Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tartalomjegyzéket készítek Word 2007-ben, és az alábbi problémám akadt:[link]
Van esetleg ötlete valakinek, hogy ugyan miért van az alsó két sor szövege lefelé elcsúszva? Semmilyen releváns magyarázatot nem találtam rá, így jelenleg csak bugnak tudom betudni. (Térközre gondoltam, de mint kiderült, nem az okozza.)
Az esetleges válaszokat, ötleteket előre köszönöm!

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hm zsir
Mar csak azt kell kigoogleznom honnan szedhetek Microsoft Equation 3.0-at. (Bar elvileg ezt fel kellett volna raknia off. 2003 telepitonek, nem vagom miert nem tett igy. Lehet megis 2007 lesz belole)Szerk.: Ja kozbe szerkesztettel ^^ Igy mar vagom. Zsir
Thx

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hm. 2003-at hasznalok mivel 2007-tol undorodom. De ha nem lesz mas lehetosegem, felrakom a 2007-et. (igy legalabb mar a lehetosegem megvan a negalt betuk letrehozasara
)Koszi a segitseget

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Digitalis technika beadandot keszitek. Ilyenek krealasaval van gondom word-be, mert otletem sincs a negalt betuk letrehozasara.

-
Udv!
Lehet valahogy nega'lt karaktereket letrehozni word-ben? pl.:

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mar csak azt kell kigoogleznom honnan szedhetek Microsoft Equation 3.0-at. (Bar elvileg ezt fel kellett volna raknia off. 2003 telepitonek, nem vagom miert nem tett igy. Lehet megis 2007 lesz belole)