Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Az biztos, hogy helyi user nevében csak akkor tudsz futtatni alkalmazást, ha be tud jelentkezni lokálisan.
Néhány szolgáltatást meg lehet kerülni, hogy admin jog nélkül lehessen futtatni a user megfelelő csoportba helyezésével pl. hálózati szolgáltatások de a group policy-hoz szerintem admin jog kell.
Szerintem ez nem kivitelezhető.
Biztonsági okokból van erre szükséged? Nehogy valami vírus fusson le a user nevében admin joggal vagy mi miatt szükséges? -
-
dkaro
őstag
-
FLx
addikt
Csak olvasható valódi vándorló profil nem létezik, a kérdést mondjuk tudom honnan származik, hülyék szegények. Olyan van hogy mandatory profile. NTFS és share jogoknak zéró köze van egymáshoz, ennek utána kellene olvasnod. Last logon user meg security beállítás csoportházirendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem igazán értem a célt.
)