel nélkül 1000 felett van vele a sebzésem, de volt már 3000 felett is. Összeszedtem kb 10-12 top gunt meg 2-3 Radley-Walters-t is. A Shermannal ugyanez a helyzet.
De tény, hogy tök más játékstílust igényel, mert a derp gun pontatlan, így kizárólag közelharcban lehet használni, ahhoz meg több skill kell, mint a sniperkedéshez. Viszont priceless, mikor egylövésezed a stugot, vagy bármelyik tier 4-es tankot, a tier 5-ösök meg 2 lövésből állnak. Szóval ilyenkor nagy a wtf faktor az ellenfélnél.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
virkir
veterán
válasz forras2 #25406 üzenetére
Ahogy ollie írja kizárólag.
2PzIV és egy M4 platoon igen hatásos bír lenni T5-ben és még T6-ban is meghatározó tényező.
Szvsz nem vészes a pontossága annak az ágyúnak csak nem szabad mozgó célpontra lőni vele messzire, T5-től lefelé oneshot minden ha nem szívat a játék és ésszel használva a gold ammo-t még bőven nyereséges prémium nélkül is.HeZzZ
úgy értem tier 8 tól indul be a játék komolyabb oldala
Így is lehet nevezni a zöldséggyűjteményt akik prémium nélkül vastagon égetik a creditemet.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
luke.
aktív tag
Szerintetek mikor oldja meg a wargaming, hogy a radar bot nem múködjön a WoT-ba? Már kezd nagyon unalmas lenni...
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
luke.
aktív tag
válasz virkir #25414 üzenetére
Utálom a kávét. Ez egy olyan cucc amivel spot nélkül látod az ellenfelet és tudod lőni főként arty-val használják. Nézz utána, sokan használják.
Ma idáig csak 8x lőtek ki úgy, hogy fönt volt az álcaháló körülöttem 300 méterre mindenütt saját tankok sehol egy ellen aki spotot adott volna rólam és akkor bumm játék vége. Aztán érdekes módon a tőlem nem messze lővő játékosok is így jártak.Szerk: ÉS olyan 1,5 hónapja amikor kutakodtam ez ügyben gyakorlóban demonstrálta nekem egy játékos arty-val milyen jó is ez. Akárhova mentem ő mindig pontosan tudta hol vagyok. Csak ő és én voltam ben a gyakorló szobába.
[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Paul119
addikt
radar bot? ...ilyen cuccot én is kérek reggelire
velem kb 1x volt ilyen jó régen indulás után nem sokkal is7el ammo rack.. és nyekk, de szerintem csak be mákolt a kemper retardált
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Djuree
félisten
ez simán benne van a játékban. teljesen szar a spot rendszer, de ezt már párszor átbeszéltük. tőlem 30 méterre eltűnik a tank miközben lövöm, ő persze lát és lő tovább, közelebb megyek és 10 méterről már meglátom megint. ez nem radar bot, csak bug és tele van ilyenekkel a játék.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
Az érkező 8.2 patch-el jönnek ugye a kínai tankok és kap mindenki egy Tier I tankot egy garázs-al.
Ha vkinek van szabad garázs slot-ja, akkor ugye nem abból vesz el a rendszer az ajándék I szintű tankhoz?!?
Mert ha igen, akkor inkább feltöltöm az üres helyeket, nem akarok elbukni egyet sem."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Fel
addikt
válasz jano_77 #25419 üzenetére
Nem kell feltölteni.
" Added a new branch of Chinese tanks (17 cars, light, medium and heavy tanks). Light Tank Tier Renault NC-31 is issued along with the slot."
ollie: Hosszú bot, az egyik végén derékszögű törés, itt kell megfogni. Ha sötétben vagy csak a fejed fölé emeled és megpörgeted, ha koppan, akkor ott volt valami...
[ Szerkesztve ]
-
-
AlexWolf
senior tag
Mondjuk tegnap csibukkal mi is elég érdekes csatában voltunk.
3-3 arty volt malinovka assaultban. mi voltunka védők.
az egyik artynk, lement a domb aljába egy bokorba, kb egyből (francia arty volt kb ott volt 20 mp alatt), másik artynk afk volt az induló dombon a bokrok mögött, a harmadik artynk meg a szélmalom mögött állt.
kb a 1,5 perc végére halott volt mind. 2 ellenséges arty szedte ki őket (egyik 2-t másik1-et) úgy, hogy nem volt ellenséges tank kb a folyóig (ezt azért merem állítani, mert a mi oldalunkon a sok okos előre rohant).
Ja és nem random lövések voltak mert mind a 3-at telibeverték (az egyiket én láttam, a többit a többiek mondták mondták).
Tudom, hogy elvileg mindent a szerver számol, de ez véletlennek túl valószerűtlen volt.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
luke.
aktív tag
válasz virkir #25420 üzenetére
Ha produkálod azt amit az a játékos akkor fizetek neked egy gold tankot. Bemegyünk ketten gyakorlóba én nehéz tankal te arty-val megállok valahol és találj el. Ha megvan megyek másik helyre és ugyan az a szitú. Ne aggódj fákat nem fogok döntögetni most sem és tereptárgyakat sem rombolok.
(#25425) AlexWolf: radar bot, én is a furcsaságok után kezdtem kutatni és van és működik, és meg lehet venni, találtam olyat aki meg is mutatta.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
luke.
aktív tag
Stop!!! Én nem lővök csak elgurulok akárhova és megállok. Neked meg el kell találnod. A bizonyos radar bottal ezt megcsinálta 5x egymás után, 5/5 lővés talált. Ezt írtam nem mást.
Komolyan már ott tart az ember, hogy akkor ő miért ne fizetné ki azt a pár ezret ezért a botért, és simán mondja, hogy "csak random lőtem úgy, hogy minden lővésem talált spot nélkül".
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
tapasztalt artys már tudja hova szoktak állni a tdk, ellen artyk stb stb
jtvel már nem is nagyon állok oda ahol nyilván való helyen lennék főleg ha 1nél több arty van
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
virkir
veterán
Ilyen nem létezik.
Jó lenne egy replay vagy legalább screenshot de khm... ezek általában nem szoktak lenni.
Aztán azért mert te nem láttad az esetleges spottert ő még lazán mutathatta az egész csapatot.
És... volt/van tudtommal két pályán olyan bug, ha a kezdőkör mellett egy bizonyos pontra áll tank akkor az ellenfél összes induló tankját pár másodpercre bespotolja.
Meg ahogy Paul119 írja vannak tipikus helyek ahova már csak unalmába odalő az arty ha kicsit is értelmes.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm Neked is és természetesen Mindenkinek, aki válaszolt.
Akkor megnyugodtam ezt illetően.Viszont ez a bot dolog elég érdekesen hangzik. Mert ha nem lőtt egyet sem, akkor mi alapján vette észre az arty és lőtte ki?!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
HeZzZ
senior tag
válasz diegho #25410 üzenetére
#25410 diegho
azért mert, nagyon ügyes a WG.
kialakította úgy a játékot, hogy free-mmo ként elkezdjék játszni. akiknek bejön a játék, az fejlődik és fejlődik egyre.
míg nem elér tier 8 hoz.
tegyük fel van a garázsában eg ytier 8 as hevi, egy 6-7-8 td, meg egy 6 os arty.
itt fognak jelentkezni a minuszos körök egyre gyakrabban. pláne ha közösséégben is van, ahol gyakorlóznak, századoznak stb stb. azok mind viszik a pénzt.mivel elment idáig, tehát érdekli a játék. el kell gondolkozzon hogy mit csináljon az egyre növekvő XP követelményekkel, és az egyre fogyó pénzzel. megáll itt, és hiába a vágy a nagy tankok után, csak a csatatéren fogja őket nézni ahogy más tolja velük. vagy elgondolkozik a pénzbefektetésen. legyen az fiók vagy tank, mindegy.
nem lehetetlen egyetlen forint nélkül játszani. de ha valaki klántag, tehát nem egyedül vagy 2 fős platoonokba rója a köröket ezer meg ezer csatákon keresztül akkor, bizony a pénz csak fogy. esetleg vért izzadva farmolással lehet tartani a nagoyn nagyon csekély növekedést, kv-1el kv-2 vel pz4 el stb.
és ezért modntam hogy okos a WG, mert baromi jól kitalálta.
sosem gondoltam volan hogy én is fizetni fogok a játékba, de mostanra már van type59 em löwém, meg nemegyszer fizettem a prém fiókért is. mert igy tudom tartani a fejlődést, és így tudok aktív tag lenni a CW ken századokon, illetve gyakorlókon.