Hirdetés

Aktív témák

• [HUN]Dani

őstag

Nos az utóbbi hetekben egyre kevesebbet tudok játszani, így prémiumra sem ruháztam be és még nem is fogok jó pár hétig úgy érzem. Van a garázsomban 2 heavy T29 és T32. Ezekkel ha éppen szarul és gondolkodás nélkül játszom akkor eléggé deficites a köröm, de ha jól is játszom és eleget sebzek akkor sem hoz valami hű de sokat. Szeretnék venni 1-2 dolgot a T32-re illetve a többi járgányra is így kellene egy tank amivel jól lehetne kreditet gyűjteni. Mit gondoltok melyik tankot lenne érdemes megvennem pénzfarmolás céljából? StugIII, BDR-G1B, E2, M4. Esetleg, ha valakinek jobb ötlete van farmolós tankra azt is szívesen várom, de a KV-1 ki van csukva, nekem valamiért nem tetszik. :))

(#17446) odrif: Nem kell, hogy éjjel nappal játsszál 1 hónapon keresztül. Ha csak 50-60 csatát tolsz le 1 nap alatt akkor is legalább a tier 7 meglesz, de lehet még nagyobb is. Ez attól is függ, hogy mennyire játszol jól szerintem. Én kb 2 hónapja játszom a mostani profilommal, ebből ~1 hónap volt prémium számla. Jelenleg van már tier 8 tankom is, de egyszerre 4-5 ággal is foglalkoztam.

Aktív témák