- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz
Raysen623 #237476 üzenetére
Bocsánat! nem akartam itt mellénykedni, nem tudtam, hogy neked 10+ éved van a játékban.
Visszább veszek.
De ha az elején mondod, hogy te már 10 éve játszol és erre mondod az érzéseid akkor nem kezdek el okoskodni.cherubion08: Lehet elviszlek a jóhiszeműség és naivság rögös útjára ahol az ember nem csak a szart feltételezi
-
válasz
Raysen623 #237476 üzenetére
"Az hogy ki a gyenge és ki a jó játékos ebben a játékban nem a WR rating mondja meg" Nem hanem a személyes értékeles. Ennek ellénére a wr tükrözi a játéktudást és ez már ezerszer le lett itt irva csak valahogy egyesek nem képesek ezt elfogadni. Egyszerűen tagadják a valóságot.
"Jó lenne ha levennéd a mellényed, mert ennek itt semmi helye nincs. Több mint 10 éves tapasztalatomat írtam le, ennyi. Se több, se kevesebb."
Nem mellényről van itt szó hanem egy kis cinizmusról amit nem sikerült felismerned.
Én meg azt tapasztalom már több mint 10 éve hogy annyit segít nekem az rng mint ahányszor nem segít. Nah most erre varjál gombot. Semmivel sem tudom alátámasztani mint ahogy te sem tudod a te állításaidat. Szerintem ugyanúgy megfér itt mint a sok rage amit a kedves forumozó kollégák nap mint nap ideokádnak.Érdekes ha valaki nem a konteós höbölgős kánont énekli itt a fórumban az egyből nagymellényt visel. Vagy egy nagyképű lila játékos aki csak a wg által kivételezett , de bezzeg ha őt is copatná a játék mint engem akkor ugyanolyam sárga lenne mint én 50 %-os wr-el. Stb stb stb.....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest