Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Értem, nekem néha maga az alkalmazás jelzi az üzenetet, néha semmit. Arra nem jöttem rá, hogy ez mitől függ. Viszont sikerült "kék halált" előidézni.
Ha elkezdek frissítést telepíteni és közben Facebook poszton keresztül akarok fényképezni (Status-->Add photo-->Take photo), azt nem szereti. Gondolom ezek együtt eszik a ramot vagy a procit, nem tudom. De ha Update közben felhagyok ezzel, akkor minden oké. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha elkezdek frissítést telepíteni és közben Facebook poszton keresztül akarok fényképezni (Status-->Add photo-->Take photo), azt nem szereti. Gondolom ezek együtt eszik a ramot vagy a procit, nem tudom. De ha Update közben felhagyok ezzel, akkor minden oké.