Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
én már meg sem lepődök rajtad

komolyan!
én szégyellem magam. -
Veatta
aktív tag
válasz
marked one94
üzenetére
gold ammo noob és kill stealer

-
Bingisz
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Aki artyval él együtt az tuti

-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Á az még odébb van ágyból netezek.
Meg a bagót is visszafogtam anélkül meg nem lehet a sok babuint elviselni. -
ritkaság
aktív tag
válasz
marked one94
üzenetére
Hali!
Érdekes dolog, hogy a játék megy. 16 vesztes csata + 5 gyöztes 350 ezer kredit. Tehát, szerintem nem én vagyok a béna, amikor az SP-met kilövik és mégis 32k kreditethoz, ja nincs premi. Olvasgatok, nézegetek, sőt még klánt is alapítottam, azoknak akik a játékélményt akarják és nem erőltetni a játékot. De egyre több a nerfelés és a játékélmény elleni változtatás. XVM nincs a gépemen és nem is volt. Mások mondják a csata végén, hogy mennyi volt az eély. Szakaszban lehet nyerni 20% alatti esélyű csatát, de egyedül nem. Szakaszozni meg nem mindig tud az ember, sajna. A véleményem továbbra is az, hogy nem korrekt az MM.

Ja ha felmész a noobmeter oldalra láthatod én is lentről kezdtem, és felhuztam 50% főlé. De emögött rengeteg munka van. Nem a munka ellen van kifogásom csak az inkorektség ellen.

Sajna nagyon furcsa amikor az egyik csapat 15:5 vagy az alatti eredménnyel nyer!
-
Mcray
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Tényleg vicces, hogy mindig előjön ugyanaz. 1 hónapja nem tudok játszani (Költözés, nincs internetem, vagy gépem nincs éppen), kihagytam kb 1000 hsz-t és mintha végig itt letten volna.
Pár dolog nem világos csak:
-Pontosan mit csinálnak a szupernehéz tankok spall linerével?
-Pontosan milyen tankok esnek ebbe bele?
-Pontosan mit változtatnak a "magas" tier gépek pénz termelő képességén?
-Arty jó lesz most annak aki tolja velük vagy sem?Ezekről olvastam, de pontos magyarázatot nem találtam.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
T59 valóban lőhető, igazából nincs is vele bajom... kivéve ha valami TVI-VII szutykot húzok, mert akkor nagyon tudom utálni a ~200mm+ páncélját. Igazából azt nem értem, hogy miért jár neki csökkentett Mm amíg egy Löwe vagy T34-nek megadatik a lehetőség, hogy top tier arty/TD/heavy gyalázza szét őket.
Tiger nem gyenge de szerintem jobb lenne az összkép egy tierrel lejjebb, történelmi ellenfelekkel, valami pöpec ágyúval ami jobb mint a rövid 88as. szerintem
-
Bingisz
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Te együtt élsz egy artyval? Bejön a nagy csöve?

-
vhw
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
KV-1S-ről volt már szó? (meg úgy az OP szovjetekről)
A gold ammo se jött még elő.
-
Angel1981
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
A vacak MM rendszert kihagytad!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Nekem speciel nincs bajom vele, szerintem a bonyolultságához mérve jól működik.
) -
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Mostanában egyre többet láttam ilyen undormányt!

-
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Kár hogy nem voltál, de csak azért mert most engem szidtak.

(jobbára)
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Egyre ritkábban olvasok bele a fórumba, de hogy akkor is mindig type sírás megy, az valami csúcs
állítom 100 év múlva sem fogják az emberek megunni ezt a témát... mennyivel egyszerűbb lenne megtanulni játszani... 
No mindegy.5-től leszek játékban, lehet zargatni szakasszal.

-
válasz
marked one94
üzenetére
hűűű de szerettem volna egy ilyet régen.
Csak pont nem volt pénzem amikor vége lett a béta tesztnek, és elkezdődött élesben a játék. Ilyen tankot azok kaptak akik 30000 aranyat vettek az induláskor.
(#6258) SHiZUOKA Érthető, mivel csak a fent leírt módon lehetett hozzájutni, így mivel egyre több játékos van egyre kisebb az esély a találkozásra.1,5-2 éve napi szinten lehetett találkozni velük. -
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Sajna 16-ig meló, utána még el kell vigyem az órámat óráshoz, mert megállt. Akkor majd legközelebb.
Jó focizást. -
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Nálad ilyenkor kezdődik a délelőtt?

-
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Jó lett, nekem tetszik...grat hozzá!
És a tank is tetszik nekem is, bár még kevésbé tudtam ráérezni, de vmi mégis megfogott benne.
Ma fent leszel 17:00 után? Ha haza érek, megkeresnélek, hogy menjünk pár Pershinges kört.

-
atis123
tag
válasz
marked one94
üzenetére
Hát ezzel közvetlen tapasztalatom nincs, de a VK-nál is van hasonló kérdés van a 75-ös konisch és 88-as KwK 36-os közt, csak a penek kisebb különbség van. Én azt viszont azt tapasztaltam, hogy mindkettő pattog szemből, viszont ha betalálnak, akkor sokszor pont az a 60 HP lesz a különbség, hogy még éppen nem lőtted ki, és nem a tied a kill, vagy éppenséggel ő lő ki téged. Szerintem ez fentebb sincs másképp. De ki kell próbálni mindkettőt, ha teheted. A lövegeket amúgy is érdemes ki fejleszteni mindig, mert máshol még jó lehet.
-
vhw
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Az első tankod?

Náááááb!
-
sith7
félisten
válasz
marked one94
üzenetére
Mindenféleképpen

Olyanokat is írjál le lécci, hogy pl. IP vs IS3; IP vs Tiger 2 stb.
Könnyű átlőni, pattanik stb.
-
válasz
marked one94
üzenetére
Más:
Most újra divat a IS-3at 100mm D10T-vel használni?
Mostanság egyre többet látok.Vagy csak fölnőtt a következő generáció, és még nem lépetek tovább

-
Remus389
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
engem érdekel most épp az aufkl pantherrel tolom, hát vegyes ...
mondjuk így a végére raereztem szerintem, volt 4 killes, sok sebzeses csatam is, de sokszor van hogy max felderíteni tudok a tier 10-esek közt
arty-khoz is sikerült párszor áttörni
szóval vegyes
remélem az indien pancser kárpótol
ami még érdekel az a Leo PT és Leo 1, azokról mi a vélemény?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Szerintem simán leírhatnád.

-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
de a top gunt már nem hagyták neki
-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Á... az csak poén volt bár ha még egyszer ilyet csinálsz lehet akkor is kilőlek.

-
olcsii
aktív tag
válasz
marked one94
üzenetére
Igen szinte minden tanknak tudom a gyengepontját de itt elsősorban az ellenség tudatlansága kellett mert ök nem tudták hol kell engem lőni

Támadás játék mód volt mi támadtunk és mindenki kempelt én meg megindultam felfelé a templomtól és így elég sok tankot felfedeztem és megsebeztem. Sokan lőttek rám de ebből csak pár ment át.
Sebzés rekordom vele 3900dmg de akkor vesztettem
-
vhw
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Ki volt már az? Szeretnék kezet fogni vele, hogy végre más is kiosztott

Másrészt látom, még mindig a csúf gonosz artyzás megy... ez ilyen örökzöld. Nem kéne az első hsz-be betenni pár előre megírt mocskolódást, hogy ezzel is segítsük szegény hátrányos sorsú játékostársainkat?
Ááá... megyek is inkább vissza a metroba

-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
jó hát nem mehet mindig mindenki középre

valakinek máshol is kell játszani![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Ok, rendben, majd figyellek.

Más:
Tényleg olyan nehéz itt sokaknak használni a (SZERKESZTÉS) funkcióját a fórumnak?!?

-
válasz
marked one94
üzenetére
És igazság szerint én sem

-
alikov
csendes tag
válasz
marked one94
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat

Jelszóváltoztatás megvolt, meg is kaptam 300 aranyat.Valamelyik fórumon olvastam (igaz már elég régi hozzászólás volt) naponta lehet kapni 150 aranyat, ha részt veszel egy csatába.
Akkor ezek szerint megszűnt?
pedig nem lenne rossz 
-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Az vazze. Ha ma is fedezéket csinálsz belőlem morcos leszek.
A DB meg ha annyira tetszik tudod az acc-om, azon is kihúzhatod az indipancsert.
-
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Adhatnál tanácsot - akár PÜ-ben is -, hogy Pershinggel hogyan is kellene játszani, hogy eredményes legyen. Mindkettőre akár. Nagyon megköszönném!
-
Angel1981
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Ha annyira csíped, szerintem fel sem tűnik, és máris 100%-on lesznek.

Szerintem tartsd meg, aztán majd meglátod.
-
Angel1981
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Igen, sejtettem, hogy jön az utód, de ha ennyire tetszik miért nem tartod meg, és veszel bele újabb tagokat, akiket aztán felfejlesztesz?
Ismétlem; ha ennyire tetszik?
-
Angel1981
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Bocsi, de hogy érted, hogy el KELL adnod?

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Hallod ez kész.

El vagyok a Pattonnal átkozva. Eszméletlen csapatokat fogok ki nem csoda hogy nem megy vele mikor a fél csapat 2 perc után halott és egyszerre jön rám 3-4 tank. És ez rendszeres.
Szerintem ezzel a géppel nemsokára úgy 30%-ra megy le a WR-em és tényleg nem azért mert olyan rossz lenne. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Néha megyek vele jó köröket. A probléma legtöbbször nem is anynira a tankkal mint a csapattársakkal van sajnos.

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Háát. Jó így majdnem fullosan (még motor kell) már nem rossz gép de hogy a legjobb... Ízlések és pofonok számomra nincs benne a top gépek között.

A lövege az mondjuk tényleg f*sza az tetszik benne. Az viszont érdekes hogy az elődjével legalább átlagos szinten ment ezzel meg kb olyan szinten mozgok mint egy siemkawagen player.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Sokáig tartott mire meglett a nagy löveg. Addig meg kín szenvedés. De ma megint sikeresen ízelítőt kaptam hogy milyen ha én még alkotok is de a csapat nagy része szuicid módon meghal. A végén meg szerencsétlen Pattonnal már esélyem sincs. Ma ée is noobozott valami AMX 50 120-as vagy milyen géppel menő. Kár hogy vagy 1000-el többet sebeztem csak a végén ketten maradtunk 4-re akinek még a HP-ja is több volt.

Bingisz: még 1db gold lőszert nem lőttem el a játékban.

-
Bingisz
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Mert egyesek nem full golddal tolják...

-
Djuree
félisten
válasz
marked one94
üzenetére
nem tudom, a patron nekem mindig is semmitérőnek tűnt. t8-al is kilövöm legtöbbször, még facetoface se félek tőle. a t10-es patron is sztem a leggyengébb t10 med.
-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
jó há kruzáder ellen könnyű

meg ugye gold ammo mindent visz.......

nekem azé lett 3 darab,0 sebzéses penetrálás,egymás után![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez az amcsi 30% jó dolog,de tuti nem veszem vissza a TR10 gépet...pedig fasza,de ha egyszer nem játszok ott

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Goldammo nood vagy!

Ne tagadd!!

Még mindig ne!
-
olcsii
aktív tag
válasz
marked one94
üzenetére
már rám is rám férne
kb 40 csatával rosszabb lett az arányom 2 nap alatt...
-
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
menjetek szakaszban, nehogy elkényelmesedj

-
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Hát az van hogy le akarom cserélni a budi tornyot a BDR-en, meg motor is kéne bele.

Meg még van 1-2 apróság.....most hogy jól lehet keresni.
Mondjuk tegnap type 58-al 4-ből 1 győzelmem volt igaz az meg egyből ász lett full stock géppel.
Ma még azzal sem sikerül győznöm, szóval kicsit szopatom magam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Te igen, velem ellentétben.......nem bántam volna ha nem teszed be ezt az eredményt

Sajna hamar végem lett!
Neked gratula...láttam, hogy jól toltad!
-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Ez nem elég?
A replay-ból se látsz többet. -
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Helló Marked One!
Tegnap vagy szombaton - már nem is emlékszem, annyira összeolvad a két nap a sok játék miatt - összefutottunk egyik Fjordos csatában, talán emlékszel, még Rád is köszöntem.
Kérdeznék Tőled vmit a csatával és a mappal kapcsolatban:
Azon a pályán rosszul gondoltam eddig, hogy lent a K5-höz mindenképp kell mennie heavyknek, mert általában ott szokott kialakulni a nagy tankok ütközete? Csak mert akkor, hogy lehet az, hogy azon a T9, talán 10-es csatán nem jött oda egyetlen egy TOP tankunk sem!? T8-asokkal mentünk oda abból is talán 3-an, hogy feltartsuk az ellenfelet - pl. Obj.704!
Csak egy kérdés, mert lehet én gondoltam eddig rosszul azt a pályát és tettem szarul, amit tettem eddig, mert ha heavy-vel vagyok, pláne TOP tankként, akkor tuti oda mentem eddig. 
(#4690) aDamker: azért a következő videónál (tanknál) kitérnétek újra arra, hogy miket érdemes feltenni rá - töltés gyorsító, venti, stb - illetve, hogy a legénységnek milyen skilleket érdemes adni?
-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
azért majd vigyáz,a kruzáderek nehogy fartámadózzanak

jó -lett- volna a tegnapi nap,ha az utso csatában nem vagyok akkora méretes bráner.
na de elég az önostorozásból -
szalai56
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
A nejem is szó nélkül fizet, sőt Ő utalja ha szólok neki.

-
bullseye
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
+1, bár nem ilyen keményen, mert a zárt beta óta nem próbáltam. De nem véletlen...
-
polgi803
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
De azok nem pattogtatják annyira a skulót magukról,mint egy erős dög.

-
csapee
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
M8A1
Minden vagyok csak vakond nem fene azt a dögöt
-
v!ct0y
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Akkor más lesz a neve

jano_77: Én még csak 1700 csatánál járok. De benne lennék ha lenne egy klán innen. -
Timyyy
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Nem pont frag vadászokra gondoltam, de egye kukac...

-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Csirek vagy

Nade aztán tényleg legyél.
-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
nágyón jó vágy!
estére meg jöhetnél szakaszozni

na hogy nyald meg a soót

pont oda leszek kajálni,vagyis ballagáson,de csak kajálni megyek
talán még beesek,de nem valószínű.
este viszont jövök,ha még életben leszek
-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Nade nem a wórgémingnek fizettem. Nahát... azé így más egy kicsinység.
Meg alkalmi vétel volt az a 7,5k gold meg 1 hó prém.
-
SoulReaver
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Eddig sem titkoltam

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94
üzenetére
Komolyan mondom én szabályosan ideges leszek ha megyek vele. Tegnap mentem zárásként egy kört úgy hogy fent volt már a legjobb löveg. Eredménye annyi volt hogy egyedül a Tiger (7-es) tankról nem pattant. T-54 oldala úgy pattintotta a lövésem mint a huzat. E-50M mondjuk álmomban sem gondoltam hogy szemből sebzem, hát igazam is lett.

Majdnem eladtam már néztem is mennyit kapnék érte. Adok neki még max 20 csata lehetpséget de ha addig is ilyen siralmas lesz akkor a legnagyobb örömmel válok meg tőle. Max lecserélem egy M103-ra kis farmolás után. Volt már pár tank amit sikerült nagyon megutálnom (VK3002DB, SU-152) de eddig ez csesz fel a legjobban.
T-54-hez még kell úgy 40k xp ezért tegnap kíváncsiságból meglestem mik az adatai a Pattonhoz képest. Mit ne mondjak a mutatók 80%-ában jobbnak tűnik. Abből kiindulva hogy a T-44 is jobban bejön mint a Pershing szerintem elhibáztam hogy a Pattonra váltottam és nem vártam hogy a T-54-et vehessem. Ha tehetem majd idővel azért azt is kipróbálom. -
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Nem. Kilőttem az utolsót aki jött volna vissza de mintha úgy emlékeztem volna, hogy elég a 80+ pont.
Meg mint írtam keveslem az xp mennyiséget is védek, foglalok, sebzek, spotolok ráadásul prémium tankkal. -
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Nem rémlik, hogy erre az oldalra regelve lennék, mégis amikor regelni akarok, akkor azt írja, hogy már létezik ilyen nevű játékos. Akkó mos' miva'?
tárgytalan, megtaláltam magam

-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
mondom ki a ...szokott mindig itt tr9-ben párban meddel menni,há nem jutottál eszembe

te meg Virkir dzsaltok mindig azzal szíp mágyárosan
na de a zélijen fej az bejön a gépen,szóval egyszer majd biztos megveszem,pláne ha ki lesz fejlesztve

-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Mit nézegetel te...
Majd akkor hasonlítgassunk ha nem dupla annyi köröd lesz.
Amúgy mit is keresel még itten?
-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Nade én legalább nem lopom a killeket

Mondtam már, hogy hanyagolni kell a nőneműt és jönni játszani. Nem?
Meg az ígérteid is csak szállnak a levegőbe mint pillangók Malinovka-n
-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Hát nehogy...

-
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
De, csak Te nem basztacc ilyesmivel.
(külön köszönöm!
)Nincs rá igényem. Persze a hétvégén azért elindítom pár csata erejéig. Az előző hétvégén is toltam, nem is keveset. De most hogy jó idő van szeretnék mással is foglalkozni.
A barátlistámat is kigyomláltam, minden személyes indíték nélkül. Most csak 3 ember van rajta, de ebből kettő úgy sem fog hívni szakaszba, a harmadik meg még kevesebbet játszik mint én mostanában.
Erősen gondolkodtam egy negyedik emberen is, de állandóan annyit morgolódik hogy az borzasztó..... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vhw
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Téged úgyse érint...

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mostanság egyre többet látok.