Új hozzászólás Aktív témák

• Raysen623

addikt

válasz xAttilax #237462 üzenetére

Az hogy ki a gyenge és ki a jó játékos ebben a játékban nem a WR rating mondja meg. Erre is hoztak fel a fórumtársak több példát, ebbe bele se menjünk. Főleg én nem fogok 40-en túl. Jó lenne ha levennéd a mellényed, mert ennek itt semmi helye nincs. Több mint 10 éves tapasztalatomat írtam le, ennyi. Se több, se kevesebb.

Igen, benne lehet az is hogy aki light-al megy azt érzi a heavy kap védelmet, csak elfelejted hogy nehéz tankról beszélsz és még szép hogy a könyyűvel nem fogod csak úgy kedved szerint szarrá lőni két lövésből sem. Régebben volt egy szokása a játéknak, amikor teljes célzás szűküléssel és közelről picsán lőve a nehéz tankot, kill helyett ledobta a lánctalpát.
    Gondolom ha téged is jól hátbavernek, akkor kiugrasz a cipődből ugye?!

Itt arról van szó, hogy így akar a játék kihívást támasztani, ami egy teljesen rossz koncepció véleményem szerint. Ha kihívást akarnak adni a népnek,akkor legyen leprogramozva a fizika rendesen, legyen a jelenleginél jóval több balansz, valamint rakják rendbe az MM-et is kicsit. Prém lőszert meg ki kellene venni a francba (legyen picsit drágább a normál, és igen ha valaki nagy tankkal akar menni, akkor fizessen elő ha pozitív mérleget akar).

Lehetsz te akármennyire jó ha 14 idiótával rak össze, aki csak puffogni akar céltalanul. Az ilyenek járnak Frontline-ra is és basszák szét az egészet, és nyerni sem akar, mert neki elég zsét hoz a vereség is. Pedig győzelemnél dupla jár mindenből, de ott már kicsit taktikázni kellene. Szóval van bőven gond játékos oldalról is, ezt egy külön játékmóddal talán lehetne kezelni, de azt úgy kellene kitalálni, hogy az ilyen jellegű játékosállományt elszeparálja valamennyire a jó játékosoktól. De lehet bőven elegendő lenne ha az MM más arányban rakná össze a népet. Mert az arányokkal is problémák vannak a játékban.

Ugyanezen feature-ök megvannak konzol oldalon is, de ott mások az arányok érdekes mód. Játszhatóbb és élvezhetőbb a játék szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák