- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem MS 2008R2 forum, de hatha tudotok segiteni.
1. User1, User2 és User3 felhasznalok profiljai legyenek csak olvashato, vandorlo profilok!
Ennek mi ertelme van? Ha csak olvashato a profil akkor a kliensen valo belepeskor azt fogja kiirni, hogy ideiglenes profil. Azaz minden elvesz a kijelentkezes utan.2. Ha csinalok egy CommonShare, nevu mappat melyet szeretnek megosztani a fent emlitett 3 user kozott. Akkor eloszor jobklik properties es share ott kivalasztanom kiknek szeretnem megosztani. Ezutan a Share and Storage management resznel tudom finom hangolni a megosztast. Meg fog jelenni a mappa, ha refresselek. Ott is van lehetosegem jobb klik propertiesre--> permissions menupont alatt mi a kulonbseg a share permissions es az ntfs permissions bealitasok kozott, ha pl share alatt en egy usernek adok full control jogot akkor tudja irni olvasni. De ntfs alatt is megtehetem. Mi a kulonbseg a ket beallitas kozott?
3. Ezt hogy tudom beallitani: osszes felhasznalora es szamitogepre ervenyes beallitas, hogy a bejelentkezo ablakban ne latszodjon a legutoljara belepett felhasznalo neve.
?Segitsegeteket elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Reklámblokkolók topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest