Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz
Dobi 562 #11837 üzenetére
Szeretnék tőled pár tanácsot kérni, mert a replayek alapján amiket láttam tőled elég jól tolod.
(persze sztem itt a fórumon kb. mindenki jobb player lehet mint én, 3 hete tolom, van 1,3k csatám, 48% win és 1100 eff ratingem...
)
1. Ha olyan a map, hogy város és terep vegyesen van akkor gondolom a város a nyerő nekem.
2. Inkább érdemes "TD" üzemmódban tolnom ezzel (elbújok pár piff puff majd arrébb megyek, vagy inkább a dolgok sűrüjében kellene ténykednem?Tudom ezek sokszor helyzetfüggő dolgok, és több száz csata alatt tapasztalom ki a tank tulajdonságait, de valamilyen alap irányelv jól jönne.Néztem sok "oktató" videót youtub-n, de azokban khm.. olyan helyzetek vannak, hogy megy a faszikám és kb. elérepdesnek az ellenfelek arra várva, hogy megölje őket és minden a legjobban alakul végig (pont betalál, pont lepattan róla minden..).
30 meccset toltam le idáig, és 2! alkalommal éltem túl E75-el (100 hp alatt).Valahogy minden csatában amibe idáig berakott az MM E75-el az első 2 top tank között voltam és mint szarra a legyek úgy jöttek rám az ellenséges tankok.Még a 2-3 tierrel kissebbek is mintha vérszemet kaptak vola: "úúú ott jön egy noob, adjunk neki.."
(#11841) ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ : Prémium accom van, és időm is volt most rengeteg, mert asszony elutazott a rokonaihoz külföldre én meg beteg voltam.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest