Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

válasz BÁ Nutrition #223626 üzenetére

Mit értesz ugyanaz alatt? A három divízió után jön a három liga. De tapasztalatom nincs, mert odáig még nem jutottam el soha. :( Ha már a második divízióból kijutnék, nagyon örülnék. Amúgy a korábbi szezonban több goldot adott nem? 750-re emlékszem. Szóval ezt is nerfelték a köcsögök. Pedig csak ezért szívok vele.

Ezzel a motoros cuccal megint sikerült egy alapvetően jó akciót hazavágni. Tök nem egyértelmű az egész, plusz állandóan léphetsz ki a játékból, hogy akkor motort válts, mert az egyikkel végeztél. Amire sok "fölösben" letolt csata után jöttem csak rá. Nézem, hogy teljesítettem a feltételeket, és nem jön a kanna, aztán akkor látom, hogy ja, azzal a motorral csak háromszor lehetett teljesíteni a küldetéseket. Biztos én vagyok már túl öreg ehhez, de nekem ezek a wg-s küldetések sokszor rohadt komplikáltak.

Tegnap megtalált valami elmebeteg magyar játékos is. Rácseszett, mert arra már pont letelt a chatban, szóval vissza tudtam írni neki. Egy EBR105-tel meghalt mindjárt a meccs elején, mert balf@sz volt és utána engem szapult mert LIS-szel nem segítettem neki. Miközben próbáltam, de egyedül voltam ott, és egy t10-be lepattanót lőttem, ő sebzett, aztán a t10-es arty engem talált a legveszélyesebbnek, ezért kaptam egy 500-as lövést, majd a T10 látva, hogy senki nincs ott, simán átjött és kinyírt, miközben én sebzés nélkül láncoltam. Szóval igen, szar kör volt, de semmiképpen nem én voltam felelős a hülye ebr haláláért. De amit utána rendezett chaten ez az elmeháborodott (végig magyarul).... Eleinte visszaírtam neki, aztán inkább kiléptem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés