- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Tehát akkor muszáj lesz manuálisan szerkeszteni, soronként. Ettől féltem...
Közben nézegettem, hogy ha változtatom a stílust, IEEE-ről másra, akkor jóval emberibben néz ki, viszont ugye az viszi magával a hivatkozásokat is, nem csak az irodalomjegyzéket. Valamint mint ha a margókat és formázási lehetőségeket se tudnám úgy alakítani, ahogy szeretném (az irodalomjegyzékben).De ha lesz időm, akkor átalakítom szöveggé, aztán soronként megcsinálom kulturáltra. Köszi a tippet.
-
Sasos
senior tag
Most "Word 97-2003-as dokumentum" formátum. Ha Word dokumentumként elmentem (docx), majd azt visszamentem 97-2003 formátumra (doc), akkor eltűnik a makró, de nem tudom, hogy a formázások esetleg módosulnak-e itt-ott. Ezért lett volna jó az adott dokumentumból kilőni a makrókat, projekteket.
-
Ennyi bzmeg! Köszi! Tevagyakirály!
Damba voltam nem láttam meg. De mint korábban írtam nem vagyok nagy office mágus és még ha tudom is egy opció nevét (általában még azt sem) még akkor sem találom meg mindig.
Mégegyszer köszi!Akkor még azt mond meg mielőtt megtalálom magamtól hogy kiszedni hogy lehet oldaltörést? mert valahol meg van de nem kéne lennie.
-
akyyy
senior tag
2-3 klikk és nyomtatja is a 2 oldalas nyomtató, és csak a kész papirokat kéne kivenni. igy meg kinyomtatok vagy 40 oldalt, átmegyek, megfordítom, beleteszem, ráküldöm megint azt a 40 oldalt, aztán kiderül hogy szarul tettem bele...
Ezért lenne jobb ha valahogy tudná a word hogy 2 dokumentum egynek számít.
-
turbofly
újonc
A kérdés az, hogy miként tudnám az 1-es oldal mellé az utolsót nyomtatni egy A4-es lapra (2-es mellé az utolsó előttit és így tovább), hogy könyvként tudjam befűzni. Persze anélkül, hogy az egész hosszú (200 oldalnyi) fájlt át kelljen rendeznem. Tehát az érdekel, hogy el tudja-e ezt végezni egy szövegszerkesztő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged