Hirdetés

Aktív témák

• vbbb

őstag

Aki nem akarja vakítani magát az próbálja ki ezt, nem feltétlen csak gyengébb gépek esetén használható eredményesen mint ahogy a cikk írója véli. Én így most fel tudtam rakni maxra az élsimítást a világító homály nélkül.

"_DraX_ mod, erős fény csökkentése 0.8.0: A mod célja, hogy ha valakinek túlságosan erős a játékban a megvilágítás, zavaróak az erős fehér és éles fények. A 0.8.0 teszt szerveren sokan panaszkodtak a probléma miatt és a játék 0.8.0-verzi tényleges megjelenésekor csökkentettek is a dolgon. Illetve ha valaki a grafikai beállításoknál kikapcsolja a „Fejlett utólagos feldolgozás” opciót akkor alapból lényegesen csökken a zavaró fény. Ha ez sem elég akkor próbáljátok ki ezt a addont. A jelenség inkább gyengébb gépeknél látható, ahol elég erős a vas, ott nincs ezzel probléma. Azért remélem lesz akinek segítettem vele. A túlságosan fénylő égboltot is remekül kezeli az addon."

IyenvoltIlyenlesz

"Telepítés: A letöltött tartalmat csomagold ki majd az abban található "shaders" mappát másold be a World_Of_Tanks/res_mods/0.8.0 mappába"

download

(forrás: wotinfo.gportal.hu)

Van még egy KPASABA nevezetű mod ami megszüntetett ködöt, de ez nem olyan jó az előbbivel használva mert nagyon besötétíti a horizontot.

Aktív témák