Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
válasz
adatfalo #1788 üzenetére
Szia,
Én is ránéztem az oldalra. Nálam kevesebb, mint 1 sec alatt betöltött (30 megás nettel).
Az ékezetes karakterek talán azért nem jelennek meg az oldalon (nálam megjelenik), mert 'Latin Extended'-el kell hozzáadni az oldalhoz.A képtömörítést érdemes a fejlesztés közben megoldani. (Én is jártam már úgy, hogy az utolsó lépésekben kellett 100-150 képet letömörítenem egyesével...ne szívassuk magunkat...
)
Én a TinyPNG -t szoktam alkalmazni. Készült belőle WP plugin is, ami a médiatáron keresztül feltöltött képeket tömöríti. (A bővítmény aktiválása előtti képeket nem tömöríti, úgyhogy azokat is újra fel kell tölteni.)
Egyetlen furcsaságot találtam, az pedig ez az oldal: ?author=1
Magyar nyelvű oldal, angol tatalommal + Envato-s facebook likebox-al. Gondolom az alap template-ből maradt benne. Ha nem használod ezeket a /author/ oldalakat, akkor célszerű egy átirányítást írni rá .htacces-ben.(vagy forbidden-t dobni)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lightyear - befektetési app
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest