Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok.

Nézegetem pár napja a sablonokat, de nem találok olyat ami nekem megfelelne.
10-15 éve csináltam html alapú honlapokat, de most megpróbálkoznék a WordPress-szel.
Tudtok ajánlani olyan sablont ami megfelelne az alábbiaknak?
Olyan struktúrájú oldalt szeretnék mint pl a nepitelet pont hu. Kellenek kategóriák, alkategóriák és termékek. Termékeket tölthessenek fel a felhasználók is és lehessen hozzászólni mindegyikhez.
A legfontosabb az értékelés lehetősége, hogy bárki tudjon pontozni. (Regisztrált tagok nyilván)
Próbáltam a reviews szóra keresni a sablonoknál, de ilyesmibe nem akadtam bele.
Más kategóriájú sablont próbáltam átalakítani, de az nem igazán sikerült.Ha valakinek lenne konkrét sablon ajánlása erre, vagy akár jobb keresőszó mint amit én használtam, szívesen venném.
Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest