- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtaWrc
aktív tag
Na most lett elég ebből a fos wot-ból.
Van még 7 nap prémium, és azt befejeztem, egy darabig
Caernanvon, délellőt még egész elfogadható leosztások, bukták, de most egy órája, csak kompenzál a játék, 01-15, 02-15, 3-15 folyamatosan, ha már 4 percnél tovább tart a játék, az már csoda.
A leosztások meg a mai napon, 11+2, 14+1 és 4 !!!!!!!! azonos tier.
Tudom paradicsom madár vagyok, de így még esélyem sincs másra.Ja meg a másik, evvel a száguldó gépezettel, én kapok felderítő medált többször is, na az már a csapattársak kritikája is
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest