Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a részletes választ.
ott valami nagyon nem oké
Még most tanulom ezt az egészet, szóval elhiheted, még nagyon sok minden nem oké.Az SSL-plugint azért használtam végül, mert ahány helyen csak néztem, hogy kell kézzel beállítani, valami eltérés mindig volt a leírtak között, így arra gondoltam, hátha egy sokat telepített plugin legalább a biztosan megfelelő beállításokat adja.
Mert az oldalon, amit linkeltem, ez volt, ehhez képest viszont csak eltérő infókat találtam:RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
(Mint írtam párszor, nekem ez a terület még új, egyelőre tanuló üzemmódban vagyok, szóval ha már tanulok, szeretném jól csinálni, csak nehéz, ha eltérő információk vannak.)Az Analytics-ot érintő szerkesztést is megcsináltam volna kézzel a PHP fájlban, a nehézséget az adta, hogy Multi Site hálózatról van szó, ahol lesz 20-30 (vagy több) aloldal, és nem akarnám mindegyiknek egyesével szerkesztgetni a fájljait. A plugin pedig automatikusan megcsinálja minden új aloldalra.
Vagy inkább mégis csináljam kézzel, ezzel is megszabadulva egy plugintól?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest