Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz ollie #11617 üzenetére

Nekem most ~1380 körüli az eff értékem 7k csata után és bevallom őszintén, fogalmam sincs mit kéne tennem egy csatában az IS-7-el... Egyszerűen nem érzem azt a tankot. 100%-os legénység, 100% Elit Alakulat mindenkinek + Ventilátor és képtelen vagyok vele eltalálni bárkit is... 50 méterről is mellélövök, jó esetben leszedem a láncát... Persze akárhová megyek ,mindenki engem akar kiszedni először.

Én azt hittem az IS-8 után (amit szerettem), kapok egy agyonpáncélozott, jól manőverezhető dögöt. A páncélozottság az meg is van, bár aki tudja hol kell lőni, az bárhol átlő. De ez az ágyú katasztrófa... Pontatlan, lassan céloz, és dobálja a ~380 körüli sebzéseket... Már ha éppen sikerül sebző találatot bevinnem.

Most ráfekszem az IS-4 ágára, aztán ha az is meglesz akkor eldöntöm melyiket fogom megtartani, de szerintem az IS-4 lesz a befutó, azt az ágyút nagyon megszerettem.

Amiért megérte belekezdeni az IS-7 ágába: az IS-3. Szerintem azt a tankot ki kell próbálnia mindenkinek, annyira jó!

Aktív témák