- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiborow
csendes tag
Hát az lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet olvasás közben, de akkor tényleg sokan vagyunk így ezzel!
Az is előfordulhat, hogy a driverekkel sok gond van, ezért maradtak ki a progiból (bár külföldön ugyanezek a driverek működnek, sőt még nálam is).
Azt viszont nem igazán értem, mi köze van a BIOS-nak a telepítéshez? Lehet hogy valami mást szerettél volna írni, mert ha már a BIOS sem ismeri a lemezt, akkor a telepítő sem fogja.
És ami végülis érdekel, mire is jó ez az egész?
-Nincsek beleintegrálva driverek (persze ezek kishazánkban hibásak ugye, főleg ha ész nélkül települ minden, mint ahogy itthon lenni szokott).
-Használjunk ATA lemezt SATA helyett, az előbbi problémából adódóan,
-majd toljuk be a szobába a bringát, mert hát valamivel enegriát is kell csiholni. Talán a fáklya, vagy a gyertya is jól jöhet.
Ha saját célra készül egy program, akkor azzal nem kelle szerencsétlen laikusokat (mint jómagam) hülyíteni, hogy milyen szuper.
Ha már megosztod, akkor legalább csináld meg rendesen (természetesen ez a szerzőnek szól), mert meg lehet csinálni, csak kicsit körül kell nézni a világban! Amit én használok az egy ''nem magyar'' változat, csak ''magyarítottam'' magamnak, és kizárólag barátoknak telepítettem fel. Érdekes módon a több ezer driver dacára tökéletesen müködnek a gépek (igaz, csak a szükséges driverek települnek fel, nem az összes).
Szóval biztosan bennem van a hiba, de azért elég sok gond van ezzel a ''csodával'', ahogy azt olvasom (de lehet hogy rosszul olvastam).
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Friss Augusztusi LISTA! Bontatlan/ Új 0km-es laptopok! RTX 4060 4070 Rtx 5050 5070
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RX6800 16GB!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest