Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddy5589
csendes tag
Hali!
Én is jártam már így word fájllal. Mivel voltak néhány perces korábbi mentések (másnéven, más helyen) nem volt mit tenni, vissza kellett állni a mentett fájlra, és abban is átvezetni, amelyet nem tudtam elmenteni.
Akkor azt a konklúziót vontam le, hogy hibás lett a word fájl belseje (televan mindenféle bináris cuccal).Jótanács:
Ha valaki nagy méretű doksin dolgozik (diplomamunka, könyv stb. 100 nál több oldal), célszerű rászokni a ctrl+s-re (illetve beállítani az automentést),
és nagyobb fejezetek után egy másik (save) könyvtárba mentést készíteni mindig új néven, pl.: mydoc1.doc, és a számot léptetni kell.Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged