- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
diegho #13320 üzenetére
Én is egyetértek. Én nem vagyok olyan jó játékos (51% és 1280 eff), de mióta rájöttem, hogy rossz játékos vagyok (1-2k csata után, amikor volt vagy 800 az eff-em), gyakorlatilag folyamatosan javulnak a statjaim, mert tudatosan figyelek rengeteg dologra. Én se századoztam soha (összesen 1db század meccset játszottam), nem cw-ztem, sőt szakaszozás sem volt (1db sem), mégis az átlagnál azért jobb vagyok. Ehhez még hozzájön az is, hogy soha nem viszem át új tankba az előző legénységét (összesen egyszer fordult elő: T30 -> T110E4), mindig 75%-ossal kezdek, vagyis az első X db csata minden tanknál lehúzza a statomat. Gold ammót is csak egyszer használtam, amikor véletlenül vettem 20 db-t a francia tier 2-es (vagy 3-as) td-hez, de ez a 20 lőszer nem sokat javított a statomon.
Amúgy nekem eléggé egyértelmű, hogy azok a jó játékosok, melyek mind az efficiency-vel, mind a nyerési aránnyal jobbak az átlagnál. Nem elég az eff, mert ha ehhez alacsony nyerési átlag párosul, ez szinte biztosan azt mutatja, hogy nem csapatjátékos az illető, mert nem segíti a csapatát a nyerésben, hanem csak öncélúan játszik.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest