Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Értem, nekem néha maga az alkalmazás jelzi az üzenetet, néha semmit. Arra nem jöttem rá, hogy ez mitől függ. Viszont sikerült "kék halált" előidézni.
Ha elkezdek frissítést telepíteni és közben Facebook poszton keresztül akarok fényképezni (Status-->Add photo-->Take photo), azt nem szereti. Gondolom ezek együtt eszik a ramot vagy a procit, nem tudom. De ha Update közben felhagyok ezzel, akkor minden oké. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha elkezdek frissítést telepíteni és közben Facebook poszton keresztül akarok fényképezni (Status-->Add photo-->Take photo), azt nem szereti. Gondolom ezek együtt eszik a ramot vagy a procit, nem tudom. De ha Update közben felhagyok ezzel, akkor minden oké.