Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
delacroix
csendes tag
Látom ezen is el lehet rágodni. Egy oldalon olvastam egészen jol a WIndwos vs Linux probléma megoldását. ''If you want to drive secured, you buy a tank, if you want to be fast, you buy a motorbike - Linux vs. M$''. Problémák a feltelepitésnél...kicsit megmosolyogtam, mert azok a distrok amikkel probálkoztatok teljesen grafikus installácioval rendelkeznek és mindenre rákérdeznek, hogyan szeretnéd, söt az újak már a windows meg is örzik alapban. Én legelöször egy debian r2.2 potatoet kaptam, mondanom sem kel, hogy bár megmaradt a wines particio, behivni már nem tudtam :) . A debian sztem a legnehezebb. SUperman: a redhat 7.3 megvan nekem is, sztem a legrosszabbal probálkoztál. Az adsl beállitása sokkal nehezebb, rengeteg program alapban nincsen benne (netconfig(ezzel könnyebb beállitani az internetet, mc (NortonCommander clone)) Nem szabad feladni nekem is 2 oprendszer van a gépemen, igy jol elvagyok :) Sztem ki kell probálni az összes distrot, hogy kinek melyik tetszik, kinek mi fekszik. Olvastam, hogy ha egy új programot szeretnénk berakni, akkor 1000oldalas info ... szinte mindenhez tartozik egy INSTALL file, amibe leirják, hogyan kell installálni. többnyire ./configure | make és ennyi :) Persze vannak a binárisak (InstallShield :) ) azokat mégegyszerübb. Ami elriasztja a juzerek a linuxtol, hogy mindenki azt hiszi, nehéz, s hogy nincs alá program. Rengeteg Office csomag van alá a legismertebb az OpenOffice, játékok is vannak alá s egyre nagyobb a támogatottsága. Már tudja emulálni a windowsos környezetet, tehát ha az adott program nincsen meg linuxra lehet fut linux alatt :) . Egy dolgot NEM lehet a linuxon: a legujabb játékokkal játszani. Erre sajnos még nem alkamas, de már dolgoznak rajta. Valaki BeOS-t használt már? :)
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- VR topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest