Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Sajnos a VGA driver hiánynál komolyabb szívás megy most.... ugyan az van, mint Win Server 2003-nál: PPPoE-s internetet kell megosztani...
Ez alapján végigvittem a "Select the WAN interface as the public interface.". Ott tértem el, bekattintottam, hogy "Create a new demand deal..."... szépen végiglépdeltem, jelszó, minden beadva.
Megjelent ahogy kell a network interface-eknél... ha rányomok, csatlakozik is. Óra mellett írja is, hogy ennél a kapcsolatnál van internet elérés... aztán ennyi, mert sehol nincs net, de még magán a szerveren sem megy semmi.
(DHCP rész is belőve a helyi hálóra, de az a legkevesebb)Ugyan ez a szívás ment Win Server 2003-nál... csatlakozik, és mégsincs internet, de még magán a szerveren sem. Egy napot kínlódtam, és ha jól rémlik, kraftxld mondott valamit, amit végigcsinálva ment az internet rendesen... a gond, hogy nem emlékszem rá, mi volt (valamit a Ports résznél kellett csinálni, ahol fel van sorolva a rakás WAN miniport... és ott is van a PPPoE-s... de nem lehet semmit kezdeni vele
)Valaki tudna súgni egy tippet ismét? Mert holnap elviszik az eddigi szerverként funkcionál gépet, és addig meg kéne oldani, különben internet nélkül maradok

Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)