Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Ti milyen oldalakon/ milyen módszerrel szoktátok az általatok üzemeltetett/készített weboldal gyorsaságát mérni? Készítettem az egyik ügyfelemnek egy oldalt, és a cégnél panaszkodnak a weboldal lassúságára, miközben nálam, több városban, különböző gépeken, különböző eszközökön a sok képet tartalmazó főoldal szerintem egész normális tempóban jön be, már csökkentettem a képek minőségén, eltüntettem az összes error-t, amit a chrome feldobott amikor a consol-t néztem. Volt egy 3D-s forgatható modell a főoldalon, amit kivettem, nehogy az legyen a ludas, de nálam és náluk se befolyásolta a lassúságot/gyorsaságot.
Ami még furcsa, hogy nekik nem töltődnek be az ékezetes betűk, miközben az Open Sans-ot használom, ami köztudottan támogatja a magyar ékezeteket. Mondtam már nekik, hogy shift+f5-el frissítsenek, de nekik "nem azt csinálja ez a billentyűkombináció, vagy továbbra is ugyan olyan" .
Én gyanakszom arra, hogy ott a cégüknél van valami rendszergazda szinten tiltva, korlátozva. Igaz, hogy még nem tökéletes a weblap, de amiket felhoznak hibának annak a 90%-át már orvosoltam a kezdetekben.
Viszont most néztem a google developer-es PageSpeed Insights-ot, itt feldobott jó pár problémát, van valami plugin ami a képi tömörítéseket elvégzi helyettem, valamint a gyorsítótárazás engedélyezését .stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest