- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
By default, WordPress doesn’t allow you to run PHP code in posts or pages. The recommended way to add PHP functions is to modify the child theme or create custom page templates.
ezt szerintem a legsimábban [ezzel] a módszerrel tudod megoldani.Itt az a kérdés merült fel bennem, mi van, ha jön a frissítés, és felülír minden fájlt.
ha ez az előző részhez tartozik, akkor ezt nem fogja érinteniviszont fogalmam nincs, hogyan kell "szétosztanom" a kódokat
ahogy neked kényelmes, de valóban ezeket jobb feladatok szerint szétszedni, akkor könnyebben tudod mihez kell nyúlni, később nem kell több tízezer sort átbogarásznod. egyébként senki sem fog fegyver fogni a fejedhez, hogy ezt vagy azt miért ide vagy oda raktad. nekem legalábbis sosem volt ilyen afférom.személyes véleményem: én nem paráznék azon, hogy egy ételrendelős saját motort kezdőként nem tudok összerakni. kezdj kisebb falatokkal, erre meg biztos van valami plugin, de ebben majd mások segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest