- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Ennek a hétvégi eventnek mi a lényege? (csak mert nem tudok angolul és a google fordító egy szar
)
-
emre
veterán
válasz
GaburroSan #20497 üzenetére
Akkor mi a vég cél?
A bétában még komolyan számítottak a TD-k, jelenleg már nem dominálnak annyira. Ha nem kellene egy O268 már rég leálltam volna a 704-el. Pedig nagyon szerettem vele játszani meg a JT-vel is, de pillanatnyilag szerintem az IS8-al lehet a legjobban érvényesülni. (vagy csak nekem jön be jobban a med szerű harcmodor)
Viszont az O704-et kivéve régen játszottam velük, úgyhogy nem tudom pillanatnyilag mi a helyzet a gépekkel.
Én mos az IS8-at venném meg. (aztán a többit is szép sorban)
-
jano_77
nagyúr
válasz
GaburroSan #20493 üzenetére
mit csinál Neked?!?!?!?!
nekem 5 csatából 5 bukó, de úgy, hogy villám gyorsan ki is lőttek.
a most lejátszott 9 csatából - 5 volt a Sherman - 1 azaz 1 volt nyerő, egy Type59-es kör.Jó 7végét Mindenkinek.
-
emre
veterán
válasz
GaburroSan #20493 üzenetére
Ha megvan a BL10 akkor a 704, bár necces, mivel ez a löveg is elég pontatlan, és már nem lehet vele olyan jól keresni a ezzel a td-vel mint régen, azonkívül nehéz pattintani vele.
Ha van sok free xp-d az M62-es lövegre az IS8-on akkor ezt. Szerintem ez a leginkább felhasználó barát tank.
Ha megvan a hl234-es motor a JT-re akkor azt is lehet, de amíg nem fullos nehéz eset, viszont hulldown-ban, pontosságban és rof-ban jobb mint az O704. Ha az alját tudod rejteni a tetejét elég nehezen lövik át.(#20495) jano_77
5 meccs alatt +200k és egy kicsit komolytalanul játszottam
Nekem is nagyon jó az M4 mm-je (kopp-kopp-kopp) -
GaburroSan
aktív tag
Na migyá megvan a pénz a 9esekre! Mit vegyek Jagdtiger, IS-8, Obi 704?
u.i.:csak úgy fossa a pénzt a Sherman -
jano_77
nagyúr
Nem tudja vki, hogy mi a f*ck van ma de?!?
Próbálnám a Sherman-t húzni, hogy meglegyen az E8-is, de folyamatosan bukó csatákba tesz. Pillanatok alatt elhullik a csapat 2/3-a, a többi picit tovább bírja.
Mindig jó csatákat szoktam nyomni a Sherman-el, szeretem, de az ami most van az über gáz!
Még hogy nincs az a bizonyos szopóág!Kapja be a WG!
-
Dobi 562
addikt
válasz
PC.fanatik #20487 üzenetére
Állítsd OFF-ra a Write Only üzemmódot.
Többen is válaszoltak neked a kérdéseidre. De használd nyugodtan a fórumkeresőt vagy gúglit (egyébként ez utóbbit is linkelték már neked). Ha csak kód kell fordulj vbbb kollegához, ő árult kódokat, igaz nem pc gurusat, hanem olyat amiért micromaus jár, garázshely, 1 hét prémium, meg valamennyi arany.
-
PC.fanatik
csendes tag
köszönöm mindenkinek hogy segített retali verzához jutni..
már csak egy kérdésem lenne az anno pcguruban kapott kódot lehet e még valahonnan valakitől szerezni?
-
diegho
nagyúr
Mission impossible-nek gondoltam steel wall-t ezzel, de vannak még csodák:
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. október 20. 9:10:54
Vehicle: SU-101
Experience received: 6 213 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 60 363
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun -
Dobi 562
addikt
válasz
sptkyle #20481 üzenetére
Pontosan milyen géped is van?
Én így próbálkoznék sorban:
1- vga driver frissítés
2- grafika átállítása fejlesztettről normálra
3- wot tweaker-rel minden effekt kikapcsolása
4- régen használtam 25%-os tömörített textúra csomagot, az nem tudom létezik-e még, de az akkori gépemen nagyon sokat dobott a sebbességen-------------------------------------------------------------------
(#20483) virkir: brutális sebzés. Ha belerakják a kreditért gold ammo-t én is tuti ezzel az ágyúval fogom használni, ahogy a VK2801-hez is gold ammo-t veszek majd és a megyek a med-eket terrorizálni. -
HungAryan
tag
Közérdekű közlemény!
Aki magyarul játszik a játékkal és valami böki a csőrét, az délutánig jelezheti nekem.
Sajnos nagyon nehezen kerülnek be a fordítás javításai a játékba, de most úgy tűnik van remény. -
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #20479 üzenetére
Na gyorsan gurultam egy kört a teszten gold ammo-val.
Kiszámoltam, ha nem sniperkedek és nem megy annyi mellé akkor prémiummal lazán pluszos lehet egy kör. Erre kaptam volna 52k-t és ha nem megy a lecsóba az a 10 lövés akkor a lőszer csak 25k a javítás meg gombok. Még prémium nélkül is ki lehet hozni talán nullásra ésszel lövöldözve.
Az meg érdekes, hogy a sniper szaggatás csak a második körben jött elő az első hibátlan volt. -
sptkyle
senior tag
válasz
Dobi 562 #20479 üzenetére
Sziasztok megint.
Röpke fél év kihagyás után visszatérnék kicsit a csatatérre.
Viszont nem csak a játék, hanem a gépem is változott. Ahogy láttam többen is küzdenek szaggatással, mint én, annak ellenére, hogy nincs rossz gépük. Megoldást nem találtam a topicban. Csak elkerülte a figyelmem, vagy tényleg nincs? Esetleg ha szerver oldali a gpnd, van hir arrol, hogy javitani fogják?
(bocs ha volt már erről szo)
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #20475 üzenetére
Azt én a 105-el használom leginkább, vicces amikor kis szerencsével egy pz4 vagy SU-85 egylövés vagy a jagdpanther-be oldalról beleveri a 400-at. Az E2-őn viszont már a M1A2-vel mert az elég pontos lehet vele szépen gyengepontokat lövöldözni 2,5 másodpercenként.
Ha bejön a credites prémium ammo akkor lesz igazán troll a 105-ös a 150-es átlag penn-el, tuti veszek pár darabot. -
Dobi 562
addikt
Megkezdődött a hétvégi ámokfutás. Kretének tömkelegei 10-es tankokban halnak 1 perc alatt... Szerintem páran még a térképet sem használják, legalábbis erre utal mikor meglövik őket és körbe-körbe forog a torony, keresik a tettest (aki egyébként fel is van spottolva és térképen is látszik)...
Legjellemzőbb típusuk: E-100 camo festéssel, az ilyentől óvakodjatok!
-
Dobi 562
addikt
virkir, ollie, marked one: Köszi a megerősítést, kifejlesztettem az M4-et. A legjobb rádión kívül minden moduljával együtt. A trollgunjával is ki fogom próbálni, kíváncsi vagyok erre a tankra.
-
Gyuri27
félisten
Én szidom a társaságot mint a bokrot. Azok meg csodálkoznak. Mert ő csak játszik.
Ugyanis minden második játék leming roham. Én meg egyedül állok egy oldalon és próbálok minél később meghalni. Van amikor sikerül van amikor nem.
Mostanában t49-t húzom. Ha nem halok időnek előtte akkor 800 feletti dmg-t is sikerül kiosztani (sokszor többet). Ami szerintem nem rossz. Persze van, hogy 2 perc alatt megcsinálnak. Mert ugye papir tank a t49Plasticbomb: ebből melyik magyar?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
PC.fanatik #20469 üzenetére
-
válasz
Patrick76496 #20470 üzenetére
Infrakeresős Párducok.
Gyakorlatilag (kis rásegítéssel) éjjel 2km-ről lövöldözték ki a szövetséges tankokat.
Számottevő sikereket értek el, de a háború kimenetelére nem voltak hatással, mivel 44 végén-45 elején jelentek meg.szerk:
ha jól tudom idehaza is volt belőlük pár 44-ben, amikor vonultak visszafele a németek. bár itt még az első generációs UHU-k voltak, később már a Vámpír rendszerrel 2km-re is elláttak. -
PC.fanatik
csendes tag
válasz
Plasticbomb #20468 üzenetére
? hol?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
PC.fanatik #20464 üzenetére
már linkelték feljebb valahol.
-
mynames
senior tag
válasz
Patrick76496 #20465 üzenetére
" Egyébként meg olyat is csinál mostanában a játék, hogy csata elején a játék, hogy egyszerűen nem tudok mozdulni, hiába nyomogatok az irányítás gombokat."
Igen, ma este láttam ilyet először...hogy rohadt volna meg...addig nyomogattam amíg végül ki is fagyott...
(#20466) Tüzi : sommás véleményeddel egyetértek!
-
válasz
Gyuri27 #20460 üzenetére
ezt híjják szopóágnak
mindegy, én nem idegesítem magam többet ezzel a bugkupaccal.rohadjon el a wg, meg a fasz játéka is, ahol nem a képességed dönt, hogy nyersz-e, hanem a nyomorék fasz program... kezdve egy X-es ágyú 128mm-es lövedéke által egy amx12-t@t50-2@vk2801-re lőtt 0dmg-k, lepattanóktól (!!!), a levegőben eltűnő lövedékeken át, a 9es heavy tankba 5ös arty által lőtt 1000-es dmg-en keresztül, a nyílt, gerinctelen, röhejes nerfeken túlmenően, a pénzéhségükig...
benyalhatnak.
mindegy is, annyi előnye van a dolognak, hogy találtam egy csomó háttérképet.
egyik kedvencem egy roppant ritka kép:
ez az világtörténelem (általunk ismert (?) részének) első éjjeli, infrás Panthereinek egyik példánya.
akinek kell az eredeti, el tudom küldeni.#20465) patrikgtaivs
ilyenkor nyomsz egy entert, hogy belépj a csetbe, majd ezzel a lendülettel nyomsz még egy entert, hogy kilépj, és működni fog a tankod
-
Patrick76496
őstag
Csak én tapasztalok normál szerveren célkereszt ugrálást? Nem lövés közben, hanem még célzáskor, ami TD-zés közben eléggé idegesítő tud lenni, főleg amikor az ember 500 méterre céloz, mert ezzel az új találati random faktorral eszméletlenül megnőtt a mellé menő lövedékek száma. Nem mondanám mind ezt, ha nem 69-es találati arányom lenne. Eddig volt 0 dmg, most ez. A következő mi lesz? Nem tüzelhetsz, mert Viktornak olyan kedve van? Egyébként meg olyat is csinál mostanában a játék, hogy csata elején a játék, hogy egyszerűen nem tudok mozdulni, hiába nyomogatok az irányítás gombokat. Mire kiírom, hogy valamilyen bug miatt nem tudok megmozdulni, addigra már jó. De ma olyat is láttam, hogy M4 45-ösünk írja, hogy ő sem, persze ő már jóval a csata kezdete után. Ezekre mi a magyarázat? Jelentkeztek ezek a hibák másoknál is?
-
PC.fanatik
csendes tag
válasz
PC.fanatik #20454 üzenetére
erre valaki nem tud valamit?
-
PC.fanatik
csendes tag
foch mai napi első győzelmére nem is olyan rossz. ez
-
nyunyu
félisten
válasz
bozont #20437 üzenetére
Nem igaz, hogy megint olyan tankok kerültek bele maik pont nem érdekelnek.
Korhuek.
Rommelnek foleg Pz3-ai voltak, meg alig 30db Pz4, beigert Tigriseket nem kapta meg.
Montynak meg amerikai import tankjai voltak, foleg Sherman meg Grant.Egyebkent nemreg volt akcios a T20 meg a Pershing, most a Tigris 1-2.
Meg a (Jagd)Pantherekre is volt egy +70%-os hetvege. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Elkezdtem az amcsi vonalat. Az a kérdés, hogy M2 LT vagy T2 MT vonalán induljak. T2 felé hajlok mivel, ha közben meggondolnám magam akkor át tudnék menni az M2 vonalára. Biztos ami biztos alapon gondoltam megkérdezem, köszi szépen.
Ja és VK3601 H-ra a top ágyút vegyem vagy a láncot (motor, lánc alap)? Ágyú felé hajlok egyértelműen, de ha már írtam ezt is megkérdem.
-
válasz
GaburroSan #20441 üzenetére
-
PC.fanatik
csendes tag
Nem tudja senki hol lehet a WOT retali verziót kapni?
-
-
Paul119
addikt
válasz
GaburroSan #20441 üzenetére
előre került a váltó igy jobban gyullad, de eddig vkBből többet láttam égni mint e75ből
-
diegho
nagyúr
Most szopóágon voltunk Stieger kollégával, 7 óra körül mondtam neki, hogy addig vagyok hajlandó a SU-101el játszani, amíg nem bukunk egy kört, utána hagyom a fenébe, mert olyan szar, 12 nyert kör után feladtam, nem akartam kipróbálni, lehet reggelig itt ülnék és azzal a fostaliga tankkal játszanék. Ja és közben meglett vele az ace tanker is.
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #20440 üzenetére
Az E2 az egyik ha nem a legjobb T6-os tank de a medek közül biztos, a legjobb.
Az orosz med ágat én már tulajdonképpen megbántam. A T-34, T-34-85 jó ha átlagos a T-43 szerintem a D-10T nélkül egy borzalom a T-54 sokat vesztett fényéből a T-62 meg a leggyengébb tízes med.
Szerintem most nem igazán éri meg az orosz ág, jobb az US, de még a német is ha végig akarsz menni.bozont
Azokra sokat ne várj T8-as egyedül a ferdi volt véletlenül leárazva ha jól emlékszem általában T7 a max amit akcióba raknak. -
Patrick76496
őstag
válasz
Imilenni #20445 üzenetére
Too old. Ez a legújabb.
Szerk.:
(#20447) Zeratul: Mindenki ezeket nézi? -
Imilenni
addikt
-
GaburroSan
aktív tag
gyerekek ez az E-75 akkora csalódás idáig, még nincs meg az ágyú de minden 2-3 ik csatában felgyújtanak valamikor 2szer is ez már borzasztó.Lehet hogy maradok inkább a IS-8asnál!
-
Dobi 562
addikt
válasz
virkir #20433 üzenetére
Na most elgondolkodtam. Free xp-ből ki tudnám tolni a fejlesztéseket a Shermanig, az meg úgyis fél áron lesz. Igazából az amerikai tankokból a heavy-k érdekelnek. Érdemes a Sherman felé indulni és aztán az E2-ről átmenni M6-ra vagy inkább hagyjam ki a Shermant és kezdjem T1HT-vel az amcsi nehéz vonalat...
Nem tudom mi tévő legyek, mert közben még a szovjet med ág is motoszkál bennem, de ha az amcsik akciósak akkor elkezdeném őket, úgysem volt még amerikai tankom...
-
bozont
veterán
-
V.Dave
senior tag
Mögöttem lévő tajparaszt csapattársam kezdés után rögtön belémdurrantott hátulról. Eredménye: lassan forgatható torony, kilőtt vezető, és - az 1/5 életem.
Erre lesebeztem kb 20% étetét miivel tudtam hogy a kárpótlási rendszerre úgyse számíthatok. Azt gondoltam hogy én jártam rosszabbul de azért ez mindennek a teteje de legalább röhögtem rajta egy jót
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. október 19. 18:00:00
Jármű: PzKpfw II
Szerzett tapasztalat: 370 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 22)
Szerzett kredit: 3 337 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2 700; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 155)Nem mellesleg 4-et lőttem ki és így is vesztettünk természetesen.
-
virkir
veterán
-
Dr_Syrex
senior tag
-
Fel
addikt
-
nyunyu
félisten
Nocsak, ujabban automatikusan megdoglik meccs vegen az a csapattag, aki meg sem mozdult?
-
Fel
addikt
válasz
GaburroSan #20423 üzenetére
Ez bizony az európai community team sara... Bármilyen hír van, mindig le vannak maradva egy utcahosszal még az észak-amerikai oldalhoz képest is.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Napfénysüti #20417 üzenetére
Prém tankok közül használja valaki itt a fórumon 8.8-as JT-t?
A játékban sem talalkozom túl sokszor vele, pláne egy Type-59-hez képest, de a Löwe is jóval gyakoribb vagy a T34.
A kisebb ágyú miatt a nagy sebzésekről ugyan le kell mondani, cserébe gyors és pontos.
Mondjuk meglehetősen lassan fordul, de remélem a kuplung égető skill majd javít rajta egy kicsit.Az eddigi talán legjobb csatám vele
-
GaburroSan
aktív tag
érdekes a holnapi event még mindig nincs kiposztolva! Kevesebb vodkát kell a srácoknak inni!
-
GeGexx
aktív tag
Véleményeket szeretnék kérni e75-tel kapcsolatban. Szerintetek előbb a maus löveget vagy az 1200-es motort érdemes kifejleszteni/megvenni? Szívem szerint a lövegre mennék rá
-
Taragas
aktív tag
E-50-re a 105-ös úgy kellett mint egy falat kenyér, de legalább megvan. Végre sikerült kifejleszteni. Kár hogy lőszer drága, de nem érdekel, mert végre eleget sebzek ezen a szinten.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Taragas #20410 üzenetére
Ma pont mentem több kört aLöwémmel mert kellett a kredit. Az ágyúja miatt továbbra is imádom. Viszont a testét bármilyen T8 és fölötte lévő tank simán át tudja lőni. Sőt ma azt hiszem úgy 2* fel is gyújtottak szemből.
De nekem továbbra is az egyik kedvenc tankom mert iszonyú jo sniper gunja van. Kerestem is vele vagy 500k-t pár csata alatt.
Így meg utólag külön örülök hogy nem a T34-re voksoltam, egyre inkább úgy tűnik hogy kredit szerzésre a Löwe jobb.I love my Löwe.
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #20402 üzenetére
Nekem ilyen van, és imádom..
-
jano_77
nagyúr
válasz
Ez mi a szent szar?!?
-
Taragas
aktív tag
Nos, kipróbáltam a teszt szerón a Löwet.... gyerekek sírok! Miért vettem én T34-et? A löwe sokkal jobb nála. Sebességben nem marad el(sőt nem éreztem a különbséget, meg hozzá vagyok amúgy is szokva), viszont pontos és gyors célzó az ágyúja, pluszt töltés gyorsítóval egy rohadt gyilkoló gép. Elég masszív a feje, és teste is, nem úgy mint a t34-nek, aminek még a légyfing is átviszi a testét. és ami a legfontosabb, sebez! Az utóbbi időben 4-ból 2 találatom ha sebez a t34el, pedig tuti jól célzok, és jelzi a találatot, és meg oda is dörgöli az orrom alá, hogy "penetration!" Basszus lesz pénzem beruházok egyre. Remélem nyer a WG, és így olcsóban hozzá jutok.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Napfénysüti #20408 üzenetére
Igazatok van, de hirtelen kitört belőlem erre a ki milyen egeret használ témára a "kisördög"....
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb #20406 üzenetére
Lehet hogy le leszek apázva, de ezt aztán tényleg inkább ide kellett volna....
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Én ilyet használok.
Ez az MSI GX 620as laptopomhoz kapott egér,
S a hozzákapott hátizsák... Imádom!
Egyébként ez egy MSI StarMouse GS-502.
-
válasz
Én eredetileg 9-est akartam, de nem volt már Mo-n
ezért lett az ami, helyette.
Amúgy én is váltogatom a DPI-t WOT-ban is, attól függően, hogy külső, sniper vagy arty nézetben vagyok éppen. megyek vagy állok.
-
Timyyy
őstag
2 videó nektek, teszt szerverről:
World of Tanks Test Server: The British Ausf B [FV215B - British Tier 10]
World of Tanks Test Server: FV4202 Part 1És egy bónusz:
ELC AMX review -
jano_77
nagyúr
Borzalmas, hogy milyen lassan jön le a teszt szeró update-je
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest