- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
regenyid
tag
Sziasztok,
Valaki tud ajánlani jól kezelhető esküvős témát? Legjobb lenne ha ingyenes lenne, de ha van valami olcsóbb az is jöhet.
Köszönöm!
-
regenyid
tag
Az megoldható valahogy, hogy egy adott oldalnál le szeretném tiltani az oldalsáv megjelenítést? A mantra témát használom, bekapcsoltam a baloldali oldalsávot, mert szeretnék a webáruházba egy termék szűrőt, viszont ezt a szűrőt csak egy bizonyos mélységben szeretném elhelyezni. A sima Termékek oldalon nem szeretném ha látszódna. Ezt hogy lehet megoldani?Közben rájöttem. Köszi!
-
regenyid
tag
Köszi, ezeket sikerült módosítanom. Már csak a kosár összesítésnél a lap alján lévő megrendelés elküldése és a Tovább a pénztárhoz gombokat nemtudom liláról narancs színre módosítani. Azt valamiért nem eszi meg, illetve ahogy ráviszem az egeret lila színre vált. Gondolom két helyen van megadva neki egy világosabb lila és egy sötétebb.
-
regenyid
tag
Sikerült!
Esetleg megtudod adni a többi "Kosárba teszem" gombnak is a kódját? Illetve az árakat szeretném még megváltoztatni, meg esetleg az akció logót.
Köszi!
Azt hiszem rájöttem ennek a lényegére.
F12-vel megkeresem az adott div-et és az adott mezőt, és onnan kitudom másolni konkrétan a kódot amit CSS szekesztőbe beillesztek. -
regenyid
tag
Sziasztok!
Van olyan topic ami esetleg csak a WooCommerce-el foglalkozik, vagy ide is jöhet kérdés ezzel kapcsolatban?
Egy kis segítségre lenne szükségem a készülő webáruházammal kapcsolatban.
Ami a legjobban zavar, hogy rendelés befogadása után a megrendelő egy olyan rendelés összesítést kap, amin egymásra nyomódnak a szövegek. Thát amint leadja a rendelését az "order-received" nem tetszik. Ebbe hogy tudnék belenyúlni? Esetleg a árak és a gombok színét hol tudom módosítani?Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
regenyid
tag
Sziasztok,
Az EasyMedia bővítményt használom galélriáim kezelésére. Olyan kérdésem volna, hogy 2 album galériát hogy tudok egymás mellé tenni az oldalon? Sajnos 1 oszlopba rendezi, és egymás alatt jelennek meg az albumok.
Itt megtekinthető a problémám. RDelectronicKöszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest