- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2174 üzenetére
Nem vagyok túl nagy artys de azért csak húzni kellett hogy haladjak azzal is. Az S-51 csak a 203-as azaz a nagyobb ágyúval fog érni valamit én azt hiszem valamennyi free xp-t is áldoztam rá mert az alap lövege katasztrófa. Viszont ha megvan a 203-as akkor egész jó kis arty, lehet vele szépen 700-1000 közötti damageket kiosztani közvetlen találat nélkül is, de 1 hiteltem vele már object704-et, is7-et is full hp-ról, de legfőképp a 800 damage körüli értékek jellemzőek rá, viszonylag szép nagy a splash területe tehát érdemes fedezék mellé is lőni, tuti viszi az ellen moduljait is.
Az egyedüli negatívum, hogy nagyon lassan tölt, és a célzási ideje is lehetne gyorsabb, a lövedék röppályája viszont magas, így számolni kell azzal hogy lassabban ér be a lövedék (előrébb kell célozni ), viszont cserébe be lehet lőni vele zártabb helyekre is.
Összességében nem rossz kis arty, de nem is vagyok nagyon oda érte, kíváncsi vagyok a következőre,mert azért néha jó látni amikor egy KT vagy IS3 1600hp-ról elpukkan
A végcél nyilván egy obj261 lenne de 300k xp ...hát az még odébb lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest