Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1154) Flash Gordon válasza Delávégá (#1148) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Naigen, a D3 al hasonlítgatni azért sem ér, mert negyed annyi invenció van nagy múltú elődben a Wolcenhez képest, miközben pl. a forrásaik, tapasztalat, időráfordítás a töbszörösére rúgtak-nak... ha már D3, gyakorlatilag faék kariépítés ami 1 tucat szigorúan gear függő megoldásból áll, évek óta kb. 0 tartalom, halál gagyi, repetitív szezon futamok, kb. agyhalott környezet...GD ben csak az zavar, hogy az előd TQ ugyanazt tudja, csak jobban, látvány, hangulat, miközben nem olyan fárasztó, mondom ezt úgy hogy van 2db. 100-as karim.
Wolcen a kismilió bug ellenére azzal a minimál pálya és mob választékkal is agyonverte a riválist, mivel ötletes a kariépítés, fluid a játékélmény, van korszerű grafika és megfelelő high end kotent. Ha kiírtják a bugokat és a jelenlegi tartalmat kibővítik ami sztem a már működő alapokon pofon egyszerű, pl. pálya-mob választék, meg a szokásos dlc-k, akkor bőven van keresnivalója a mezőnyben.

[ Szerkesztve ]

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.