- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
Soma01 #22794 üzenetére
Ráment.
Valamit a routeren kéne állítani, mert a régi WRT160N-es Linksys routerre azonnal felcsatlakozott.
A TP-Linken is próbáltam mindent ugyanúgy beállítani, mint a Linksys-en. Még az ip átállítottam 192.168.1.1-re, 192.168.0.1-ről.
De akkor sem működik.Lassan kezdem feladni...
Itt azt lehet látni, hogy a linksys routerrel (minden auton van wpa2 personal aes titkosítással) hiba mentesen csatlakozik.
A 2. dokumentumban már az új tplink router van. Ugyanolyan beállításokkal, mint a linksys. De nem kap ip címet.
A 3.-ban meg a nyomtatón beállítottam manuális (a routeren is) ip címet. Így már kapja, de még mindig valamilyen gond van.Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged