Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

válasz diegho #13320 üzenetére

Én is egyetértek. Én nem vagyok olyan jó játékos (51% és 1280 eff), de mióta rájöttem, hogy rossz játékos vagyok (1-2k csata után, amikor volt vagy 800 az eff-em), gyakorlatilag folyamatosan javulnak a statjaim, mert tudatosan figyelek rengeteg dologra. Én se századoztam soha (összesen 1db század meccset játszottam), nem cw-ztem, sőt szakaszozás sem volt (1db sem), mégis az átlagnál azért jobb vagyok. Ehhez még hozzájön az is, hogy soha nem viszem át új tankba az előző legénységét (összesen egyszer fordult elő: T30 -> T110E4), mindig 75%-ossal kezdek, vagyis az első X db csata minden tanknál lehúzza a statomat. Gold ammót is csak egyszer használtam, amikor véletlenül vettem 20 db-t a francia tier 2-es (vagy 3-as) td-hez, de ez a 20 lőszer nem sokat javított a statomon.

Amúgy nekem eléggé egyértelmű, hogy azok a jó játékosok, melyek mind az efficiency-vel, mind a nyerési aránnyal jobbak az átlagnál. Nem elég az eff, mert ha ehhez alacsony nyerési átlag párosul, ez szinte biztosan azt mutatja, hogy nem csapatjátékos az illető, mert nem segíti a csapatát a nyerésben, hanem csak öncélúan játszik.

Aktív témák

Hirdetés