Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy feladat megoldásában. (nem az én feladatom, és csak részben én csináltam, csak engem kértek meg, hogy segítsek, de szégyenszemre a wordhoz nem igazán értek
)
Adott egy előre elkészített szöveg le print screenelve amit teljesen pontosan reprodukálni kéne.
Az eredeti szöveg, ami csak print screenként lett eleve elküldve a delikvenseknek, hogy reprodukálják:
[link]Ez csak erős hiányosságokkal ment, a főbb eltéréseket beszámoztam (az olyasmitől tekintsünk el mint a betűtípus/betűméret, nem lényeg, meg azzal utólag lehet még játszani könnyen)
Szóval ami eddig készült: [link]Az első pont ugye értelemszerű, hogy kell olyan rövid kettős vonalat húzni, Rajz eszköztár és had szóljon, vagy valami módja van?
Kettes pont: Az eredetin a kis négyszögek nem jelentek meg a "mindent mutat" hatására sem, annál totál nem tudom mi van
Hármas pont: Itt ugye az van, hogy a római számok az eredetiben az utolsó I-hoz vannak rendezve, a reprodukció-kezdeménynél meg az elsőhöz, de fogalmam nincs, hogy hogy kéne az ztolsóhoz rendezni.Ha valaki tudna segíteni megköszönném
(Ha van még benne eltérés amit nem vettem észre így negyed kettőkor, arra is felhívhatjátok a figyelmem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1 humoros
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)