- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Ezt hívják kiegyensúlyozott teljesítménynek, ugyanannyi xp két egymás követő csatért.
------------------------------------------------------
Wot.exe-vel próbáltátok? Azzal általában elindítja ha a launcser nem is működik. -
vhw
addikt
Na ez eddig új, engem se enged be, de most ezt dobta ki;
Connection Interrupted
Connection to the server has been interrupted.
Reason: spam_protection. -
Remus389
veterán
működik nálatok a játék?
-
trust007
tag
8.0 óta sokszor csinálja hogy ha beváltok sninper nézetbe és/vagy vissza kifagy a game.
Vmi megoldás rá? -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #17488 üzenetére
Akkor kihagyom, a Churchill sem jött be. Pedig jó lett volna legénységet képezni az érkező brit tankokhoz.
----------------------------------------------------(#17490) vbbb: Gratulálok! Sajnos az mwreplay.com még nem jól jeleníti meg a 8.0-ás eredményeket...
-
Napfénysüti
nagyúr
Na most engem sem enged be, marad az olvasgatás.
-
vbbb
őstag
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 30. 17:31:33
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 2 690 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 595
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Prémium nélküli kör.
7kill...végre megvan erre is.
A http://mwreplays.com-on ez csak egy Defender-t ér.
-
válasz
Patrick76496 #17484 üzenetére
Most kihagyom köszi . Kicsit toltam volna pár kört így egy hét után , mert holnap elutatom három hétre ,de majd akkor ha hazajöttem.
-
psycroptic
őstag
-
Patrick76496
őstag
válasz
jozefgucci1 #17480 üzenetére
Np. Ha semmiképpen nem enged be, jössz US szeróra kis tier-ben tolni?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Antonius1978 #17454 üzenetére
basszus most jovok ra, hogy rosszul kezdtem/jatszom a jatekot... pzkpfw 35, 38, 38na majd a pzIV. egyetlen agat vittem radasul en mindig vegigneztem a csatakat es idobe telt mire rajottem kilephetek belole. megcsinaltam jatek elejen azt a valamit megkaptam a stuartot es azthittem itt majd fejleszthetek tovabb. 80 valahany csata kellett, hogy rajojjek, nem. de azt hiszem nincs keso, epkezdek egy pancelvadaszt v egy ruszki heavy vonalat.
uristen. -
Dobi 562
addikt
Nagyon durva eredmények születnek most a WoT-ban. Mióta meglehet nézni a csata utáni részletes kiértékelést elképedve látom, hogy rengeteg 10-es játékos meghal sebzés nélkül...
-
válasz
Patrick76496 #17479 üzenetére
Bazz bocs ez most nagyon amatőr volt tőlem
-
Patrick76496
őstag
válasz
jozefgucci1 #17478 üzenetére
Olvass vissza pár hozzászólást.
-
Üdv nem voltam egy hete már és ma frissített a játék. Minden szépen felment éls még nem raktam fel semmi mosdot ,de nem tudok mbelépni , mert a felszerelés fogyócikk szinkronizálásnál nem megy tovább a játék . Újraindítottam a játékot a gépt is és semmi ? Valakinekvalami ötlet ?
-
krisss93
aktív tag
Bakker az előbb volt kb 10 db 0 dmg-es penem egy KV-4-en.
Meg pattantam a seggéről 3x... valamint a minitorony sem lőhető már rajta normálisan.
Azért egy 200 penes ágyúval direkt weakspotra lőve átvihetné...
Ki is kaptunk miatta mert amíg ezel szórakoztam befoglalták a bázist és nem értem vissza időben. -
Patrick76496
őstag
Rosszabb, mint a teszt szerver.
Szarok bele, csinálok egy US account-ot, majd ott beenged.
-
jíííí beengedett
P
-
Fel
addikt
A belépés nehézsége szerintem az orosz szerverek számlájára írható... Megnéztem, és a WoT RU3 szerón ~120.000 ember van most fent (a négyen összesen ~500k), ami csak azért baj, mert ez az európai szerverpark része.
-
Patrick76496
őstag
Engem sem, bár 1 órával ezelőtt újraindítás után beengedett egyből, kár volt leállítani.
-
vbbb
őstag
Én vígan játszom.
-
Zeratul
addikt
Csak engem szopat ez a FOS. Leakad a synchronising equipments and consumables feliratnál.
-
Bingisz
addikt
Most a hétvégén beváltottam a wg gold felét egy nap prémre. A kv5-el ez idő alatt 4 millió kreditet szereztem, úgyhogy megvettem a t32-őt (fullosra egyből), és az amx12t-t.
Utóbbival meg is lett a tank ász:
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. szeptember 30. 17:37:36
Jármű: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 1 158
Szerzett kredit: 21 909
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Prém nélkül -
vbbb
őstag
válasz
Patrick76496 #17455 üzenetére
http://www.mediafire.com/?7su9hf1apauqpp7
"This mod will make clan logos transparent for all tanks.
No more tiny icons messing up with your skins."Csak bemásolni a res_mods nevű mappát a játék könyvtárába azt kész.
-
krisss93
aktív tag
Csak nekem nem akar belépni ez a tetü?
-
válasz
Patrick76496 #17455 üzenetére
szerintem szerverről tölti le...
nem tudod kicserélni.(#17448) vbbb
kösz!!!!(#17458) krisss93
másnak se -
válasz
Antonius1978 #17454 üzenetére
-
Patrick76496
őstag
-
Antonius1978
addikt
Termeszetesen el fogod erni, sot, 1 honap alatt premiummal a velemenyem szerint a 8-9-es szintet is elerheted ha sokat jatszol (+ jol).Ez attol is fugg, hogy hany agat huzol egyszerre, mert ha mind az 4 nemzet agat, akkor gondolom csak az 5-6 szintet tudod elerni.
Tehat valassz mondjuk 3 agat amin fejlodni akarsz.Az legyen egy kozepes tank ag, egy nehez tank ag, es mondjuk egy pancelvadasz ag.
Az amcsi tankokkal indulj el a kozepes tank agon, a ruszki tankokkal a nehez tank agon, es a francia agon meg a pancelvadaszokat fejleszd.Ez csak egy pelda, te dontod el hogy melyik nemzetnel milyen agat valasztasz, sot gondolom meg mas is hozza fog szolni, hogy szerintuk melyik nemzetnel milyen agat huzzal majd.Es akkor a nemet agat pl kihagyod, azzal egyaltalan nem jatszol.Felvaltva jatssz a kozepes es nehez tankkal, a pancelvadasz akkorra kell, amikor mind a 2 tankod be van ragadva 1-1 csataba, azert hogy amig varnal, tudsz menni 1 kort a Pvadasszal.
Persze a fo hangsulyt fektesd a kozepes es nehez tankodra.Igy tuti 1 honap alatt ha sokat jatszol elered a 8-9-es szintet. -
krisss93
aktív tag
Nem lehet megnézni a képet
-
vbbb
őstag
Aki nem akarja vakítani magát az próbálja ki ezt, nem feltétlen csak gyengébb gépek esetén használható eredményesen mint ahogy a cikk írója véli. Én így most fel tudtam rakni maxra az élsimítást a világító homály nélkül.
"_DraX_ mod, erős fény csökkentése 0.8.0: A mod célja, hogy ha valakinek túlságosan erős a játékban a megvilágítás, zavaróak az erős fehér és éles fények. A 0.8.0 teszt szerveren sokan panaszkodtak a probléma miatt és a játék 0.8.0-verzi tényleges megjelenésekor csökkentettek is a dolgon. Illetve ha valaki a grafikai beállításoknál kikapcsolja a „Fejlett utólagos feldolgozás” opciót akkor alapból lényegesen csökken a zavaró fény. Ha ez sem elég akkor próbáljátok ki ezt a addont. A jelenség inkább gyengébb gépeknél látható, ahol elég erős a vas, ott nincs ezzel probléma. Azért remélem lesz akinek segítettem vele. A túlságosan fénylő égboltot is remekül kezeli az addon."
"Telepítés: A letöltött tartalmat csomagold ki majd az abban található "shaders" mappát másold be a World_Of_Tanks/res_mods/0.8.0 mappába"
(forrás: wotinfo.gportal.hu)
Van még egy KPASABA nevezetű mod ami megszüntetett ködöt, de ez nem olyan jó az előbbivel használva mert nagyon besötétíti a horizontot.
-
[HUN]Dani
őstag
Nos az utóbbi hetekben egyre kevesebbet tudok játszani, így prémiumra sem ruháztam be és még nem is fogok jó pár hétig úgy érzem. Van a garázsomban 2 heavy T29 és T32. Ezekkel ha éppen szarul és gondolkodás nélkül játszom akkor eléggé deficites a köröm, de ha jól is játszom és eleget sebzek akkor sem hoz valami hű de sokat. Szeretnék venni 1-2 dolgot a T32-re illetve a többi járgányra is így kellene egy tank amivel jól lehetne kreditet gyűjteni. Mit gondoltok melyik tankot lenne érdemes megvennem pénzfarmolás céljából? StugIII, BDR-G1B, E2, M4. Esetleg, ha valakinek jobb ötlete van farmolós tankra azt is szívesen várom, de a KV-1 ki van csukva, nekem valamiért nem tetszik.
(#17446) odrif: Nem kell, hogy éjjel nappal játsszál 1 hónapon keresztül. Ha csak 50-60 csatát tolsz le 1 nap alatt akkor is legalább a tier 7 meglesz, de lehet még nagyobb is. Ez attól is függ, hogy mennyire játszol jól szerintem. Én kb 2 hónapja játszom a mostani profilommal, ebből ~1 hónap volt prémium számla. Jelenleg van már tier 8 tankom is, de egyszerre 4-5 ággal is foglalkoztam.
-
Ha megengeditek akkor még egy kezdő kérdés:
Ha veszek 1 hónapra premium számlát, akkor nyugodtan vehetek ki arra a hónapra szabadságot és ahhoz hogy jól fejlődjek és sok pénzt szerezzek, akkor addig játsszak minden nap amíg a szemem ki nem folyik és intravénásan adhatom magamnak a kv-t?
Ha mindezek megvannak akkor az egy hónap alatt elérhetem a jelenlegi II-es szintről V-ös VI-os szintre a tankokat? -
Fel
addikt
Sokkal gyengébb? Ugyanazt tudja. Ugyanannyi sebzés (csak a HE-t nézve), páncélátütés pontosság, célzásidő egyforma a RoF lehet kicsit gyengébb.
A lényeges különbség - és erre érdemes odafigyelni -, hogy lehet bele AP lőszert is rakni, sőt alapból ezt tekinti alapértelmezettnek.. Csak ugye az a 64mm-es pen nem sok mindenre jó, így az első feltöltéskor érdemes átvariálni a sorrendet és egy darab AP-t se pakolni bele.ollie: Igen, szerintem is. Lehet túl jól sikerült ez a T110E4 nerf, majd meglátjuk mit mutatnak a globális adatok.
Ettől függetlenül én lecserélem egy E3-ra az tuti. Nem ezért szenvedtem a T30-cal. Olyan szinten sikerül hazavágni a páncélzatát, hogy gyk. csak az UFP-n van egy kis esély lepattanó találatra. Az E3-nak alig lehet átlőni a kis géppuskatornyot a tetején (E4-gyel); tegnap a T34 120-asával, közepes távolságból (200-300m) simán keresztüllőttem egy E4-en a mini turretet... -
Patrick76496
őstag
Le lehet vakarni a tankjaimról valahogy a klán logót, esetleg ki lehetne cserélni? Nem számít, ha csak én látom. A klánom logót cserélt, de nekem egyáltalán nem tetszik, persze azt nem kérhetem, hogy rakják vissza a régit. Más klánok logóját továbbra is szeretném látni a tankokon, csak ettől a fostól szeretnék megszabadulni. Melyik fájlt kell kicserélnem/letörölnöm? Előre is köszönöm!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tomi0703 #17433 üzenetére
A 7,5-es távolra jó lődözni, a 10,5-es pedig közelebbről hatékony. Igazából neked kéne eldönteni hogy a távolsági harcot vagy a közelharcot preferálod-e jobban a PZ IV-el... Szerintem fuss pár kört mindkettővel és amelyikkel eredményesebb leszel vagy jobban tetszik, használd azt.
------------------------------------------------------Hehe. Beadta végre a Wideparkot, VK 2801-el...
-
kanyipicske
tag
Jujj most látom tárgytalan
-
Tomi0703
addikt
Urak, erre valaki?
-
Bingisz
addikt
Epic:
Megvárták amíg befordul a jt, majd kilőtték....
-
nekem a synchronizing storenál teker a belépés után már 7ik perce, sztetek?
-
Tényleg nagyon sz@r lett az E4. Egy csomó lövésem elszáll nekem is a hypertérbe, a sebzések meg mintha direkt a minimum környékén lennének. Szóval én mostantól elfelejtem, mert csak arra jó, hogy drasztikusan essen a statom vele.
(#17365) Tüzi: honnan tudod, hogy honnan lőttek, ha nem is láttad őket?
(#17371) emerico2004: álcaháló minek egy heavyre? Egyrészt nem sokat segít, másrészt heavyvel az a feladatod, hogy az első vonalban harcolj.
-
Djuree
félisten
jó ez a t29, 10 meccsből 2 acélfal
-
válasz
Napfénysüti #17418 üzenetére
volt egy soundpack, az még mindig nagyságrendekkel jobb mint ez.
azt vissza is fogom rakni... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #17397 üzenetére
Na most meg volt eg 26 bekapott találatos meccsem vele ahol acélfal lettem.
És a vicc hogy 46% életem még így is maradt. Nagyon tetszik ez a lassú dög. -
Arpee78
senior tag
Hol van összefüggés a válaszod és a hsz-em között? Most megnéztem az Unica feltételrendszerét. E három személy közül kettő nyögvenyelősen teljesíti ezeket, a harmadik csak egyet, 6-al több az eff-je 1550-nél.
Nem a klánt akarom fikázni, a tagok többsége tényleg jó, csak e néhány gyengébb tag és a klán kontrasztján lepődtem meg. Gyenge=kevés dmg és/vagy kevés tapasztalat tier 4-5 fölött.
A klán célja platoon a skilles klántársakkal? A fenti hárommal ez teljesül?
Valahogy az jön le, hogy a magas átlag eff a klán célja, vagy legalábbis lényeges szempont.
-
Scheffer
tag
válasz
Stauffenberg #17384 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a játékosok lassan kezdenek megtanulni játszani. Olykor az ellenfeleim már forgatják a tankjukat, visszavonulnak, egy tankra koncentrálják a tűzerőt stb. Természetesen rengeteg hülye játszik ezzel a játékkal randomban, de összességében fejlődnek, Nyilván ez a minimum 1200-1600 effi játékosokra vonatkozik, nem a 400-800 effi szobanövényekre. Azok sosem fognak intelligens manővereket megkísérelni, de ha mégis tennének egy próbát, akkor sem tudnák megfelelően végrehajtani azokat.
-
kanyipicske
tag
Sziasztok!
Hetzerre ha 100% a legénység mit ajánlotok? kedvenc tankom nagyon fun vele az élet -
Zeratul
addikt
South Coaston és Highwayen nem tapasztaltatok belassulást? Gyakorlóban is jelentkezik. Van hogy leesik 10 fpsre és ilyenkor a GPU és CPU terhelés is leesik a ping meg fel, továbbmegyek és hirtelen felmegy 100 FPS felé a CPU és GPU terhelés is felmegy. Forgok megint lemegy az FPS és ping fel.
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #17384 üzenetére
"Ágyú dörrenés helyett mindennek olyan hangja van, mintha szőnyeget porolna a szomszéd..."
Mindennek?
Hát ha T1-3 között játszol nem is csoda...Érdekes, h az utóbbi napokban én nem olvastam egy hozzászólást sem, ami szerint az új hangok borzalmasak, épp ellenkezőleg. A minőségre/recsegésre sem panaszkodott senki, akkor most hol a hiba?
Arpee78: először nem árt elolvasni a feltételrendszert, mivel ez alapján szoktak embereket felvenni egy klánba. Nem mindenhol ugyanazok az elvárások, avagy a célok.
-
Tomi0703
addikt
Érdemes felrakni ezt az ágyút 10,5 cm KwK 42 L/28 felrakni PzIV-re. Vagy maradjon az alatta lévő 7,5 cm-es. Annyi csak a gondom a 10,5-essel, hogy nagyon pontatlan.
-
Dobi 562
addikt
-
myckey
veterán
jaja,a boltban szépen be lehet tárazni....
én most vettem(2 napja) 200 db javítót,100 db medkit,35db poroltó...ezzel elleszek a kövi eksönig
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest