- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Van egy problémám:
Kétféle wlan kártya volt a gépemben, különböző driverekkel.
Ennek hatására a kapcsolat most úgy néz ki hogy:
"Vezeték nélküli hálózatok 7"
a hálózatok beállításánál meg a kártya típusa:
"Márka Wireless Network Adapter #5"Ezen túlmenően a régi hálókártya egy másik gépben van, ami ha csatlakozik a routerhez, nálam egy pillanatra megszakad a net (ami nagyon nem jó). Amik lekapcsolja a gépet szintúgy.
Érthetetlen hiszen DHCP, és azon belül is két gépre fenntartott ip-címeket adtam meg (mac címhez tartozót)Kérdés:
1.: Hogy tudom ezeket a hálózati kapcsolatok 2-3-4-5-6...okat kitörölni?
2.: Mi okozza az én szakadásom? Szerintem valahol a 2-től 6-ig a gépemben ott van az adat azzal a régi kártyával meg mac címmel, és amikor a router érzékeli, valahogy ütöközteti az én gépemmel is. Ezért is akarom maradéktalanul letörölni.thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest