- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
Agostino #7888 üzenetére
Szia!
Hogy is mondjam. Ha nem szeretsz mókolni, vagy időt szánni a plugin megkeresésére, akkor tényleg fizetős lesz, de nem a woo, hanem a felokosítása. Majdnem mindegyik webáruházhoz nekem is kellett venni egy-egy kiegészítőt, de nem vészesek szerencsére.
Sok sikert hozzá!
-
nyesteb
tag
válasz
Agostino #7886 üzenetére
Szia!
Valami hasonlót kellett pár éve csinálnom, én simán egy támogató paypal fizetést tettem rá, ott lehet kártyázni is akár, egy leírással, hogy ez mi és mit lehet itt csinálni, támogassák az oldalt a paypalos fizetéssel és kész. Mivel nem magamnak csináltam, így nem tudom, hogy érkezett-e valami valaha rá, de így volt a legegyszerűbb és leggyorsabb.
A paypallal csináltattam a gombokat, ott meg lehetett adni egy-egy összeget, amit a gombhoz rendeltek, de volt egy adj, amennyit gondolsz verzió is, ott az ajándékozó adta meg az összeget. Ehhez üzleti paypal előfizú kellett annó.Amúgy a Woocommerce nem fizetős, ott is lehet paypal, a simle összeköttetést még nem csináltam, így nem tudom, hogy az ingyenes-e, de ezt is fel lehet húzni ingyenesre.
Sok sikert hozzá!
-
FeniX-
senior tag
válasz
Agostino #6986 üzenetére
Elvileg, ha jól látom az űrlap kitöltésének elmentését engedélyezi, vagy tudja.
https://ninjaforms.com/extensions/save-progress/ -
törölt tag
válasz
Agostino #6732 üzenetére
Lehet, hogy picit overkill: the Atlassian JIRA Portfolio (vagy alternatíva) + REST API-n lehívni róla egy megoldás lehet, ehhez nem néztem meg létezik e WP integráció.
Akiknek amúgy is kell teljes körű PM toolkit azoknak szerintem nem éri meg WP-re külön rakni ilyet, mert csak feleslegesen dolgoznak vele.
-
RedHarlow
aktív tag
-
The DJ
addikt
-
-
brickm
őstag
válasz
Agostino #5168 üzenetére
Nem. Sehogysem. Közben sikerült átírnom a portot 22-re így sftp-n beengedett, viszont mappa írási jogosultság hibákat hozott... adtam neki jogot, nevemre vettem a szerver felhasználóval stb. továbbmegy kövi lépésen elhasal...és így tovább...idegesítő.
Pedig régebben használtam gond nélkül(és ezzel van lementve a site-om)
-
törölt tag
válasz
Agostino #5125 üzenetére
Szerintem erre a feladatra egy plugin alkalmatlan, hiszen minden oldalnak teljesen egyedi SEO igénye lesz, az onsite strukturális részét még megoldja ami jó esetben néhány %-ot jelent. Lehet, hogy feljutsz vele 2650. oldalról a 2550-re.
€79-ért szerintem már alap szintű auditot szoktak vállalni.
-
The DJ
addikt
válasz
Agostino #5125 üzenetére
Itt írtam róla: [link]
Nem nagyon találkoztam még olyan esettel, amikor ne lett volna elegendő az ingyenes változat. A SEO sikere amúgy sem egy pluginen múlik, hanem a tartalmon és annak rendszerességén/relevanciáján. Ez csak ad pár tippet és segít egy jó tartalmat még optimalizáltabbá tenni a megadott kulcsszóra.
-
The DJ
addikt
válasz
Agostino #5115 üzenetére
Amíg a sablon elérhető themeforesten és aktívan fejlesztik, addig nem lesz gond a frissítésekkel. Rengeteg megvásárolt sablonom van, amihez évek óta kapom a frissítéseket. Az Avada ráadásul pont az egyik legnagyobb és legnépszerűbb sablon és a fejlesztők se hülyék, hogy magára hagyják vagy töröljék, tehát véleményem szerint ebben az esetben nem lesz gondod a frissítésekkel még nagyon sokáig.
Szintén nem valószínű, hogy komolyabb gond lenne fél év után, ami miatt a supporthoz kellene fordulni. A kezdő fejlesztő csapatok és a kevésbé népszerű theme-ek esetén van általában több probléma és anomália induláskor, az Avada viszont már annyira kiforrott és átgondolt, hogy komolyabb gondod nem lehet vele, ha csak nem akarsz temérdek egyedi funkciót integrálni.
-
Mattb
senior tag
válasz
Agostino #4293 üzenetére
Húha, és ezt hol kellene megtalálnom?
További kérdésem, hogy most van durván 200 termék a webshopban, és ezek különböznek szín és kategória szerint. Valahogy megoldható az, hogy lemásolja egy termékről az összes termékre a variációkat? És mondjuk csak be kelljen áraznom, ne pedig egyesével létrehozni a kb 10-15 van ahol 20 variációt?
-
Mattb
senior tag
válasz
Agostino #4290 üzenetére
Szia!
Kifotóztam egy képet: [kép]
Szóval itt látható a szín választás, az maradna így, ilyen legördülő menüben. Viszont alatt (nem garancia, más opció lenne a neve de ez lényegtelen) a 3 menüpontot szeretném úgy feltüntetni, hogy azt box-ban kelljen kipipálni. Erről nemtudok képet mutatni sajnos, nem tudom, hogy menynire érthető? (Pl itt amikor hozzászólást írsz/írunk akkor kilehet választani hogy témába vág vagy off topic. [kép] . Ehhez hasonlóan szeretném.)
-
Dexter68
addikt
válasz
Agostino #4285 üzenetére
Ennél a megoldásnál az importnál fájlméret problémába ütközök... ami régen működött (de nem tudom, hogy mi volt), az meg közvetlenül szippantotta át a cuccot.
Ja, és próbáltam azt is, hogy külön a bejegyzéseket, külön az oldalakat, de a képek csak thumbnail méretben jöttek át
-
-
Met
nagyúr
válasz
Agostino #4201 üzenetére
Köszi, találtam ezt WP Lightbox 2, nem friss de legalább azt tudja amire szükségem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- PlayStation 5
- SörcsaPH!
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest