- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Hi all
Van egy szórólap félém amit még 3-4 éve csináltam, passz..., és a beszúrt képet, ami egy ellipszisbe van "ágyazva" a 2007, illetve itt az egyik 2003 is (talán az SP3 miatt, én nem tudom) rosszul jelenít meg. Sajnos igy is nyomtat. Érdekes, mert számos 2003-as word, más gépeken hiba nélkül jeleníti meg, persze amikor készült, akkor is jó volt. Nem értem ezt az egészet, nem vagyok egy word guru, és azoknál ahol hibás, egyszerüen nem tudom beállítani megfelelően. Négyzet szerűen bedob egy kis fehér kitöltést, mintha a sorrendel lenne vmi bibi, de lövésem sincs hogy miért jó az 1iket, és miért nem a másikon.
Itt egy kép, talán látszik miről is van szó:
Mi lehet a probléma..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest