- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Tavaly nyekeregtem sokat itt a szolgáltatóm miatt, az oldalam lassú volt, sok esetben elérhetetlen is, legalábbis többször, mint amire én vágytam. Most őket nem pocskondiázom, le sem írom kik voltak, akit érdekel max megkérdezi priviben.
Nos idén átmentem a tárhely.eu szolgáltatóhoz, amiben a kedves topikgazda segített, nyilván ezért is zajlott teljesen zökkenő mentesen az egész költözés
Azóta kétszer kerestem meg az ügyfélszolgálatot kérdéseimmel, mindkettő esetben nagyon gyorsan (értsd órán belül) válaszoltak, amiben a segítségüket kértem mindenféle akadékoskodás nélkül teljesítették (cpanelban visszakapcsoltak egy funkciót a kérésemre amit kivettek belőle az egyik frissítésnél), szóval eddig nagyon elégedett vagyok velük, merem őket ajánlani ha valaki wordpress tárhelyet keres.
Nem fizetett reklámot olvashattatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest