Aktív témák

• Motyi

senior tag

válasz Dobi 562 #11837 üzenetére

Szeretnék tőled pár tanácsot kérni, mert a replayek alapján amiket láttam tőled elég jól tolod. :) (persze sztem itt a fórumon kb. mindenki jobb player lehet mint én, 3 hete tolom, van 1,3k csatám, 48% win és 1100 eff ratingem... :( )
    1. Ha olyan a map, hogy város és terep vegyesen van akkor gondolom a város a nyerő nekem.
    2. Inkább érdemes "TD" üzemmódban tolnom ezzel (elbújok pár piff puff majd arrébb megyek, vagy inkább a dolgok sűrüjében kellene ténykednem?

Tudom ezek sokszor helyzetfüggő dolgok, és több száz csata alatt tapasztalom ki a tank tulajdonságait, de valamilyen alap irányelv jól jönne.Néztem sok "oktató" videót youtub-n, de azokban khm.. olyan helyzetek vannak, hogy megy a faszikám és kb. elérepdesnek az ellenfelek arra várva, hogy megölje őket és minden a legjobban alakul végig (pont betalál, pont lepattan róla minden..).

30 meccset toltam le idáig, és 2! alkalommal éltem túl E75-el (100 hp alatt).Valahogy minden csatában amibe idáig berakott az MM E75-el az első 2 top tank között voltam és mint szarra a legyek úgy jöttek rám az ellenséges tankok.Még a 2-3 tierrel kissebbek is mintha vérszemet kaptak vola: "úúú ott jön egy noob, adjunk neki.." :D

(#11841) ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ : Prémium accom van, és időm is volt most rengeteg, mert asszony elutazott a rokonaihoz külföldre én meg beteg voltam. :(

Aktív témák

Hirdetés