- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
válasz
adatfalo #1788 üzenetére
Szia,
Én is ránéztem az oldalra. Nálam kevesebb, mint 1 sec alatt betöltött (30 megás nettel).
Az ékezetes karakterek talán azért nem jelennek meg az oldalon (nálam megjelenik), mert 'Latin Extended'-el kell hozzáadni az oldalhoz.A képtömörítést érdemes a fejlesztés közben megoldani. (Én is jártam már úgy, hogy az utolsó lépésekben kellett 100-150 képet letömörítenem egyesével...ne szívassuk magunkat...
)
Én a TinyPNG -t szoktam alkalmazni. Készült belőle WP plugin is, ami a médiatáron keresztül feltöltött képeket tömöríti. (A bővítmény aktiválása előtti képeket nem tömöríti, úgyhogy azokat is újra fel kell tölteni.)
Egyetlen furcsaságot találtam, az pedig ez az oldal: ?author=1
Magyar nyelvű oldal, angol tatalommal + Envato-s facebook likebox-al. Gondolom az alap template-ből maradt benne. Ha nem használod ezeket a /author/ oldalakat, akkor célszerű egy átirányítást írni rá .htacces-ben.(vagy forbidden-t dobni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest