Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem MS 2008R2 forum, de hatha tudotok segiteni.
1. User1, User2 és User3 felhasznalok profiljai legyenek csak olvashato, vandorlo profilok!
Ennek mi ertelme van? Ha csak olvashato a profil akkor a kliensen valo belepeskor azt fogja kiirni, hogy ideiglenes profil. Azaz minden elvesz a kijelentkezes utan.2. Ha csinalok egy CommonShare, nevu mappat melyet szeretnek megosztani a fent emlitett 3 user kozott. Akkor eloszor jobklik properties es share ott kivalasztanom kiknek szeretnem megosztani. Ezutan a Share and Storage management resznel tudom finom hangolni a megosztast. Meg fog jelenni a mappa, ha refresselek. Ott is van lehetosegem jobb klik propertiesre--> permissions menupont alatt mi a kulonbseg a share permissions es az ntfs permissions bealitasok kozott, ha pl share alatt en egy usernek adok full control jogot akkor tudja irni olvasni. De ntfs alatt is megtehetem. Mi a kulonbseg a ket beallitas kozott?
3. Ezt hogy tudom beallitani: osszes felhasznalora es szamitogepre ervenyes beallitas, hogy a bejelentkezo ablakban ne latszodjon a legutoljara belepett felhasznalo neve.
?Segitsegeteket elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen házat vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Videó stream letöltése
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs