- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
delacroix
csendes tag
Látom ezen is el lehet rágodni. Egy oldalon olvastam egészen jol a WIndwos vs Linux probléma megoldását. ''If you want to drive secured, you buy a tank, if you want to be fast, you buy a motorbike - Linux vs. M$''. Problémák a feltelepitésnél...kicsit megmosolyogtam, mert azok a distrok amikkel probálkoztatok teljesen grafikus installácioval rendelkeznek és mindenre rákérdeznek, hogyan szeretnéd, söt az újak már a windows meg is örzik alapban. Én legelöször egy debian r2.2 potatoet kaptam, mondanom sem kel, hogy bár megmaradt a wines particio, behivni már nem tudtam :) . A debian sztem a legnehezebb. SUperman: a redhat 7.3 megvan nekem is, sztem a legrosszabbal probálkoztál. Az adsl beállitása sokkal nehezebb, rengeteg program alapban nincsen benne (netconfig(ezzel könnyebb beállitani az internetet, mc (NortonCommander clone)) Nem szabad feladni nekem is 2 oprendszer van a gépemen, igy jol elvagyok :) Sztem ki kell probálni az összes distrot, hogy kinek melyik tetszik, kinek mi fekszik. Olvastam, hogy ha egy új programot szeretnénk berakni, akkor 1000oldalas info ... szinte mindenhez tartozik egy INSTALL file, amibe leirják, hogyan kell installálni. többnyire ./configure | make és ennyi :) Persze vannak a binárisak (InstallShield :) ) azokat mégegyszerübb. Ami elriasztja a juzerek a linuxtol, hogy mindenki azt hiszi, nehéz, s hogy nincs alá program. Rengeteg Office csomag van alá a legismertebb az OpenOffice, játékok is vannak alá s egyre nagyobb a támogatottsága. Már tudja emulálni a windowsos környezetet, tehát ha az adott program nincsen meg linuxra lehet fut linux alatt :) . Egy dolgot NEM lehet a linuxon: a legujabb játékokkal játszani. Erre sajnos még nem alkamas, de már dolgoznak rajta. Valaki BeOS-t használt már? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest