Új hozzászólás Aktív témák

• e-newsee

addikt

válasz #38742016 #192917 üzenetére

Napi 50 csata esélytelen kb. Este 8-9 után tudok leülni a gépe elé 1-másfél órára. Annyira nem vagyok jó (pláne lightokkal), hogy nagy kalibereket össze tudjak hozni. Viszont melyik spotolós medálra gondolsz? Van az, amelyikhez 6 spot kell, amit sebeznek is. Az a nehezebb. Van olyan is, amihez semmi más követelmény nincs, csak a darabszám? Mert akkor lehet, hogy kipróbálom a módszert. Free xp-ből fel tudok szerelni egy Pz IC-t, aztán meglátjuk.
    A kis acc statisztikája annyira nem létkérdés, csak mivel az egy tiszta acc (6 csatával vettem át), így gondoltam, kipróbálom, mennyit tudnék kihozni, ha a mostani tapasztalatommal kezdeném újra a játékot.
    Mindenesetre köszi a tippet, lehet, hogy kipróbálom. :R Jó lenne, ha a Holiday ops már a fő accounton mehetne. Hiányzik az OP 430, az IS-7, és úgy trollkodnék már egy kicsit az amcsi artykkal is ( ;] ), meg kellene már XP-t farmolni a kétlövetűekre is. :) A veterános jutalom ládákat ki sem nyitottam, hogy ne használódjanak az esetleg bennük lévő prémium napok. A kicsire kaptam 7-et a 20 ládából, remélem a nagyra is ilyen szerencsés leszek.

Új hozzászólás Aktív témák