Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

Na végre én is eljutottam az éles 8.0-ig (eddig csak a tesztszerveren nyomtam).

Reméltem, hogy a hangokból visszarakják a régieket, mert ezek az újak egyszerűen borzalmasak. Minőségileg is... van olyan ami még recseg is (nem... nem az én hangrendszerem béna, hanem maga a hangfelvétel szar de nagyon). Ágyú dörrenés helyett mindennek olyan hangja van, mintha szőnyeget porolna a szomszéd...

Viszont öröm nézni, hogy 1 hónapja nem volt nyertes csatám... :D Megfogadtam, hogy amíg a játék szopat addig nem játszom többet napi 5-6 csatánál, mert csak idegeskedés lesz a vége.

Hetente egyszer belépek, lejátszok 5-6 csatát, mindegyikben kiosztok egy nagy adag sebzést, megkapom a kreditet, de mindig bukjuk a köröket 2<15, 1<15, 3<15, stb arányban. Tudok így is fejlődni és van kreditem is bőven, de egyáltalán nem élvezem a játékot. Számomra a WoT már nem a régi... tényleg úgy érzem, hogy ez a játék is legalább annyi együgyű szerencsétlen barmot vonz, mint a CoD. Régen tök jó köröket lehetett menni, de most már annyi gyökérrel van tele a random játék, hogy egyáltalán semmi szórakozást nem látok benne.

Aktív témák