Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vbbb
őstag
válasz
LEGIOX
üzenetére
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo_kezdoknek_linkek_az_1_hsz_ban/hsz_17448-17448.html
A második mod leszedi....
-
LEGIOX
tag
Ezek az idióta fehérruszkik miért csináltak minden pályára ködöt, ezeknél nincs nyár, csak november ?
-
Tüzi
veterán
e75 milyen buffot kapott már? majdnem magam alá tudom fordítani az ágyút. felfele meg úgy hajlik mint egy mozsár.
eddig ez nem ilyen volt. leér a lámpáig az ágyú... -
Arpee78
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
"A JgPanther-eket már a SU-100-zal is szarrá lehet verni 1v1-ben, 2 lövés az egész tank, kis szerencsével még ki is gyullad."
A WOT-ban bármi megtörténhet. Egy nem különösebben profi MS-1 elintézhet 1vs1-ben egy Batchatet, sőt fel is gyújthatja, ha az AFK.
Én azért a Jagdpantherre fogadnék.
-
bullseye
addikt
T34 másnak is rémálom lett? Egy ideje pihent, mert sok a T9 grind, de kéne pénz, leporoltam. 6 csatából nem volt 40%, minimum fél csapat 900 alatt, 2-3 lila. Ellennél lényegesen jobb felhozatal. Némelyiket majd sikerült megnyerni 1-2 normálisabb játékossal, de persze csak majdnem.
-
Patrick76496
őstag
válasz
forras2
üzenetére
Szvsz nagy löveggel sem sokkal jobb, Porsche után nagyon szar.
Marhára papír, bár azért valamennyire lehet vele dolgozni, de azért örülök, hogy még a P is meg van. 
Atlantis: A fürdőkádat én is a pounderrel használom, a 105-ös eszméletlen pontatlan, és marha lassan tölt. Az IS-3-mat én sem nagyon szerettem, anno 7.5-ben nagyon papír volt. Most meg alig bírom szemből átküldeni a Type-pal. 7.5-ben egy ARL V39 átvitte szemből a Sztálin 3-masom tornyát, egy Lórinak is sikerült. Azt mondják, a francia tankok érdekes dolgokat visznek át. Hát lőttem már át én is IS-8-at 13 75-tel szemből úgy, hogy épp betötötte a célkeresztet. Annyira nem volt rossz tank, de én a KV-4-et jobban szerettem. Elit már az Isz3-mas, de lehet megyek még vele pár kört, mielőtt eladom, kíváncsi vagyok mennyivel lett jobb 8.0-ban.
Djuree: A JgPanther-eket már a SU-100-zal is szarrá lehet verni 1v1-ben, 2 lövés az egész tank, kis szerencsével még ki is gyullad.

-
Djuree
félisten
na kb. 30 meccset toltam ma ac mle 48-al, egyikben sem volt 50% fölött a győzelmi esély, kb. minden 5. win csak, ma ezzel van szopóág, a többivel meg ment ma jól. holnap másik tankkal lesz így, másik gombot nyomnak meg a wg hq-ban...
-
vbbb
őstag
Borat jönni Amerika!

Nem is köll egyikötökse...én alapítgatok magambe-e klánocskát és majd én nyerni nagy bumm kicsike nagy tank!

-
vbbb
őstag
Sziasztok!
Van egy MS-1-em! Beléphetek vele valamilyen klánba! Légyszíves vegyetek be! Ha nem vesztek be köcsögök vagytok!

-
myckey
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
asszem 125 gold az örökös...az 3 évszakra .......... 375 gód,tesvírek között is

mindenesetre én elvagyok az 1 évszakkal is.megvettem nyárra (egyelőre) ....téli,meg sivatagi pályára pedig ritkán tesz a gép.
de azért majd megveszem arra is...ha meg felvet a píz,akkor veszek örökké tartót
Kaleun:
te magaddal beszélgetsz?vagy próbálod a saját gondolataidat előre látni?
ez most nem érthető...de rajta vagyok az ügyön...majd híjom az úri gellert

-
Djuree
félisten
válasz
Dobi 562
üzenetére
hát igen, nem a legjobb, de ingyen van legalább. elbaszták a festéseket is, ha mind3 évszakra meg akarom venni vagy 600 arany
amúgy meg nincs értelme ha csak 1 évszakra veszem meg...eddig tök jó volt, vagy 10 tankom volt festve, mostmár nem fogok egyet sem, köszönje magának a kötsög wg.... -
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
Szerintem az E-75 a 12,8-assal az igazi. A 10,5-ös sebzése és átütése már igencsak kevés ha 10-es ellenfelek is vannak.
-----------------------------------------
Előbb megkaptam, hogy "csicska OP" az IS-3-mam, mert KV-5 és Löwe szakasz nem bírt velem. 16 találatból 2 sebzett szemből, 2 amit oldalról küldött belém a KV-5-az 0 sebzéses kritikus volt...
Mondjuk én is pattogtam róla, mozgatta az elejét rendesen, nehéz volt kilőni R2D2-őt. -
myckey
veterán
Én is tettem rá annó skint

Ilyen anime sztájlosat
(ha ki mertek röhögni,éjszaka rátok küldöm a cukros bácsit)és igen,mindenki olyan volt....mintha valami tele tabi sorozatba csöppentem volna....még egyszer soha többet olyat

-
Atlantis
veterán
Nálam az utsó helyen van eddig. Nem szerettem, de nem is utáltam. Túl pontatlan azaz ágyú, ámbár ha betalál, az fájó.

Taragas: egyetértek, azt E75 sokkal jobb a KT top ágyújával és a top motorral. Nagyon szeretem szívatni az ellent, hogy azt hiszik, >10 sec, míg újratöltök, holott kevesebb alatt megvan. Jönnek a halálért sorban. A legjobb ágyú eddig a játékban a KT hosszabb 10,5-ese.
-
vbbb
őstag
Ez a FCM36 Pak40 megéri a pénzét. Csomószor rak legfelülre és akkor kegyetlen nagy gyilkolászást lehet véghezvinni.

850arany nem pénz érte...a Dicker Max-on gondolkodtam még, de ebbe szinte ingyen van a skúló, AP-n kívül más nem is kell bele olyan izmos ágyú van rajta. Best Buy TIII-ban! -
littlemole
őstag
Ekkora egy LOL csatát. Murovanka. AMX 105AM el vagyok. Csapat 70% a elhullik 1 perc alatt.
Visszavonulok artyval a házak közé a délnyugati sarokban.
Valami csodálatos módon onnan sikerül kilőnöm 4 ellenséget. Aztán egyedül maradva még sikerül kiszednem egy rámtámadó hetzert 3 lövésből. Még még egy támadót is, majd kilőttek.
Így meg is lett egy top gun, meg egy reaper is.
Top xp nem nagyon voltam még artyval de itt összejött.Mennem kéne még pár tankkal is néhány kört, de ha ilyen a ma esti felhozatal lehet még duplázni sem tudok.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Szerintem abszolút nem drága a 30 napos....150 meg 240 ezer,ha jól emlékszem...

med,illetve heavy-re nézve..asszemvettem is egy nyárit a sörminátoromra(M4) na jó,azzal már igencsak közelítek az 1000 csatához,szóval szeretem,hozza is a pénzt...arra nem sajnálom
de amit mondani akartam,az az,hogy ezeket a tételeket,lazán ki lehet farmolni...játszi könnyedséggel.szerintem

Egyébként nem láttam még említve,de én elvagyok a másik amcsival is.T25 AT.60%-os a win rátám,de lehet csak 59%,nincs kedvem megnézni

az elején néztem mint rozi a moziban,hogy ezzel meg hogy játsszak...de mivel én a végére az M3lee-t is megszerettem...így ebbe is kezdek belejönni. -
jahrn
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Azert a jo tier 7 TD-k kozul ne hagyjuk ki az Su-152-t sem. 100% crew+Rammer+ventivel 6.2sec alatt ujratolt a jobbik 122mm gun, harmadiknak meg EGLD-t hasznalok. Mivel kigyulladni nem szoktam vele ezert porolto helyet removed speed govenor+t hasznalok rajta, jol jon az a +kakao ha helyzetet kell valtoztatni/esetleg ha flankolni kell.
-
Taragas
aktív tag
Nos gondoltam írok egyet, mert sikerült kifejlesztenem a fullos felszerelést a e-75höz végre. A motor maradt utoljára, és erről akartam írni pár mondatot. Ég és föld a tank a KTtől örökölt motorral, mint a végső motorral. Mint ha kicserélték volna a tankot. Végre normálisan gyorsul, lehet vele normálisan sarok harcot vívni, nem annyira akadály egy emelkedő, vagy rázósabb terep, persze száguldozni nem lehet vele, de legalább érzem, hogy jóval fürgébb, ami közelharcban elengedhetetlen (meg ugye gyorsabban fordul, ami szintén elengedhetetlen). Szal lehet idiótaság amit mondok, de már sajnálom hogy ezt hagytam utoljára, a fegyvert kellett volna inkább a végén kifejlesztenem. Enélkül a motor nélkül néha rémálom a játék, ráadásul arty eledel voltam szinte mindig. Szal marha jó a végső motorral a gép...

-
kanyipicske
tag
válasz
kanyipicske
üzenetére
-
-
kanyipicske
tag
válasz
kanyipicske
üzenetére
-
kanyipicske
tag
szerintem ez szégyen

-
Atlantis
veterán
válasz
kanyipicske
üzenetére
Szerintem a legjobb T7-es TD, a forgatható torony nagy előny és az ágyúja sem vészes. T28Prot sem olyan nagyon rossz, hozzá lehet szokni a lassúságához, a fullos ágyúval eléggé jól teljesít.ű
Dobi:562: az előbb lőtt ki egy TURKK, pattantam Löwe-vel a T32-ese seggéről...ő persze nem pattant az én nózimról.
-
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske
üzenetére
Az amit leírtam. Egyébként nézd meg a tagjainak statisztikáját és rájössz magad is. Jó párszor találkoztam már velük 8500 csatám alatt és csak egyetlen egy épkézláb játékos akadt közöttük... Na ő a kivétel aki erősíti a szabályt. Van egyébként egy hasonló játékosokat tömörítő holland és francia klán is, de már nem emlékszem a nevükre... A holland klán tagjai között egy sem volt akinek a győzelmi aránya elérte volna a 45%-ot... Mocskos kis afk-zó/bot használó volt az összes. El lehet képzelni mennyire hatékonyak a botozással összekapart 10-es tankjukkal.

-------------------------------------------
(#18431) Tenken: az az 5%+ álca nem éri meg az árát aranyban szerintem. Ennek ellenére a VK2801-re vettem mindhárom fajtából. Szerintem ez csak egy újabb üzleti fogás a WG részéről... Hazamennek melóból, vodkás üveg elő és befekszenek egy kádnyi euróba/rubelbe/dollárba.
-
redzsi
senior tag
válasz
kanyipicske
üzenetére
Én a Hellcatet nagyon élveztem: nagy ágyú + mozgényság. Mikor akciós volt a T25/2 lecsaptam rá, no azóta el is adtam. Óriási a difi, persze negatív irányban. Még fejlesztett mocival is borzasztó, az ágyú meg gyakorlatilag ugyanaz.
-
Dobi 562
addikt
Egy új felfedezést tettem: az álcafestéssel ellátott tier 8-10 nehéz és közepes tankok legtöbbje nagyon gyengén teljesít. De legalább színesek. Akinek a csapatában több van belőlük az veszít. Olyanok ők, mint a TURK (és hasonló nevű török klánok) tagjai. 1 db belőlük a csapatba nagy esély a vesztésre, 2-es szakaszban szinte biztos a bukás, 3-as szakaszban pedig lehetetlen nyerni velük.
-------------------------------------------------------------
2000xp és megvan az IS-4.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
S.Copperpot
üzenetére
Majdnem tökéletes leírás. Annyival egészíteném ki, hogy a lövegkitéríthetősége le/fel irányban elég gyenge. Így a tank laposságát nem mindig lehet kihasználni, főleg dombokon lévő buckáknál, ha lefelé kéne lőni.

-
S.Copperpot
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Az IS3 szerintem közelharcos tank, mozgékony és nagyon jó a tűzereje közelről és középtávról. A torony páncélzata általában rendben van, de a hull elég sérülékeny oldalról és hátulról, ezért nem szabad hagyni, hogy megkerüljék és mindig hulldownban (a test bucka/akadály mögött) vagy pontosan szemben kell állni az enemyvel. Arra még oda kell figyelni, hogy az ék alakú orrpáncélt kicsit oldalról lőve át lehet lőni, ha az oldalára meredekebben látnak rá. Persze a hasa még így is sérülékeny a közepes-nagy ágyúkkal szemben. Az artyra is figyelni kell, mert a splash keményen be tud vágni, hát még ha a hosszú és vékony páncélzatú hátát eltalálja egy lövedék.
Taktika: a kisebbeket pikk-pakk ki lehet lőni, csak ne hagyd, hogy megkerüljenek. A nagyobbakat jól viszi a BL9, de ha vastagabb páncéllal kerülsz szembe, mindig weakspotot lőj, mert azért annyira nem erős, hogy bármit bárhonnan átvigyen. Mindig törekedj arra, hogy csak egy irányból tudjanak jönni, és fordulj arra a testével. Mindig te lőj először.
IMHO -
Djuree
félisten
na ma lórival mindent nyerek, ac mle 48-al meg mindent vesztek. de nincs szopóág....
-
S.Copperpot
tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Szerintem a Wot Dossiers elég kimerítő statisztikát ad, többek között azt is, hogy az egyes tankokból mennyit lőttél ki a saját tankjaidban.
-
forras2
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Én is gondoltam rá, hogy bele teszem a PzIV legénységet... 100%-osok, meg az első képzettségük 92%-on áll. De nem, hátha egyszer még vissza veszem az én kicsikémet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VK3601H-ról nekem is meg vannak a cuccok, csak épp kreditem nincs, hogy feltegyem rá, mert plusz egy 100-ast adtam a 75%-os legénységért
-
Atlantis
veterán
Ez az IS-3 viszont egy Isten csapása...nem érzek rá, pedig fullos.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Szia! Itt meg tudod nézni.
-
Atlantis
veterán
Arra jutottam, hogy a S 35CA-ra nem kell egyik nagyobb ágyú sem. Úgyhogy ez az első nem T10-es tank, amely stock-ként is tökéletes.
Más: krónikus kredithiányom enyhítésére és hogy az Aladár legénysége ne lógassa a lábát a barakkban, vettem egy Löwe-t. T34-gyel összehasonlítva ez bizony jobb. Ágyúja rohadt pontos és ugyan nem üt akkorát, de gyorsabb is. Maga a tank: nos, a T34-et sikerült titkon annyira lerontaniuk, hogy a papíron lomhább Oroszlán nem tűnik lassúnak (persze nem egy rakéta). Mintha jobban fizetne, mint a T34, és az alja se annyira papír, cserébe kétszer is kigyújtottak szemből....
-
forras2
őstag
Hú, alapként de szar ez a tigrincs

-
Sziasztok
Nem tud valaki olyan oldalt ahol meglehet nézni hogy miből mennyit lőttünk ki?
Pl: Hány IS-t lőttem már ki..vagy hány T7-es tankot.
Előre is köszönöm a válaszokat
-
Dobi 562
addikt
válasz
speedmetal
üzenetére
Igen, ezek 8.0-ás változások, itt megtalálod őket részletesen.
-
speedmetal
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan változtatásról amitől a 7.5 után a 8.0-ban már a teljesen kifejlesztett és a váltás óta nem változtatott SU-76-nak 3,16 mp-ről 3,06 mp-re, a Hetzer-nek 3,80-ról 3,65-re, viszont a Marder II-nek 4,60-ról 4,79-re változott a töltési ideje? Vagy máshol keresendő az ok?
Köszi: speedmetal_x6 -
Dobi 562
addikt
Érdekes, ma már a második "funny boy". Csak ő most az ellen AMX 50 120-a és E-100-asa elé tolt ki fedezékből. Biztos direkt csinálta, mert többször is kértem hogy hagyja abba és amikor sz@rrá lőttek, elszaladt onnan. Egyébként nem sebzett ellenfelet a csatában, ő csak erre játszott.
Miért jó az nekik ha mások játékát szétcseszik?
-
myckey
veterán
válasz
kanyipicske
üzenetére
lassú mednek
de cserébe keveset sebez nehéznek
jól pattog..
bár aki ésszel játszik,az szétlövi,mint bármi mástviszont "óccób"
bár mintha ezeket már írtam volna néked

-
Dobi 562
addikt
válasz
kanyipicske
üzenetére
Lassú, keveset sebez. Aki ismeri a gyenge pontjait, annak nem ellenfél. Aki nem ismeri, annak megoldhatatlan feladat. A kredithozamáról nem tudok semmit.
-
kanyipicske
tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
á köszi ezt még nem is tudtam bár nem hiszem, hogy nagyon foglalkoztatnák a supit
Más pár napja kérdeztem a super pershingről, csak sajnos nem kaptam választ
most már van vélemény?
Ja és van valakinek kedve szakaszozni most már egyedül nem bírok menni a sok a hülye

jelenleg csak T4től T6ig van tankom
Aktív témák
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Marhára papír, bár azért valamennyire lehet vele dolgozni, de azért örülök, hogy még a P is meg van. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amúgy meg nincs értelme ha csak 1 évszakra veszem meg...eddig tök jó volt, vagy 10 tankom volt festve, mostmár nem fogok egyet sem, köszönje magának a kötsög wg....