- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
válasz
sitotomi #10160 üzenetére
Nekem eddig csak két progi ment fel. Ismerkedek még az új rendszerrel, de eddig minden rendben. Remélem sokáig partner lesz. Be kell szereznem egy kompakt billt, meg valami karcsú egeret és így már teljes lesz a cucc. Meg valami izmos sd-t. Így simán kiváltja a jelenlegi masinát. Az akksi nekem is harmatnak tűnik, de ki tudja... talán elég lesz.
-
cidalain
veterán
válasz
sitotomi #10077 üzenetére
Überbrutál mágneses dokkolóbill Hi10-hez [link]
Nem olcsó, de megtartja a tabletet, és így egy 2in1 gépet kapsz vele
Persze van hozzá gyári original tokos bill is, az kicsit olcsóbb: [link]
(máshol lehet hogy olcsóbbak, nézz utána te is)
A billek rendszerint külföldről fognak jönni, így bele kell kalkulálni egy 27%-os áfát is sajnos... -
pècsimunkás
addikt
válasz
sitotomi #10054 üzenetére
[link]
Én ezt vettem . Több mint a 70.000.- ,de billentyűzettel együtt van . Nekem tetszik .
használom billentyűzettel is és anélkül is . Az akksija nagyon jó . Meg ,az egész úgy ahogy van ...
Nekem kicsit többe van 11 k forintért kötöttem rá 2 év garit meg biztosítást . -
cidalain
veterán
válasz
sitotomi #10047 üzenetére
Külföldről a Chuwi Hi10 jöhetne szóba, a mágneses docking billentyűjével. olyan 200$ körül van +bill 45$.
Gearbesten kell nézegetni, mondjuk ott most pont out of stock. A billt még nem láttam EU raktárban, azt lehet hogy külön kell kínából venni.
Nagyon új cucc, nem igazán láttam még leírást róla a neten. De van aki már rendelt ilyet kínából innen, de még nem kapta meg, vagy nem írt róla itt. (Aprón is árulnak ilyet egyébként de 70 az ára bill nélkül...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest