- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szodia
csendes tag
Sehogy sem sikerült a csere.
Direkt azért vettem az Acer shopban a gépet, mert reméltem, hogy így sokkal korrektebb lehetőségeim lesznek szimplán ügyintézés, pláne garanciális ügyintézés tekintetében, mintha például egy esetleg nagyobb, ennyire nem specifikus profilú multitól vettem volna. Ezzel szemben 3 napon belül kétszer bumszlizhattam ki Soroksárra a semmiért.
Semmit nem tudtak cseréni, holott az eladó srác előtt is sikerült reprodukálni a hibát, na meg egy teljesen új hibát is sikerült előhozni, mert az érintő kijelző is érzéketlenné vált, a gombbal kikapcs után nem igazán lehetett lehúzni a háttérképet a kikapcsoláshoz. Csere gép egyik üzletükben sincs már az elmondás alapján, holott a sráccal történt megelőző telefonos konzultáció szerint még volt egy 64 Gb-os Dunakeszin. Hát mire odaértem sehol semmi nem maradt, és csak szeptember végefelé kapnak majd új szállítmány, persze kedvezőtlenebb specifikációjú szériát. Nesze neked 3 napon belüli azonnali csere.
Mondta a srác, hogy akkor marad a garanciális szervíz Brnoban 5 napon belül megvan. Mondom akkor jól van, vigyék az egészet a csehekhez. Ja, de akkor jutott az eszébe, hogy pont az előbb volt ott a futár srác (péntek volt) és majd csak kedden jön újra, elmondása szerint, ezért már biztos nem fog visszajönni. Mondtam neki, hogy nem éppen ilyen gördülékenységre számítottam. Erre mondta, hogy Budapesten is van egy garanciális szervízük (habár külsős) és, hogyha odaviszem a gépet akkor lehet, hogy egy napon belül megvan, mert ők gond nélkül ki tudják cserélni a dokkolót, nekik lehet készleten.
Úgyhogy most ott tartok, hogy igazából nem tudom, hogy hova vigyem/küldjem a gépet. Megpróbálom a win8-at a hétvégén újratenni, hátha az a ludas, de még sose csináltam ilyet win8-nál, meg úgy alapból ezt a rendszert 4. napja ismerem, de remélem nem olyan nagy ördöngősség. Mondjuk időm az nem igazán lesz rá
Mindenestre az baromira elgondolkodtatott, hogy egy márkakereskedésben egy egyszerű cserével 3 napon belül nem tudták a problémát megoldani, míg ha a hibridet az Edigitalban vettem volna már, lehet, hogy rég túl lennék ezen az egész mizérián. Mert ott még van készleten, meg az is érdekes, hogy külsős szervízben is lehet készleten.
Na jól van kisírtam, dühöngtem magam, bocss ha sok voltam. De kicsit televan, ami ilyenkor tele szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kuponkunyeráló
- Interactive Brokers társalgó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest