Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Szerintem itt már nem tudjuk, hogy mit akarsz. Az előző válaszolónak úgy jön le, hogy több oldalról van szó. Én meg úgy értem, hogy állítgatni akarod álló és fekvő közt, de hogy minek...
A bal oldali képen a táblázat aktív, ezért a menük között fent megjelent kettő új. Na ott tudod beállítani, hogy hogyan nézzen ki a táblázat az oldalon belül. Mint ahogy írtam, van olyan, ami a margóhoz húzza szét. -
KMT
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Az első olyan dolog, amitől ocsmány, az a sorköz. De gondolom, ezt nem akarod a doksikban egységesen csökkenteni.

A többi: függő bekezdés (jobban beállítva), elválasztás. Esetleg balra zárt bekezdés.
Vagy mivel a webcímet nem választja el, ezért beteheted mindenhol új sorba (vagy shift+enter), és akkor nem húzza szét a felső sort. -
KMT
addikt
válasz
tonermagus
üzenetére
Én a táblázat tulajdonságainál a szöveg körbefuttatása beállítás körül nézelődnék.
-
KMT
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
A4-re kell állítani és azután azt, hogy egy oldalra 2. Nyomtatófüggő.
-
KMT
addikt
válasz
kőbaltazár
üzenetére
Remélem, a kérdésed nem úgy érted, hogy: "hogy az új üres lap más betűtípussal, és betűnagysággal jelenjen meg" .. mint a már megnyitott lapé. Hanem a "más" helyett "adott"at akartál írni.
-
KMT
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem egyszerűbb ezt excelben megcsinálni oszlopok összevonásával?
-
KMT
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Az oldalszám beszúrása után megjelenik a külön menü (tervezés), ott bepipálod, hogy első oldal eltérő. Ez az első oldal a szakaszra vonatkozik, tehát az első oldal után kell egy szakasztörés még (lap elrendezése - töréspontok - szakasztörés, új oldal). Így a 3. oldalon kezdi az oldalszámozást, "3" számmal. Ha ide "1"-et szeretnél, akkor: tervezés menü megint - oldalszám - formázás - kezdő sorszám: 0.
A tabulátorok méretét a jobb klikk - bekezdés - tabulátorok menüben tudod beállítani. Ha csak ennyi az eltérés formailag, akkor egyszerűbb a formátummásolót használni, de ezt nem részletezném.
Ja, ezeket újabb word szerint írtam, de a 2007-ben is hasonló kell, hogy legyen.
-
KMT
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Szakasztörésekkel.

-
KMT
addikt
válasz
INTELligent
üzenetére
Szakasztörés, szakaszonként lehet más beállításokat adni neki.
-
KMT
addikt
Sziasztok!
Lábjegyzet beszúrásakor a Word valamiért az automatikus vonal és a számozás közé felesleges sort szúr be:
Hogyan lehet azt eltüntetni vajon? A "bekezdés" - "térköz előtte" 0 pt...
-
KMT
addikt
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy az élőlábnál a "páros és páratlan oldal eltérő" beállítás csak egy szakaszra vonatkozzon? Ez a töcs program az egész dokumentumra alkalmazza.
Vagy az is megoldás lenne, ha egy-egy (kb random) oldal élőlábát (amúgy oldalszámnak használom) el lehetne tüntetni.
2007-es Word. És még mindig fos.Szerk:
Ja most látom a (#1084)-t. Hogy kell alkalmazni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Be kell kapcsolni azt a mütyürt, ami mutatja az ilyesmiket.