Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Értem, nekem néha maga az alkalmazás jelzi az üzenetet, néha semmit. Arra nem jöttem rá, hogy ez mitől függ. Viszont sikerült "kék halált" előidézni.
Ha elkezdek frissítést telepíteni és közben Facebook poszton keresztül akarok fényképezni (Status-->Add photo-->Take photo), azt nem szereti. Gondolom ezek együtt eszik a ramot vagy a procit, nem tudom. De ha Update közben felhagyok ezzel, akkor minden oké. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Lenovo Tab M8 tokkal
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha elkezdek frissítést telepíteni és közben Facebook poszton keresztül akarok fényképezni (Status-->Add photo-->Take photo), azt nem szereti. Gondolom ezek együtt eszik a ramot vagy a procit, nem tudom. De ha Update közben felhagyok ezzel, akkor minden oké.