- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
azt szeretném kérdezni,hogy hol találok bónusz kódokat??? -
jahrn
senior tag
válasz
Atlantis #16773 üzenetére
Az IS-8 szerintem nagyon jo cucc, szamomra eggyetlen - mondjuk nem kicsi - negativuma a boduletesen szar gun depression.
M103 is baba, de szembol a tornya gyengebb mint az IS-8-e mindemelle elegge nagy meretu.(#16797) LAJTNING Koszi, bar valszeg a problemamom nem segit. Csata kezdeskor elofordul h 5-8sec-ig nem tudom iranyitani a tankot (illetve mozog az csak en nem latom). A netem ok, a gep is rendben van, es 7.5 ilyet nem csinalt.
-
LAJTNING
tag
WOT TWEAKER 0.8.0 ha valakinek kéne.
-
GaburroSan
aktív tag
Na úgy néz ki a typomat minden átlővi, még a lekisebb pöcs is hogy is van ez az ap lőszerekkel, meg az új páncélzattal??
-
Iron Funeral
őstag
Jagdtigernek meg az IS-8-nak közel ugyanolyan páncélja van (0.7.5-ben kicsit jobb a JT, most jobb az IS-8 hasonló mértékben), hogyan mondhatot az egyiket jónak, a másikat meg nem méltónak? Pláne, hogy az IS-8 végsebessége közel duplája mint a JT-é, plusz tornya van stb...
-
myckey
veterán
gyerekek.....a pinget lehet ellenőrizni valahogy(hülye kérdés)
tegnap D.U.-óta 100-200 között mozogés be is akad a mozgás.
Netem teljesen rendben van,nem értem...
-
virkir
veterán
Akinek sürgősek a mod-ok azok használhatják a régieket pár kivételtől amíg összerakom a frisset.
Garázs óra megfagyasztja a játékot.
Szerveroldali célkereszt összeveszik néhány XVM verzióval nem enged be, vissza csatába, arty műholdnézetbe belefagy meg ilyen gondok.
Még a klánlogó eltávolítás necces, mintha azt se szeretné a 0.8.0.
Emlékeim szerint a többivel nincs gond ezekre meg van már frissítés.
Délután, este meglesz a tesztelt pakk. -
GaburroSan
aktív tag
na kezdésnek nem rossz!
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. szeptember 27. 12:54:20
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 3 294 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 99 573 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 2 002) -
GrG1210
aktív tag
Na kipróbáltam , de nekem valami nem gömbölyű , mert laggolok , a pingem jó , fps stabil 30 , és mégis van valami lagg , darabosan megy a tank pl.
-
OberMotz
aktív tag
Vazze, begyalázták a T29-et:
Changed elevation of 105 mm Gun T5E1 from -25 degrees to -15 degrees
Domb mögül hogy fogok így sznájperkedni? Ehh.
-
.mf
veterán
"JT az elég papír még mindig. Régen nem volt az, nagyon régen
IS8 mozgékony, viszonylag jó páncél, jó ágyú!"
Ez valami vicc volt? JT-nek jó páncélja van (legalábbis 7.5-ben volt, most még nem találkoztam vele), elölről ha nem tudod, hova kell lőni, pattogós. Ellenben az IS8 páncélja egyáltalán nem t9 heavyhez méltó, még az IS3-é is erősebb, inkább medként kell használni a gyenge páncélja miatt. Az ágyúja viszont szovjet viszonylatban jó.
Runo: próbáld meg a Fel által linkelt külön letöltést, én délben max sávszéllel tudtam onnan szedni, utána a kliens már csak a launchert frissítette, +1MB. Igaz a telepítés nekem is eltartott egy ideig.
Van új xvm hozzá, 3.01FRAPS másnál sem működik a játéknál?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #16780 üzenetére
Feloszlatták!
Olvass vissza kicsit(#16781) _seth_: asszem én is feltolom újra az egészet az SSD-re. Jelenleg a régi winyón van. Bár működik minden faintosa most is.....még meggondolom, míg haza érek.
-
_seth_
veterán
Nekem jóval tovább töltötte (10 megabit) mint amennyi idő alatt felrakta igaz ssd-n van. Indítom is
-
Sixkiller6
őstag
csak simán kirúgtak engem a ph klánból vagy már nincs is klán?
-
joeetm
tag
mikor teszten voltam történtek érdekességek
tigerII-vel álló helyzetből indulással eltoltam egy szemből jövő IX es amcsi medet... egy másik tag kv5-el belerongyolt egy 25%-os elephant-ba, ki is csinálta
-
Atlantis
veterán
Az O704 se egy bástya, szerintem könnyebben átlőhető, mint a JT. T95 az kemény tud lenni, ezt elismerem. Francia T9-es is trükkös, nálam kb. egy kategória a JT-vel.
Amúgy szerintem az M103 is eléggé fürge és mellé még némi páncélja is akad. Ettől függetlenül az IS-8 tetszett, ámbár a M103-ashoz hasonlóan csak teszten mentem vele egyelőre.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , nekem rohadt lassan telepíti ..?
-
Xmodule
őstag
Gyertek mert kevesen vagyunk fent
sokat kell varni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis #16758 üzenetére
Ki, mit használ általában?
Én használok:
magyar szinkron
OTM
Crosshair_J1mB0s_v1.16
Server Side 0.7.5
Max kamera zoom
Átdolgozott álló, jármű objektumok (ez nagyon pofás)
DM panel_Delux
Info mod_Strange
FXAA Tool
XVM - mostanában már hanyagolomHirtelen ezek jutottak eszembe....talán nincs más.
-
xLt`
tag
válasz
freelancer #16716 üzenetére
Nekem nem tetszik. Világít a játék ezzel az új effekttel, ráadásul borzasztóak lettek a színek.
A fizikáról meg annyi a véleményem, hogy egyenlőre még nincs kifforva, így tele lesz buggal még vagy 2 patch erejéig.
Remusz911: JT az elég papír még mindig. Régen nem volt az, nagyon régenIS8 mozgékony, viszonylag jó páncél, jó ágyú!
-
GaburroSan
aktív tag
Megy a Szerver hajrááááááá!!!
(grrrrr még sem megy, de legalább a bejeletkező képig eljutottam)
-
marked one94
őstag
Szuper nemsoká jönnek a stunt videók
-
Tenken
őstag
Ilyen lowres pakk nincs még 8.0-hoz, vagy jó lesz az eddigi? Meg ott, hogy vannak a szintek, a 100% a legnagyobb butítás, vagy a 3?
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Napfénysüti #16743 üzenetére
Ezt jóval könnyebb lesz megszokni mint a két új retekmódot amit 0.7.4-ben raktak be.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #16743 üzenetére
Ez szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, hogy nehéz-e megszokni. Van akinek igen, van akinek nem.
Remélem a sok kis puttypurutty hamar elvérzik, amikor leesik innét-onnét, és megunja a játékot.
Az biztos, hogy újra kell tanulni sok dolgot, onnét is lőnek majd, ahonnét eddig nem, és onnét is jönnek majd, ahonnét eddig nem(#16744) RaZroX Tipikus fórumozó
Csak 2 hsz-t olvas vissza, azt is csak felületesenKicsit jobban visszaolvasnál, vagy 3-an is linkelték amit kell....
(#16746) RaZroX Bizony! 2x is meggondolja majd, hogy kimegy-e a domb szélére
No meg : hogy haltál meg? - Rám esett egy Maus -
Napfénysüti
nagyúr
Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a 8.0. Mondjuk én nem voltam teszten így nekem a fizika rész nagyon új lesz. Nehéz megszokni?
-
myckey
veterán
frissítettem a játékot...aki már megtette,annak is előjön gy hiba üzenet?
gondolom a szeró leállás végett van
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
GaburroSan #16735 üzenetére
Ezentul erdekes lesz Maussal facehug helyzet az tuti
. Kivancsian varom
-
Eagle16
addikt
válasz
Iron Funeral #16738 üzenetére
1 tonnával jobb.
Az 50B-nek is 1200-as motorja van.
Kisebb közepes tankok és könnyebb nehéztankok ellen szerintem az E-50, E-50M, és az AMX-50B a legjobb rammolásban.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Miért számít a lökdösődésnél az, hogy milyen gyors egy tank?
Nem az a fontos, hogy milyen erős a motor, milyen nehéz?
Hiába vagy gyors, ha mondjuk egy jóval nehezebb tankot akarsz eltolni, akkor az nem fog menni!? Tévedek?
Vagy a nehéz tankok között már nincs akkora súlybéli különbség? -
Eagle16
addikt
válasz
Leggyorsabb? AMX-50B.
62 tonna, lehet vele lökdösődni
Amúgy jano_77 igaza van, nem a végsebesség számít, ha nem a motor ereje és a tank súlya.
-
GaburroSan
aktív tag
Kérdés:
Melyik a leggyorsabb nehéz tank a játékban, mert akkor jól lehet vele lökdösődni!(nem prémiumos, tehát a Löve és a KV-5 nem játszik ) -
Orlin
addikt
Nem tudok kapcsolódni
Gépet újraindítottam a modemet is de semmi -
Djuree
félisten
válasz
psycroptic #16711 üzenetére
jah
én szabin vagyok ma meg holnap is
nem a wot miatt, így jött ki, de pont jó
-
psycroptic
őstag
válasz
freelancer #16727 üzenetére
No majd kisilabizálom a legmegfelelőbbet. Egyébként a gamma állítása eszembe sem jutott.
-
freelancer
tag
válasz
psycroptic #16724 üzenetére
Ha nagyon "éles"-nek hat akkor picit vedd lejjebb a gammát, sokkal jobb lesz.
Alapértelmezetten nálam túl világos-nak hatott az egész, állítottam rajra és good -
psycroptic
őstag
válasz
freelancer #16722 üzenetére
Nekem a pöccs előtti grafika fullra húzva jobban tetszett, mint az új. Ez a mostani grafika fullra felhúzva mindent olyan "képregényes" beütésű hatást kelt, olyan "gagyi" érzetet kelt. Teljesen elvesztette azt a minimál realisztikus hatását is ami a 0.8.0 előtt volt. Vagy csak nem megfelelően volt beállítva nálam a grafika. A gépem bírja, bírnia kell.
-
freelancer
tag
A rendszerigény növekedés csak azoknál jelentkezik akik feltekernek mindent maximumra beraktak nagyon low grafikai beállítást is a fejlesztők a gyenge lapossal/PC-vel rendelkezőknek.
Nekem az új grafika nagyon bejön, Vsync-et használok és ritka amikor 55-re esik az FPS 1920x1080-on minden maximumra állítva (a szűrők is).
A fizika meg egyszerűen f@sza, tegnap amig védelmi ponton vártuk az ellent egyM103 viccből letolt a dombról egy TigerII-őt majd velem is próbálkozott, de hiába. Mondtam neki, hogy ne erőltesse mert a Löwe kb 100 tonna, jót röhögtünk(#16720) Remusz911
Kizárólag német tankokat tartok, azokat meg nincs hova nerfelni (csak a jó kis PzIV-et cseszték el) -
vhw
addikt
válasz
virkir #16719 üzenetére
De ezen a szinten semmi se lát el annyira.
Egyébként meg, akik ezen a szinten maximum 75ös legénységet pakolnak a tankba (binoc? tudják h miaz? vagy ha tudják megengedhetik?) ők tudják egyáltalán mit jelent hogy passzív scout? Hisz mind csak lőni meg sebezni akar, az első lövéssel elárulják a helyüket. -
Remus389
veterán
válasz
freelancer #16716 üzenetére
ez a changelog ugye? [link]
na amikkel én fogok menni azok nem változtak
-
virkir
veterán
Attól még legfeljebb a legkevésbé sz@r a sz@rok közül.
Van neki ugye 370m a fejlesztett toronnyal.
Ebből vegyük le a legénység 75%-át mert jó ha így ültetik bele az mindjárt csak 277 de dobjuk meg a kukker 25%-val így kijön 346. Mielőtt,hogy de nem pontos, csak nagyjából számolgattam.
Namost nekem egy statikus scout azért már lásson el legalább 400 métert alapból. -
vhw
addikt
válasz
jano_77 #16715 üzenetére
1. Az az alappisztoly egy HE ágyú, aminek van vagy 38as penje, a fejlesztett egy rendes AP, elég gyors tüzeléssel.
2. Mert nem minden a páncél, a T49 kevesebb tonnára több lóerőt kap, így sokkal agilisebb (egyébként azok 0,5-1 centik szerinted olyan sokat nyomnak a latban 2-3 centis páncélnál, mikor mindenki 70-110 és afeletti ágyúkkal rohangál ezen a szinten?
)
freelancer: na igen, csak bírja a vas a megnövekedett igényeket
-
Fel
addikt
válasz
jano_77 #16715 üzenetére
Nem. M8A1-en mind az alp, mind a top löveg 75mm-es. Az alap egy kis howitzer, ami pontatlan, nincs hozzá AP lőszer. A top löveg viszont egy "rendes" AT ágyú, jó páncélátütéssel, pontossággal. Az ott lévő adatok az átlagsebzést mutatják a különböző lőszerekkel. Alpnál HE/HEAT; topnál AP/APCR/HE sorrendben.
-
freelancer
tag
Már miért qrná el?
Szebb grafika, végre van fizika ami jól sikerült. Változtak a térképek is rendesen.
Az elmúlt 2 napban csak várakozással lehet bejutni a játékba mert annyian vannak a playerek, hogy hihetetlen.
Kellett ez a változás mert már kezdett unalmas lenni a játék. -
myckey
veterán
nem szoktam ide járni okoskodni....de az a 13 óra szerintem Dél
GMT-nek volt/van kiírva 11 óra....mi meg asszem GMT+1-ben vagyunk,ebből gondolom hogy délben lesz aktivizálva Hazánkban...
ha meg nem így lenni,akkor majd jön a szopóág
-
Remus389
veterán
mi? most nem lehet játszani?
-
vhw
addikt
Ugye dobókockával is mindig hatost dobsz és sose veszítettél még Gazdálkodj okosan-ban sem?
A randomba belefér ez is. A ~100 csata különben sem olyan sok.virkir: annak a 38 nA-nak van a legnagyobb látótávja a T4 scoutok között (az M5-el együtt), jobb mint a Leo-nak és a T50-nek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
DEV_NULL #16697 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a következő oldalon található "Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között?" írást!
-
Djuree
félisten
válasz
psycroptic #16706 üzenetére
13:00 kor indul....
-
Atlantis
veterán
válasz
DEV_NULL #16678 üzenetére
Valami valamiért. Én nem adnám fel a német vonalat emiatt, engem személy szerint az orosz ágyúk pontossága és célzási ideje tud sírba tenni, bár már kezdek hozzászokni némileg. 38nA-t még nagyon újonc koromban használtam, a kezdeti lelkesedés átsegített rajta, így nincsenek is emlékeim róla igazából.
Amerikai vonalat én is ajánlom, ha TD-zni, arty-zni akarsz esetleg, akkor is amerikait válaszd, nehéz tankban is jók az amcsik, ha ráérez a hulldown-ra az ember, medium vonaluk is teljesen használható.
Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest