- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
jagada
addikt
Hy!
sok játék a documents....mappába menti el a játékállásokat.
ha valami miatt újra kell telepítenem a rendszert ezek az állások is elvesznek, amit esetenként több hónapos vért izzadós ''munkával'' értem el.
van erre valami beállítási lehetőség, hogy ahová a játékot telepítem oda mentse a savegamékat???
az oprendszerem külön partíción van a játékokat másikra szoktam telepíteni. -
zolcsimail
csendes tag
Üdv!
Nagy segítséget kérnék!
Új oprendszert telepítettem sima win XP után olyat ami tartalmazza az SP 2-t.
Nforce3-as alaplapom van (Asus K8N) AMD64 3000 ill Ati 9600 videókártya
probléma: a gép szaggat néha és ez nagyon zavaró tud lenni, filmezés, egér akad, betűk maradoznak ki néha ha túl gyorsan gépelek.
Mi lehet a gáz?
Nagyon várom a tippeket!
Köszi -
evola
senior tag
TrueVector engine: File ''C:\WINDOWS\Internet Logs\WRONG-C4B577FBF.ldb'' was corrupt and has been copied to ''C:\WINDOWS\Internet Logs\xDB1C.tmp''. File ''C:\WINDOWS\Internet Logs\WRONG-C4B577FBF.ldb'' was corrupt and has been deleted.
Tudja valaki mi a fene lehet ez.Tele van vele az eseménynapló.
Pár napja rejtélyes kék halál sokszorozódik a gépemen.
Stop: 0x0000067F (0x0000000D, 0x0000000, 0x0000000, 0x0000000)
Összefügghet a kettő.
Legtöbbször dvd írás közben, és spontán netezés közben jön be.
Vírusírtó vírust nem talál, kémprogik nincsenek(elméletileg)
Gép húzva nincs.
Szal nemtudom mi a fene okozhassa.
Windows install megvolt.
A probléma előtte is fennállt.
Tud valaki segíteni? -
jagada
addikt
nincs ilyesmi..
Az említett oldal(ak) nyitóoldalán pl krixkrax, de ha alámegyek a linkekre kattintva ott esetleg jók az ékezetek, majd tovább alámenve megintg rossz
ez is egy ilyen oldal nálam:
Bővebben: link -
jagada
addikt
az explorerem egyes magyar oldalak esetében az ékezetes betűk helyett mindenféle krixkraxokat ír ki. tud erre valaki valamilyen megoldást???
-
moonman
titán
-
jagada
addikt
Hy!
egyetlen felhasználó vagyok a gépemen, és boot- nál rá kell klikkelni a felhasználói fiókomra hogy elinduljon a gép.
korábban sosem kellett ezt csinálnom, bekapcsoltam és szépen felállt autómatikusan a gép, nem kellett előtte ülnöm hogy klikkeljek magamra.
hogyan lehetne ezt visszaállítani???? Asszem azóta csinálja ezt, amióta lefuttattam az Ad-Aware-t és kinyomtam pár spam-et.. -
deadguy
aktív tag
Bővebben: link
Ez normális? Mármint az alsó 2 rész? Thx. Ja és még valami: amikor felraktam az xp-t, egyből bekaptam egy ''msn8.exe'' és egy ''sygate.exe'' fájlt, amit a c:\windows\system32 mappában találtam meg, ezek vírusosak voltak. Leszedtem és az automatikus indításból is kiszedtem őket. De most megint ott vannak (tehát elindulnának az xp-vel együtt), viszont a fájlok már nincsenek e gépemen. Ki lehet onnan szedni valahogy? Mert én mindig csak kivettem a pipát, de akkor is elindul az, aminek nem is kellene ott lennie, ill. már nincs is ott... -
moonman
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Az a problémám ha elakarok menteni oldalakról képeket nem jpg.be menti mint régen hanem bmp.be és hogy lehet visszállitani ezt? Csak ugy menti el jpg.be ha a kép neve után odairom hogy .jpg és regen meg alapból ugy mentette? És nem bizonyos képeknél van igy hanem az összesnél Segitsetek!!!
-
X-COM
nagyúr
hát, ha tényleg nem jogosultsági gond, akkor valszeg valami sérülés okozza ezt, akkor pedig max. system restore
[Szerkesztve] -
Szancsó
aktív tag
Üdv!
Aki erre téved új feladványon törheti a fejét:
az otthoni gépen XP SP2 alatt történhetett valami baleset, mert a registryben egy kulcsot nem enged megnyitni (olvasásra sem): 'Hiba a kulcs megnyitásakor' üzenetet adTörölni meg végképp nem lehet.
Persze rendszergazdai jogaim vannak és ugyanezt műveli Csökkentett módban is.
Ötletek? -
X-COM
nagyúr
-
deadguy
aktív tag
Hi all! Fura kérdésem lenne, igazából asszem minden windows-ra vonatkozik, de spec. xp-m van, így ide írom: amikor valamit le akarok tölteni a netről, de nem letöltésvezérlőt használok, hanem ''mentés'' gombbal hagyom hogy a windows töltse/mentse a fájlt, akkor miért csak 2 dolgot tudok egyidejűleg tölteni? A 3. nál hiába klikkelek rá, semmi nem történik, csak akkor ha a futó 2 letöltésből az egyik befejeződőtt. Előre is thx.
-
mayerlaci
senior tag
-
moonman
titán
engem sokkal jobban idegesítene az az alsó spyware search-bar...
amúgy szarul krekkelt játék vagy túlmelegedés, vagy ilyesmi. -
mayerlaci
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
Sziasztok.Az lenne a problémám hogy mikor elkezdek játszani (postal2,Diablo2b.net)akkor egy olyan fél háromnegyed ora után a gép fogja magát és ujraindul na az mitől lehet szerintetek?
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
%systemroot%\system32\dumprep 0-u
Automatikus indulásban el akar indulni!
(Régen nem láttam ilyesmit!)
More Details:
Startup Item: UserFaultCheck
Registry of Startup Folder: HKLM: Run
Miről lenne szó????? -
RAM
őstag
-
RAM
őstag
közhasznú: (IE) TEMP-et hol lehet kitörölni?
Rendszervisszaállításkor mi az, ami visszaállítódik?
(Hogy működik a lelkivilága?)
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
''akkor a megoldás: hálózati tulajdonságok/helyi kapcsolat/tulajdonságok/ általános fül/TCP IP protokoll/tulajdonságok és itt adj meg fix IP címet (hogy biztos ne vesszen össze semmivel, ezért IP címnek 10.10.10.10-et adj, hálózati maszknak meg 255.255.255.0-t). Így szép gyors XP bootod lesz.''
-
Törzsfőnök
tag
Hello fórumtársak, egyik haveromnak az alábbi problémája van. Segítsünk neki megtalálni a probléma okát. Köszi.
''Egy elég fontos kér(d)éssel kereslek bennetek, mégpedig azzal h vm-i gáz
van a rsz-emmel és nem tudom mi baj, és nem is tudom megoldani! A
következők a tünetek:
1. vagy amikor a word-ben szerkesztek egy dokumentumot, vagy
2. amikor levelet irok az outlook-kal (és közben a word
szövegszerkesztöt használom), vagy
3. simán internetezés közben
egyszerüen elkezd - mint a mátrixban - elfolyni a képernyöm, és átmegy
az egész egy ilyen világos bézs szinbe! Ekkor természetesen az egész rsz
meghal és lehet kinyomin a gépet és lehet ujrainditani!
Namost az internethez 1 routeren keresztül kapcsolódom, van virusirtóm
(Norton) van tüzfalam (ZoneAlarm) és van néhány féregkeresö programom.
Az érdekes az, hogy sem a Norton, sem a McAffe, sem pedig a VirusBuster
nem talált semmit sem! Végignyomtam többször is mindenféle féregkeresöt,
trójaikeresöt stb.. de ezek sem találtak semmit sem! Leszedtem immáron
másodszorra is az egyész rsz-t és ujból installáltam az egészet, de még
most sincs semmi javulás! Az op.rsz-em campus-os féle xp, amit eddig
rendesen tudtam használni. Rajta van az SP2 és minden biztosnági
frissités stb... Opera böngészöm van, ezzel eddig semmi gondom nem volt!
A jelenlegi programjaim közül csak a Norton, az Opera és a ZoneAlarm van
a netröl!.. A windows teljesen tiszta! JA, még 1 dolog! Ezek a tünetek
vagy 3-4 hónapja vannak, ekkor még csak modemes kapcsolatom volt és csak
néha jöttek elö, most chello-m van és eléggé gyakoriak az ilyen
támadások! Ráadásul akkor is ha nem vagyok a neten!!!!
Van valami javaslatotok hogyan tudnék megszabadulni ettöl?? Illetve mi
ezt?? Egy makró?? Trójai?? Vagy mi?? Illetve miért nem ismeri fel egyik
viruskeresö sem??'' -
RAM
őstag
1. gondolatom egy rendszervisszaállítás volt,
mehet?
(mielőtt bármihez is nyúlnék... (services.msc...))
Most éppen szenvedek, mert 1,19 GB a lapozófájl!!! (ez tuti nem rendes, mert ennyit még nem láttam (TASKMANAGER szereint 250 MB körül szokott lenni máskor)
512 MB RAM van a gépben (2*256 MB) ki be lett téve, volt, hogy 256 MB volt tegnap ettől megbolondulhatott minden?
Memória RAM tisztítás kellene, létezik hogy bekavart itt mindent 2 gépből ki-be rakással?
+az üzenetküldő nem tudom mi összefüggés van a kettő között, de jó lenne vmi jó megoldást találni!!
Tipp, segítség, 5let bárki?!
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Hali!
Valamit lehetne-e tenni a következő probléme ellen:
Az XP bootolásakor kb. 1 perces időtartamra megáll (nem tölt) azért, mert konfigurálja a z IP címet.
Mikrós netem van, dinamikus IP-vel.
Be lehetne valahol állítani valahogy úgy egy IP címet, hogy ne kelljen minden indításnál ennyit várnom? -
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Újra kellett telepíteni az xp-t (kiírthatatlan vírus, --format c, majd telepít).
Most viszont indulásnál az Üdvözöljük feliratnál gondolkodik egy jó hosszút, majd kiírja lapozófájl hiba ( nem elég alapozó fájl nagysága, indulás után állítsam be)
Feláll a windows, saját gép tul-spec-lapozófájl nagysága beállítva a javasolt nagyságra-újraindítás ugyanaz a hiba üzenet.
Egyébként, ha túljutok az indításon a gép ''normálisan'' müködik, csak az a hosszú várakozás és a hiba üzenet ne lenne.
Mi történt? -
RAM
őstag
Sziasztok!
A probléma mostanában lépett elő:
Üzenetküldő Szolgáltatás POP-UP ablak ugrik be!!!!
Mi ez?
Eddig nem volt!
(friss még Netet nem látott windowson is tegnap láttam először!
Segítség!
idézet:
Üzenetküldő: SYSTEM címzett: ALERT,
STOP! WINDOWS REQUIRES IMMEDIATE ATTENTION.
WINDOWS has found 47 Critical Errors.
To fix the errors please do the following:
1. Download Registry Repair from: http://www.e-regfix.com
..
Install / RUN / Reboot
FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION! -
Romeo23
tag
Sziasztok!
Problémám van a Windows XP-vel. Az a megjhajtó ahová telepítettem 5 gb-os. A telepítés után több giga szabad hely volt, de mára ez csak pár száz mega. Nincs sok program feltelepítve, de csak fogy a szabad hely. Miért van ez? Mit lehet tenni ellene? -
battag
aktív tag
Figyelmeztetés vagy hibe nam volt, csak ''információ''
Hát én az msconfigban nézem, hogy mik indulnak, el, ezek : NAV2003, APC Powerchute, igfxtray és hkcmd (system32 könyvtárból), ccApp és ccRegvfy (ezek valami symantec-es dolgok), hpgs2wnd (valami hp szkennerhez kapcsolódó dolog lehet), qttask (quicktime), Nerocheck, jusched (Java), ctfmon (system32), msmsgs (messenger)
Vagy lehet, hogy most hülyeséget írtam? Ha igen akkor hol kellene megnéznem? Bocs, lehet, hogy egy kicsit zöldfülü vagyok... -
battag
aktív tag
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, mióta újratelepítettem a gépet az xp, minden induláskor leáll több mint egy percre, nem csinál semmit, aztán el kezd ''beszélgetni'' az ADSL modemmel és utána betölti az asztalt és minden műxik rendesen. Ugye ilyankor azt kell csinálni, hogy parancssorban: ipconfig /all , onnan kimásolom a hálókártyám (alaplapi) ip címét, majd a helyi kapcsolat, jobb klikk, tulajdnoságok, és beírom, az adott ip cím használatához. Igen ez eddig ezen a gépen és más gépen is működött de most nem akar és ötletem sincs hogy miért! Van egy másik hálókártya is a gépben, de az le van tiltva egyáltalán nincs használatban... Ennek ellenére bezavarhat? Mondjuk eddig, az újratelepítésig sem tette! Kérlek segítsetek, mert nagyon idegesítő!
Előre is köszi!
BattaG -
X-COM
nagyúr
ahol a Company alatt nem Microsoft áll
nem teljesen ugyanez volt a problémám, szal nem a play all gombbal, hanem valamilyen másik mappában nem működött egy ilyen ''beépített'' gomb -
az a baj ,hogy itt monden mixrószoft vagy nvidia vagy grisoft (avg vírusirtó)?
-
ööö és úgy ,hogy nincs odaírva ,hogy mixroszoft? amugy neked is ien hibád volt?
-
ööö és úgy ,hogy nincs odaírva ,hogy mixroszoft? amugy neked is ien hibád volt?
-
X-COM
nagyúr
ezt általában valami beépülő modul szokta hazavágni
töltsd le ezt Bővebben: link
utána rendezd a beépülőket gyártó szerint és ami nem Microsoft azt egyenként tiltogasd le és próbáld meg, hogy megy e már -
hi' van egy xp-m nem sp1 -es és az a bajom ,hogy vannak ezek a beintegrált cuccok. most arra gondolok ,hogy ha megnyitok egy mp3-opm mappát akkor va nott baloldalt ,hogy a fájlok lejátszása. rákattintok de semmi sem történik mér?
-
Adrienn
csendes tag
Nekem az a nagy problémám hogy a Vezérlőpulton nem müködik mindegyik alkalmazás
és ez a felirat jelenik meg ha futtatni akarom valamelyiket: ''rundll32.exe Nem található az alkalmazás futtatásához szükséges függvénytárfájlok egyike''Ha segítene valaki az nagyon megköszönném! -
moonman
titán
válasz
enzo_ferrari #8 üzenetére
semmit biztos nem mond. vagy azt mondja, hogy megváltozott, vagy azt, hogy nem. próbálj egy helyreállítási konzolból ''chkdsk /p /r''-t ilyenkor elvileg minden fájlhoz hozzáfér. a gép szabályosan szokott leállni? eseménynaplóban van esetleg erre utaló hibabejegyzés?
-
Damquis
csendes tag
Nekem akkor volt ilyen, amikor bad sectoros volt a vinyóm... Nem akarok károgni, mert lehet másól is.
-
moonman
titán
válasz
enzo_ferrari #4 üzenetére
parancssorba írd be és nézd meg, mit mond rá. ha ''a kötet megváltozott'' akkor valami fájlrendszer-hiba van. (juteszembe XP?)
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
enzo_ferrari #2 üzenetére
fsutil dirty query c: -re mit mond?
(valami baja lehet a vinyónak...) -
enzo_ferrari
tag
naaaaaaaa, valaki plz...
-
enzo_ferrari
tag
szasztok,
a probléma a következő:
minden indításnál a a CHKDSK.exe indul el és dolgozik (mintha a gép helytelenül lett volna leállítva, de nem...) és természetesen a vizsgálata után újraindul, majd feláll a rendszer.
Ez baromi idegesítő!!!!!!! Mindig csak 2x-rra indul el a gép.
Valaki tud segíteni?
Köszi
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest