Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• tiborow

csendes tag

válasz Zsolti28 #85 üzenetére

Hát az lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet olvasás közben, de akkor tényleg sokan vagyunk így ezzel!
    Az is előfordulhat, hogy a driverekkel sok gond van, ezért maradtak ki a progiból (bár külföldön ugyanezek a driverek működnek, sőt még nálam is).
    Azt viszont nem igazán értem, mi köze van a BIOS-nak a telepítéshez? Lehet hogy valami mást szerettél volna írni, mert ha már a BIOS sem ismeri a lemezt, akkor a telepítő sem fogja.

És ami végülis érdekel, mire is jó ez az egész?
    -Nincsek beleintegrálva driverek (persze ezek kishazánkban hibásak ugye, főleg ha ész nélkül települ minden, mint ahogy itthon lenni szokott).
    -Használjunk ATA lemezt SATA helyett, az előbbi problémából adódóan,
    -majd toljuk be a szobába a bringát, mert hát valamivel enegriát is kell csiholni. Talán a fáklya, vagy a gyertya is jól jöhet.

Ha saját célra készül egy program, akkor azzal nem kelle szerencsétlen laikusokat (mint jómagam) hülyíteni, hogy milyen szuper.
    Ha már megosztod, akkor legalább csináld meg rendesen (természetesen ez a szerzőnek szól), mert meg lehet csinálni, csak kicsit körül kell nézni a világban! Amit én használok az egy ''nem magyar'' változat, csak ''magyarítottam'' magamnak, és kizárólag barátoknak telepítettem fel. Érdekes módon a több ezer driver dacára tökéletesen müködnek a gépek (igaz, csak a szükséges driverek települnek fel, nem az összes).

Szóval biztosan bennem van a hiba, de azért elég sok gond van ezzel a ''csodával'', ahogy azt olvasom (de lehet hogy rosszul olvastam). :D

Aktív témák