Hirdetés

Aktív témák

• Taragas

aktív tag

válasz Tomi0703 #19300 üzenetére

Hát csak kitartást, jó tank az pedig, az egyik kedvencem volt...(szerintem a legjobb a vk 6os tiresek közül) Csak én tudatlan azt adtam el, nem a pz4-est, mert akkor még nem lehetett tudni, hogy a pz4-est megkurtítják. Amúgy bármi is legyen, ha eléred a 88-ast csak azt rakd rá. A dupla sebzés kárpótolja a pen vesztést..., és általában az a pen hátulról flankelni tier 8-ig is tökéletes :)
    Amúgy az egyik emlékezetes csatám vele az durva volt. Mi támadtunk Erlenbergben, és csapat szépen felmorzsolódott. Egyedül maradtam, de azért volt annyi szerencsém, hogy lesebezték őket, és a hülyék egyenként jöttek ellenem. 6-ot nyírtam ki egymás után. Utána elfoglaltam a bázist. Egy hetzer próbált resetelni még a végén 7.nek, de ellőttem a sarkon a láncát és kinyírtam, pedig a 6 kill beszerzése előtt beszedtem vagy 5 lövést, és csak 50hpm volt. Maradt a végére egy pz4s, de az vagy nem ért oda időben, vagy meg sem merte már próbálni. 2 üzenet jött miközben a bázis 95%on állt már, wtf happening here? Gj Vk.. :)) És akkor még nem replayeztem... :(((

Aktív témák

Hirdetés