- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Ezt az azonnali kérdések órájában is kérdeztem, de még nem kaptam választ, ha vki tud az kérem segítsen:
Sziasztok!
A gépemen (win xp) engedélyeztem a Vendég fiókot, de a gondom, hogy Vendégként nem lehet netezni.
A DSL-''tárcsázás'' úgy van beállítva, hogy midenki tudja használni.
Végső elkeseredésemben a Vendég nevű felhasználót, hozzáadtam a ''Kiemelt felhasználók'' csoporthoz (korábban a ''Hálozatbeállítási felelősök'' csoport tagja is volt) de netezni továbbra sem lehet.
Ja és a hálózati kapcsolatokba nem képes belekukkantani, azt tanácsolta nézzem meg, hogy a ''Hálózati kapcsolatok'' engedélyezve vagyon-e. Nos rendszergazdaként a Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-Szolgáltatásoknál találtam Hálozati kapcsolatok részt de nem tudom mit kell tenni.
Ja gépem egy wireless lankártyán kersztül csatlakozik egy routerhez. Szvsz Vendégként már a lan-kártyával gond lehet, legalábbis azért hsizem ezt, mert az óra melett a tálcán nem jelenik meg neki az ikon.
A lényeg adsl-t szeretnék használni winxp-vel Vendég felhasználóként; mit tegyek?
Előre is köszi
(a röhej, h úgy rémlik volt erről topik, de nem találom)
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest